OUTFIT #1

Všem přeji krásný den!

Dneska jsem si pro Vás nachystala první outfitový článek, konečně! Fotky už mám nachystané dlouho, ale pořád jsem měla naplánovaný nějaký jiný článek, takže konečně je tento na řadě.
Outfit není nějak pojmenovaný, je to prostě to, co já nosím nejradši a nejčastěji v létě.



Outfit je super jednoduchý. Základ toho všeho je černé tílko a riflové kraťasy - jsou to věci, které doma zaručeně najdete :)


Já mám tílko ze St. Oliver a kraťasy jsou z C&A. Oboje je hrozně pohodlné, což je pro mě důležité.


Aby to ale nepůsobilo tak moc obyčejně, vzala jsem si cardigan. Cardigan je takový delší svetr, který se většinou nezapíná. Tenhle je takový lehký, takže je ideální na léto!


A aby outfit byl ještě více letní, vzala jsem si slip ony, které jsou černé a mají na sobě bílý potisk listů. Tedy alespoň mně to listy připomíná, možná vy uvidíte něco jiného :)


 Koupila jsem je v Reserved a mně tedy vyhovují hlavně tím, že se nemusí zavazovat. Tuším, že určitě u mně slip ony přibudou.

Nakonec jsem to ještě doladila jednoduchým náhrdelníkem, ale tento outfit by si zasloužil i nějaký pořádný masivní. Já mám ale radši decentní, záleží to na osobních preferencích. Zrovna o takový, který by se k tomu hodil, si můžete zasoutěžit zde! Náhrdelník je z I am.



V létě bez brýlí ani krok! Tyhle mají matný potah, což velmi oceňuji, protože celkově matné věci miluji!



Tohle je tedy už celý outfit!

Co vy nejraději nosíte v létě? A taky máte rádi cardigany?


Mějte se krásně! ♥
Adél X

CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Krásny outfit ! :) Ja najradšej v lete nosím sukne alebo kraťasy z crop topom alebo tielkom! :) A samozrejme plavky :D
    Cardigany mám rada, ale ak sa mám priznať moc ich nenosím :/
    lifestylebyLenka

    OdpovědětVymazat
  2. Topánky sú skvelé! :) máte pekný blog :)
    my sme tiež dve a píšeme o móde, teda skôr pridávame outfity a chystáme sa písať aj o kozmetike, budeme rady, ak si pozriete aj vy náš blog a napíšete, čo si myslíte: http://apairoffriends.blogspot.sk/ :) Pripájame sa k pravidelným čitateľkám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme skoro naopak, píšeme spíš o kosmetice než o módě :D Blog máte hrozně hezky propracovaný, snad jednou taky budeme mít takový! My se taky přidáváme ke pravidelným čtenářům :)

      Vymazat