UNBOXING - WWW.DEKORATIVKA.CZ

Krásnou sobotu Vám všem!
Dnes jsme si šly vyzvednout balíček produktů z webu dekorativka. Balíček jsme si nechaly poslat přes službu Zásilkovna.cz. Můžeme ji Vám všem doporučit, dodání bylo mnohem rychlejší než pomocí České pošty.



Celkem jsme si objednaly 6 produktů, cena se pohybovala něco kolem 600 Kč.


Balíček přišel v pořádku, nebyl pomačkaný a žádný produkt nebyl rozbitý.



Prvním produktem, který jsem si objednaly, byl Carmex v tyčince s příchutí granátového jablka. Stál nás kolem 79 Kč, což je na tu kvalitu velmi dobrá cena.


Pokračovaly jsme nákupem balzámu na rty těmito Eosy s příchutí jahodového sorbetu. Jeden nás vyšel na 150 Kč. Jenom je nám líto, že jsme nezastihly na eshopu příchuť granátového jablka.

Tahle paletka byla zrovna ve slevě, takže mě vyšla na pouhých 130 Kč! Chtěly jsme si ji objednat obě, ale bohužel byla na skladě už jenom jedna.
Jak můžete vidět, paletka je skvěle pigmentovaná. Obsahuje 16 barevných i neutrálních stínů, třpytivých i matných.

Jako poslední jsme si objednaly kozí krémy na obličej (denní a noční). Můžete na ně najít akci 1+1 zdarma, přičemž Vás jeden krém vyjde na 45 Kč!

Celkově jsme s tímto eshopem velmi spokojené, najdete tam produkty od mnoha značek za skvělé ceny. My jsme objednávaly už podruhé a určitě zde budeme nakupovat znovu.
Ke každé objednávce dostanete navíc nějaký malý dáreček zdarma. My jsme obdržely krém na ruce od značky Natura Siberica.
V každém balíčku je přiložena vizitka eshopu a faktura.


Eshop Vám po našich kladných zkušenostech velmi doporučujeme, dodání je velmi rychlé (peníze přišly ve středu a v pátek už byl balíček k vyzvednutí) a produkty jsou kvalitní.


A co vy, objednali jste si něco z tohoto super eshopu?


Adél a Marti X

CONVERSATION

3 komentářů: