MOJE OBLÍBENÉ OBCHODY

Krásný pondělní den!
Dneska Vám představím své oblíbené obchody. Jelikož miluju nakupování zejména v drogériích a v obchodech s oblečením, bude tento článek zaměřený hlavně na ně. 
Jako první bych Vám ráda představila své oblíbené drogérie a parfumérie.



Začneme asi takovou nejvíce dostupnou drogérií pro všechny. Je jí DM drogerie. Chodím tam moc ráda, protože tato drogerie nabízí velmi široký sortiment.



Ale jelikož některé značky dekorativní kosmetiky v drogeriích DM chybí, ráda zajdu také do drogerie Rossmann, která je opravdu super! Velký výběr z mnoha značek je u nich samozřejmostí.





 
Co se týče těch dražších drogérií, tak moc ráda    vždy zajdu do Douglasu. Najdu tam všechno,      co potřebuju, i když tam nakupuju mnohem          méně než v Rossmannu a podobných drogérií.


Jelikož se nejbližší Sephora nachází asi tak 60 km od mého 
domova, její návštěva jsou pro mě takové malé Vánoce. Mám hrozně ráda se tam jenom tak procházet a zkoušet swachovat různé produkty :)





A nyní jsem pro Vás vybrala mé nejoblíbenější obchody s oblečením. :)




 Jako první tady mám Tally Weijl. Myslím, že mnoho z Vás tento obchod zná. Specializuje se zejména na oblečení pro mladistvé. Jejich kolové sukně a pro mě dokonalé topy jsou must have!


Reserved patří mezi mé nejoblíbenější z nejoblíbenějších obchodů. Miluju jejich styl. Hlavně jejich trička s různými nápisy se mi zaryly v srdci. 



Cropp town. Tenhle obchod se dá popsat ve dvou slovech: super obchod! Dalo by se říct, že se tento obchod specializuje na skateové kousky. Žádné romantické šatičky tam nehledejte! Ale někdy mám prostě chuť právě na takové kousky.





Předposledním obchodem, který Vám zde představím, je Pull & Bear. Miluju ty jejich velikosti, které jsou jak pro miminka :D (všechny trička jsou tak roztomilé malé). A ty boty tam. Áááách!


A úplně posledním obchodem v tomto seznamu je u nás zatím bohužel nedostupný Primark. Panují takové informace, že bychom se snad roku 2016 mohli Primarku dočkat i u nás, v Praze. Tak snad. :) Asi nemá smysl vysvětlovat, co je tam super, protože bomba věci jsou tam snad všechny. Myslím, že snad všichni Primark znáte a víte, co se tam dá koupit. Od kosmetiky, přes bižuterii až po oblečení!




Tak tohle byl velmi úzký výčet mých nejoblíbenějších obchodů. Doufám, že se Vám líbil.


A co vy? Shodujete se se mnou, nebo máte rádi jiné obchody?

Mějte se krásně! <3

Marti X

PS.: Už jste se zapojili do naší giveaway? :)







CONVERSATION

1 komentářů:

  1. Teď s ena mě podívá většina jako na blázna, ale já ještě v životě nebyla v Sephoře a ani v Douglesu :D. Nevím, prostě se mi tam totálně nechce, když jsme už stála před obchodem. Zato jsme se minulý rok zamilovala do Cropp townu, kde mají věci přímo mého stylu a vždy si tam něco vyberu.. Do TW chodím nakupovat obaly na mobil... :)

    OdpovědětVymazat