BOOK WISHLIST SUMMER 2015

Všem přeji krásnou něděli!
Dnes jsem si pro vás připravila článek o tom, jaké knížky bych si chtěla koupit v létě.









1.Zoe Sugg - Girl Online – tuhle knihu bych si chtěla koupit, i když vím, že Zoella ji doopravdy nenapsala. Někdo říká, že je ta knížká hrozná, někdo ji zase chválí. Zajímá mě, ke které skupině se budu řadit.



2. John Green - Hledání Aljašky – Tak teď se asi budete divit, ale já tuhle knížku ještě nečetla, i když je to podle všeho nejlepší knížka od Greena.






3. Gillian Flynn - Zmizelá – Viděla jsem film a ten se mně moc zalíbil, proto je skoro povinnost si tuhle knihu přečíst.

4. Rainbow Rowell - Fangirl – Tuhle knihu musím mít už jen z toho důvodu, že má nádherný obal!
5. Liane Moriarty - Na co Alice zapomněla – opět, znám pouze z internetu a je vychvalovaná, tak proč si ji nepřečíst?

6. P.C. Cast, Kristin Cast - Vykoupená – poslední díl mé oblíbené knižní série Škola noci, hrozně se těším až si ji přečtu, kdo četl jedenáctý díl, tak ví proč.



7. Colleen Hoover - Život jedna báseň – knížky od Colleen miluji, opravdu doporučuji přečíst, nebudete litovat!!! Jsou dojemné a pořád dokáží překvapovat. Když se začtete, nemáte šanci odtrhnou od knihy oči. Takže tahle kniha je pro mě prostě must have.

8. Cecelia Ahern - S láskou Rosie – opět, viděla jsem film a líbil se mně, takže knihu bych si chtěla přečíst.










Tak, tohle je ode mě všechno! 
Co vy, které knihy si chcete koupit v létě?

Mějte se krásně! ♥

Adél X

CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Skvělý výběr! :-)
    Hledání Aljašky je super, což už nejspíš sama víš, jak se o ní všude psalo :-)
    Knížku Girl Online si chci také koupit, jsem na ni hodně zvědavá a zatím jsem na ní četla jenom pozitivní hodnocení, tak uvidím. Ale vím, že ji musím mít! :-D
    Knížku "Život jedna báseň" si přeji k narozeninám. Od spisovatelky jsem četla knihu "Bez naděje" - a byla jsem naprosto nadšená! Má naprosto bezvadný knížky, takže já sama doporučuji tuto spisovatelku! Vyrazila mi úplně dech! ♥
    S láskou Rosie jsem sice nečetla, ale také jsem viděla film. A byl nádherný, takže knížka bude ještě krásnější :-) A další kniha, kterou si přeji je Fangirl, četla jsem si recenzi a zaujala mě :-)

    neviditelna-divka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si četla Bez naděje, tak si určitě musíš i přečíst Ztracená naděje :) Je to psáno z pohledu Holdera a všechno je tam vysvětlený a objasněný :) Taky je tam více z Holderovy minulosti :)

      Vymazat
  2. Zajímavý výběr.. :) o Girl Online také přemýšlím, ale už teď mám doma naskládáno takových knih na prázdniny, že nevím, kdy to stihnu :D Já osobně jsem z Hledání Aljašky byla dost zklamaná a nijak mě to nenadchlo.. Tak schválně jak se ti to bude líbit :) Já se teď chystám na Papírová města.. :)

    jennysworldcz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase Papírová města četla a moc se mi líbily :) Akorát ten konec byl už trochu natahovaný :)

      Vymazat