TRAVEL ESSENTIALS

Krásný den!
Jelikož jsou prázdniny, a to pro mnohé znamená čas dovolených a hlavně cestování, rozhodla jsem se pro Vás vytvořit článek, který se bude týkat mých nezbytností na cesty.


1) Jako první jsem zvolila věc, bez které snad nikdo nikam necestuje. Je to nějaké cestovní zavazadlo. Já osobně preferuji kufr, protože je to super pohodlné a nemusím nic tahat a ničit si záda.

2) Věc, bez které by nebylo vhodné vycestovat jsou peníze. Funguje to asi jako přísloví Bez peněz, do hospody nelez. 


3) Jako další je foťák. Kdo by si nechtěl uchovat fotky z úžasné dovolené? Takového člověka bude těžké najít. Takže si foťák vždycky přibalím, abych mohla zachytit každý moment z mé dovolené.

4) Pokud cestujete do zahraničí, tak je nutností cestovní pas. Bez něho totiž nelze vycestovat, takže si ho rozhodně nezapomeňte!

5) Sluchátka. Ve školní rok je moc nepoužívám, jelikož nevyužívám autobusy a jiné dopravní prostředky, protože do školy to mám, co by kamenem dohodil. Ale na nějaké dlouhé cesty, které podnikáme většinou o prázdninách, si je vždycky ráda přibalím.

6) Jelikož se po cestě dost často stává, že se nudím, tak si vždy přibalím nějaký časopis nebo knížku na zpříjemnění cesty.


7) Bez balzámu nevyjdu ani z odpadkami, takže vás asi nepřekvapí, že právě na takové cesty je mám vždy u sebe.

8) Protože jsem majitelkou dlouhých vlasů, tak všude s sebou nosím kartáč na vlasy, protože nikdy nevíte, kdy ho budete potřebovat.

9) Pitný režim se musí dodržovat, ať jste, kde jste. Proto i já si zabalím vždy nějakou láhev s vodou. Pokud mám nějakou roztomilou láhev, tak vždy vypiju více vody. Stává se Vám to taky?

10) No a celý tento článek ukončím slunečními brýlemi. I když své dioptrické brýle pořád někde zapomínám, tak sluneční brýle u sebe mám i když slunce ani moc nesvítí. :D


A jaké jsou vaše cestovní nezbytnosti? :)


Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

3 komentářů:

  1. Bez foťáku bych se nehla! :D Bez knížky rovněž, ale v autě nečtu, to mi dělá problém (paradoxně v autobusu a ve vlaku nemám žádný problém číst, psát, koukat na film :D ) Balzám je neodmyslitelná věc, mám to taky tak, v momentě, kdy se mi smaže/vyprchá balzám na rtech hned je tam další vrstva :D Bez kartáče na vlasy, bych vypadala jak homeless! A bez slunečních brýlích bych neuviděla ani na metr (no já na něj nevidím ani tak) a navíc mi ze slunce slzí oči :D
    Moc krásný článek ♥
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  2. som všetkým súhlasím, až na jednu vec - hrebeň / kefa na vlasy nie je potrebná, aspoň mne nie, keďže svoje kučeravé vlasy nečešem (iba ak pred farbením). ja by som tento bod vymenila za mapu alebo pohodlné topánky :P. inak super článok!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych nikam neodjela bez sluchátek, balzámu na rty a slunečních brýlí :D A jinak jsem vás nominovala do Liebster Award Tag tak snad to nevadí a zúčastníte se :)

    OdpovědětVymazat