TO NENÍ MOŽNÝ, JÁ TO VYHRÁLA! #2

Dnes tu mám pro Vás článek, který mně dělá velikou radost psát. To proto, že jsem vyhrála soutěž a chci se s Vámi podělit o tyto krásné věci.
Musím říct, že nikdy předtím jsem nic nevyhrála a to se zúčastňuji skoro každé soutěže, kterou na internetu najdu. Vypadá to, že se mně moje trpělivost konečně vyplatila. V jeden den mně totiž přišly rovnou 2 zprávy o výhře. No není to úžasné?

První a zároveň menší výhra je od blogerky ilovemakeup.cz, kterou určitě znáte. A pokud ne, tak šup šup na její blog a omrknout ho. Její články mě hrozně baví a na každý článek se těším jako malé dítě.


Balíček došel klasicky zabalený, hrozně se mně líbí, jak je od ní podepsaný :)




Laky došly pořádně zabalené, dalo mně celkem zabrat je dostat z toho ven. Ale jistota je jistota, na Českou poštu se nikdy nedá spolehnout. Naposledy mně došel dopis se vzorečky a obálka byla napůl roztrhnutá, naštěstí nic nevypadlo.


A co tedy bylo uvnitř? Tyto dva krásné letní laky od Dermacol. Žlutý lak bych popsala tak, že to jsou spíše třpytky v lehce zabarveným žlutým lakem. Takže pro 100% krytí určitě více vrstev. Červený lak je hrozně krásný, jsou v něm takové trojúhelníčkové červené třpytky a také modré mini třpytky, které na první pohled vidět nejsou, ale krásně se blýskají na sluníčku.





Druhou výhru jsem získala na instagramu.

Balíček došel taky pořádně zabalený a všechny výrobky dorazily v pořádku, takže super :)

Jako první tu mám tento roztomilý deníček s nápisem 'Thank God I'm a woman', který já už využívám na španělštinu.




Další tu mám zlatý náramek. První jsem se bála, že se mně nevejde na ruku, takový mám problém u většiny nerozepínacích náramků. Ale přetáhla  na ruce mně sedí skvěle! Je decentní, což se mně na něm líbí, já jiné kromě decentních nenosím :)


A teď už se přesouváme na kosmetickou část:



Balíček obsahoval poměrně hodnotné věci. První jsem vytáhla dvě Color tattoo - bronzové a zlaté. Protože já bronzové už vlastním, mamka se ho s radostí ujmula.

Další tu jsou tři věci z limitované edice Nude Purism od Catrice. Já jsem se dívala po rozjasňovači, jenže než jsem se stihla pořádně rozhodnout jestli koupit nebo ne, byl vyprodaný. A že jsem toho litovala! O to větší jsem tedy z něho měla radost. Takovou radost, že jsem si hned na něho musela pořídit nový štětec :D On si ho zaslouží!

Dále balíček obsahoval quattro očních stínů, ve kterém jsou pro mě denně využitelné odstíny, možná až na tu modrou.

Poslední výrobek od Catrice je nude lak na nehty, který má podtón do fialova a na nehtech je opravdu kouzelný.


Nakonec jsem si tady nechala tu nejdražší věc, a to rtěnku Bobbi Brown! Je to krásný červený odstín, který má odstín spíše do studena.



Abyste se dozvěděli, jestli mně produkty vyhovují nebo nevyhovují, budete si muset počkat na HOT AND NOT IN AUGUST, který vyjde klasicky na konci srpna. Máte se na co těšit! 


To je ode mě všechno!
Máte vy štěstí ve vyhrávání? A co jste naposledy vyhrály vy? 

Mějte se krásně!

Adél X









CONVERSATION

9 komentářů:

  1. Ten žlutej zkus dát na bílej lak, na bílý podklad nebo prostě na nějakou barvu:) Červenej je docela fajn, kryje dost dobře, jen trošku pozor na to zatečení na kůžičku:) Ten náramek je super! Od BB myslím nic nemám, rtěnka je moc pěkná!

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k výhrám :3 Taky se hodně zapojuji do soutěží, ale ještě jsem neměla takové štěstí, abych něco vyhrála :)

    http://never-say-never-and-never-say-forever.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji, vyhrála jsi super věci. Strašně se mi líbí ten deníček! :)

    Victoria's Secret Mango Temptation

    OdpovědětVymazat
  4. laky sú úplne roztomilé, tak ako aj náramok a zápisníček! rozjasňovač od Catrice mám, zo začiatku pri pripadal úžasný, teraz už mi príde taký obyčajný neviem :D ale ten rúž vyzerá úžasne a závidím ti ho :) ten odtieň je naozaj krásny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem, krásna výhra, laky vyzerajú super a veľmi ma zaujal rúž. :-)
    Beauty by Janka

    OdpovědětVymazat
  6. Jůůů, páni, gratuluju, tolik krásných věcí :)) hlavně ta knížka vypadá úžasně, potom dej vědět, jaká je :)

    OdpovědětVymazat
  7. gratulace veliká, zvlášť ta KNÍŽKA! :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. gratulace obrovská :) já mám od Dermacolu z té jejich neonové kolekce žlutý lak a musím říct, že je dost na prd, fakt :/
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat