TO NENÍ MOŽNÝ, JÁ TO VYHRÁLA! # 1

Krásný slunečný den všem!
Taky Vás už tak nebaví to teplé počasí? Mě tedy rozhodně ne. Já jako člověk, který nenávidí právě takové teplo, jaké panuje venku už nejeden pátek, dost trpím. O to víc mě potěšilo mé štěstí ve hře, které jsem nikdy neměla.
Vyhrála jsem totiž svou snad úplně první giveaway! Giveaway pořádala Hevi z blogu The World Of Makeup. Rozhodně koukněte na její blog, protože rozhodně nebudete litovat!





A co jsem vlastně vyhrála?
Hlavní výhrou byla knížka od Jaroslavy Trpkové, Nebojte se být krásná. Musím říct, že knížka je fakt super! Dozvíte se v ní různé kosmetické tipy a triky, díky této knížce se naučíte líčit pod brýle, najdete v ní také spoustu proměn, které mě osobně moc baví a mnoho dalšího.



A Hevi byla tak hodná, že k hlavní výhře přidala ještě malé/velké překvapení v podobě svíčky, perličkové koupele a koupel s kokosovým mlékem.






Vůbec nechápu, jak mohla Hevi vědět, že zrovna tento odstín svíčky se mi hodí do pokoje. :D Svíčka je s příchutí brusinek a náádherně voní. Voní dokonce i když je zapálená, což je super!









Věc, kterou mám paradoxně z této výhry nejradši je perličková koupel s příchutí vanilky a lilie. Její vůně je naprosto bezkonkurenční! Tabletu do koupele jsem si rozdělila na dvakrát a po použití první půlky jsem druhou půlku nechala ležet v koupelně. Nedokážete si představit, jak to celou koupelnu provonělo! Ta vůně je opravdu skvěláá! Kdybych věděla, kde tuhle koupel koupit, měla bych jí doma snad tunu!
Zapomněla jsem ji vyfotit ještě uzavřenou, ale aspoň vidíte, jak tableta vypadá.







A poslední věcí je pečující koupel s kokosovým mlékem. Jako u předchozího produktu je vůně úžasná. Já jenom nemám ráda kokos, proto jsem ji darovala mé sestře, která kokos opravdu může.











Ještě jednou moc děkuji za super domluvu a hlavně za super výhru!


A co vy? Vyhráli jste někdy nějakou giveaway nebo na soutěže nemáte štěstí?

Mějte se krásně! <3

Marti X

PS.: I vy si můžete zasoutěžit v naší giveaway zde!

CONVERSATION

14 komentářů:

  1. gratulace a zvu te na tu svou GA http://janesmoments.blogspot.cz/2015/08/kia-pop-up-bar.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tu perličkovou koupel jsem kupovala v Kauflandu.. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulujem :-)

    http://suesanqa7.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. wow tak to si zajdu do kauflandu :3gratuluji k výhře :)

    OdpovědětVymazat