MOJE PRODUKTY OD ESSENCE PT. 1

Krásný den Vám všem!
Pokud nemáte zrovna nejlepší náladu, tak nezoufejte, protože přicházím s článkem, který bude zahrnovat celou mou sbírku produktů od značky Essence. Jak už jste si mohli všimnout, tohle je první část, na druhou se můžete těšit v následujících dnech od Adél. Takové články pro Vás postupně chystáme o různých značkách. Máte se rozhodně na co těšit!


Nejprve bych Vám chtěla říct pár slov této značce. Kosmetika Essence ti nabízí skvělé produkty, které tě inspirují k tomu, abys ukázala kdo jsi, a to se sebevědomím, stylem a hravostí.
Tato značka říká NE testování na zvířatech a ANO kvalitě za dostupnou cenu, protože zastávají teorii vyzkoušet nový look, kdykoliv se ti zachce. Je dostupná téměř v každé české drogérii.

Jako první tady mám celou skupinu tvářenek a bronzerů.



Tuto tvářenku mám v odstínu 20 babydoll a je hrozně super! Úžasná pigmentace a barva, která je vhodná na každodenní nošení je také správnou volbou. Moc Vám tuhle tvářenku doporučuji!

cena: 75,-
 





Tak tento bronzer byl můj první bronzer vůbec. Mám v něm sice už pěknou díru, ale zas tak dobrý není. Na mě je v něm hodně (a hlavně velkých) třpytek, což nemám u bronzerů ráda. Za mě tedy spíše ne.

cena: 105,-


Tuhle tvářenku jsem koupila v nějaké akci asi za 30 korun a musím říct, že je vážně super! Líbí se mi, jak si můžete zvolit barvu, na kterou máte zrovna chuť a nemusíte mít u sebe zrovna několik odstínů tvářenek. Jinak pigmentace je stejně super jako u té předchozí, což velmi oceňuji. Pokud váháte, tak do ní rozhodně jděte!

cena: 105,-



Tohle je můj první multifunkční produkt. Je to tvářenka a balzám na rty v jednom. Mohli jste ji zakoupit v limitce Girls on tour, kterou už určitě neseženete. Díky bohu za to, protože tento produkt je rozhodně propadák! Moc mi nevyhovuje konzistence a neuvěřitelně tento produkt páchne.






Tento bronzer mám sice ještě ve starém přebalu, ale mám ho moc ráda. Můžete si pěkně namíchat odstín, který chcete. Za mě palec nahoru!


cena nového přebalu: 105,-



Jako další tady mám řasenky.




Mám zde tady tuto řasenku The Lash Curler. Zakoupila jsem ji při výprodeji (takže ji nyní neseženete) za pouhých 20,-! Ale velmi k mému srdci nepřirostla. Do teď jsem nepochopila systém celé té řasenky. Takže za mě spíše ne.


Druhou a poslední řasenkou, kterou jsem vyzkoušela, je Get Big Lashes. Je pěkně černá, jen mi trochu vadí, že po čase opadává. Podle mě je to takový průměr, ale v drogériích lze najít i mnohem lepší!



cena: 70,-


Další na řadě je kategorie produktů na rty.




Prvním produktem je Gel Tint v odstínu Deep red. Tyto produkty byly už bohužel staženy se stálého sortimentu, ale občas je v nějaké limitce s jiným přebalem. Každopádně je to velká škoda! Tyto produkty jsou pěkně pigmentované a velmi příjemné na rtech.





Mým druhým Gel Tintem je tento oranžový v odstínu 03 Flashy Apricot.
Jak jsem již zmínila, je super!



Jediným leskem na rty od Essence, který mám je tento Stay Matt v odstínu 01 Velvet Rose. A upřímně, moc mi nevyhovuje. Barva i pigmentace je super, ale jeho vůně mi vůbec nevyhovuje, takže po něm většinou nesáhnu právě kvůli jeho vůni. V drogériích ho však již nenajdete, takže celkem žádná škoda.








Dalším Gel Tintem je tento z limitky Hugs and Kisses v odstínu 01 Sugar Baby Love. V obalu vypadá jako něžná růžová, ale ve skutečnosti je to spíše taková fuchsiová. Ale mě to nevadí, protože jak jsem Vám již řekla, tyto produkty mám moc ráda.



 Mou jedinou rtěnkou od této značky je tato z nude edice v odstínu 05 Cool Nude. Tato rtěnka je dokonalá! Odstín, pigmentace, hydratace - všechno je super! Za mě rozhodně velké ANO!


cena: 70,-


I když to není úplně rtěnka, tak se řadí mezi produkty na rty. Ano, je to konturka. Vlastním jednu jasně červenou v odstínu 10 Femme Fatale. Sice ji moc nenosím, ale svůj úkol rozhodně plní a Essence má v sortimentu velmi široký výběr!


cena: 30,-



Asi nejobsáhlejší kategorií jsou produkty na oči.


Začneme paletkami. Mám tady tu, která také již není v prodeji v odstínu 04 already midnight?. Mám s ní ten problém, že některé stíny vypadají podobně, některé dokonce stejně. Vůbec Vás nemusí mrzet, že už ji v drogériích nenajdete.




Další mou paletkou je All About Candice v odstínu 02 candies. Mám s ní úplně ten stejný problém jako s tou předchozí. Já si prostě radši za kvalitu připlatím.



První monostínem je tento v odstínu 35 Party All Night. Stíny od Essence mi prostě a jednoduše nesedly. Konkrétně na tomto mi vadí, že po čase spotřebujete svrchní část, která se tváří, že stíny budou třpytivé, ale ve skutečnosti jsou úplně jiné.


cena: 45,-




Ani tyhle 3D stíny mě neoslovily. Mám odstín 04 Irresistible Caramel Cream. Mají sice pěknou pigmentaci, ale konzistence mi prostě nesedí. Když mám šáhnou po nějakých stínech, podívám se do jiných regálů.


cena: 85,-



Nyní se přesuneme na tužky na oči. Tuhle ve fialovém odstínu mám ze zimní limitky Ice Ice Baby. Na rozdíl od stínů to s tužkami na oči Essence rozhodně umí. Tento odstín (02 icebreaker) je vhodně právě na zimu.


 Další tužku mám opět z limitky. Tentokrát z Hello Autumn. Vlastním zelenou verzi (02Charlie Seen In Green). Opět super odstín na podzimu. Na to, že mě vyšel opravdu na pár korun, je opravdu super.

 Předposlední tužka, která je opět z limitky (Love Letters) je stejně super jako již zmiňované. Skvělá pigmentace, vydrží - prostě až bude opět nějaká pěkná limitka a v ní nějaká tužka, která Vás zaujme svou barvou, jděte do ní!





No a poslední jumbo tužkou je tato bílá v odstínu 07 Whipped White Frosting. Tahle už je ale podstatně horší, než ty, které jsem Vám již představila. Na víčku se strašně drolí a to je pro mne dost zásadní problém. Takže spíše ne.  Nyní ji najdete v jiném přebalu.


cena: 60,-




Eye sorbet již v našich drogériích také nenajdete. Ale podle mě by tam rozhodně být měl. Na každodenní nošení je až příliš třpytivý, ale jelikož ho používám zejména na soutěže, kde je takový třpyt více než nutný, moc mi vyhovuje.


Poslední věcí na oči jsou tyto pigmenty v odstínu 19 Kiss The Frog. Ale celkově pigmenty nemám ráda. Jejich nanášení je velmi složité, protože se Vám vždy všude rozsypou. Takže to, že je stáhli z prodeje mě mé srdce netrhá. Ale tu bázi, která k nim byla určená, rozhodně v prodeji nechat mohli.

Kategorií, ve které je pouze jedna věc je kategorie obočí.



Já vlastním od Essence tento gel na obočí Make Me Brow ve světlejším odstínu. Všichni na něj pějí ódy a ani já nebudu výjimkou. Je fakt super! A podle mě by se lehce vyrovnal i gelu od Benefitu!


cena: 75,-




Další stroze zastoupenou kategorií je kategorie korektorů.



Vlastním totiž pouze jeden korektor se kterým nejsem moc spokojená. Na vzduchu strašně oxiduje, což je podle mě dost problém. Takže jednoduše, za mě ne.

cena:75,-



Předposlední kategorie je kategorie vůní.





Tento parfém nese méno Like A New Love. Už ho mám skoro dopotřebovaný a žádný problém jsem s ním neměla. Vůně je velmi příjemná, vůbec není nijak silná. Rozhodně doporučuji!

cena: 10ml za 89,-





A druhou vůní je tento tělový sprej z limitky Beach Crusers. Moc příjemně letně voní, prostě je moc super! Škoda, že to byla pouze limitka.



No a poslední kategorii tvoří moje laky na nehty.
Nebudu Vám je představovat jeden po druhém, protože by to bylo na dlouho. :D
Vložila jsem sem také jeden odlakovač z limitky Superheroes, který obsahuje třpytky.

No a tohle už je úplný konec tohoto článku.
Vlastníte i vy nějaký produkt od Essence? Jaký je Váš nejoblíbenější?

Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

5 komentářů:

  1. Moc hezký článek :) já mám jen laky od Essence a vůbec mi nevyhovují ! takže radši šáhnu po Rimelu !
    Můj blog je tam i soutěž ! : http://smileluccy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. tak toho máš požehnane! a to je ešte len prvý diel? akože máš toho viac? :D ja som mala rada tvárenku, ale už mám inú, a aj laky sú celkom fajn, ceruzky na pery sú najlepšie! a ešte sa dajú aj ich rúže :)
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to je věcí :) Já od Essence skoro nic nemám a sama nevím proč.. přitom se mi jejich limitky celkem líbí :D Chtěla bych si pořídit ten gel na obočí :)

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :) Značku Essence mám hrozně ráda a už jsem od nich vyzkoušela kde co. Přesto jsem u tebe objevila spoustu věcí, které mi unikly, takže moc díky za zajímavé tipy :)

    New in: July 2015 + GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Essence má fakt bohatú ponuku, kopec limitiek, už to niekedy ani nestíham sledovať. A ako tak vidím, tak som takmer nič z tvojej ponuky neskúšala, to bude tou šírkou ich sortimentu. Riasenku som skúšala ztiaľ len tú modrú vodeodolnú tuším Get big leshes a bola som veľmi príjemne prekvapená, úžasná riasenka.
    Bianka

    OdpovědětVymazat