Tipy na seriály! #2

Všem přeji krásný den!

Dnes si dáme článek, ve kterém bych Vám představila 3 seriály, které bych Vám za sebe mohla doporučit. První díl si můžete přečíst zde.

1) The Carrie Diaries

                                  Logo seriálu


Seriál slouží jako prequel k seriálu Sex ve městě. Námětem je stejnojmenná kniha od Candace Bushnell.



Seriál se točí kolem Carrie Bradshaw během 80. let, kdy prozkoumává New York City, kde získala stáž v právní firmě, ale taky práci v časopisu Interview. Seriál se taky točí kolem románku se Sebastianem, její první láskou. Bohužel seriál má jen 2 série, což je podle mě ohromná škoda, tento seriál jsem si totiž zamilovala a na díly se dívám furt dokola. 



Pokud tedy máte rádi seriál Sex ve městě, zhlédnout tento je dá se říct skoro až povinností. Nesledujete ho? Vůbec nevadí, na seriál se můžete dívat i tak, v porozumění seriálu nebudete mít žádné seriály. Myslím, že oproti následujícím dvoum seriálům je více promyšlený a nejspíše se zalíbí více lidem.

Pokud Vás oslovil, tady máte trailer k 1. sérii:



2) Young & Hungry

Gabi nastupuje do práce jako kuchařka světoznámého bohatého podnikatele Joshe. Ihned si padnou do oka a rozumí si. Jenže večer, kdy Gabi připravuje zásnubní večeři pro Joshe, se s ním jeho přítelkyně rozejde. Gabi se ho snaží utěšit, jenže s alkoholem to přeženou a když se ráno probudí vedle sebe v posteli, oba vědí, co to znamená. Jenže Gabi se do Joshe zamilovala, stejně jako on do ní. Jak to tedy pokračuje dál? To se budete muset na seriál podívat vy sami :) 



Od seriálu určitě nesmíte očekávat žádnou propracovanost a vysokou úroveň. Pro mě je to seriál, u kterého si odpočinu a zároveň se i u něho nějak pobavím. 


Trailer na 1. sérii:


3) Scream Queens

         

O tomto seriálu se v poslední době hodně mluví. Žánr je dost netradiční - horor/komedie. Označení horor je alespoň podle mě příliš vysoké, já bych řekla, že občas strašidelnější příběh je trefnější. každopádně s komedií já osobně můžu určitě souhlasit. 



A o čem tento seriál je? 
Jednoduše - šílený vrah vraždí všechny lidi, co se nějakým způsobem točí kolem dívek z Kappa spolku. Vrah zabíjí ale i samotné holky - prostě zabije každého, kdo se mu dostane do cesty. 



Mohu říct, že mě osobně seriál baví a částečně je oddechový, ale zase ne tolik jako výše zmiňované Young & Hungry. Námět je zajímavý a já doporučuji seriálu dát aspoň jednu šanci a podívat se přinejmenším alespoň na první díl, kde mimochodem vystupuje i Ariana Grande. 
                         

                         

                         
Pokud Vás alespoň trochu zaujal, určitě se podívejte na trailer: 




Jsme u konce! 

Jaký seriál doporučujete Vy? 
A znáte nebo koukáte na některý z výše uvedených?


Mějte se krásně!

Adél X

CONVERSATION

14 komentářů:

  1. Já teda ani jeden neznám,ale přijdou mi super :) Hlavně ten první,miuju Sex ve městě,ale teda fakt škoda,že to má jen dvě serie. Ten poslední mi připomíná Pretty Little Liars :D já osobně miuju Hru o trůny :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pretty Little Liars je podle mě určitě na vyšší úrovni, ale ten nápad je tam trošku stejný :) Mě třeba Hra o trůny nebaví :D

      Vymazat
  2. Joj, ani jeden nepoznám! Ale ten posledný by som si asi pozrela, môže to byť fakr sranda, taká oddychovka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sex ve městě mám ráda a o tomhle prequelu jsem slyšela, ale mě osobně moc nezaujal. Young & Hungry jsem pár dílů viděla, ale je to tak trapný, že se na to nemůžu dívat.. A poslední seriál jsem sledovala, ale až tak moc mě nebavil :/ Já teď třeba koukám na Friends, Mr. Robot a mezi mé oblíbené seriály patří určitě Skins a Game of Thrones.. a spoustu dalších :)
    http://fantasy-maniak.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím Young & Hungry věřím, i mně občas dělá problém seriál sledovat :) Na Skins bych se určitě někdy chtěla podívat :)

      Vymazat
  4. Máš skvělý vkus na seriály. :D Jen Carrie jsem ještě nevěděla, ale už tuhle když mi spolužajda řekla, že tam hraje Austin Butler, tak jsem si umínila, že to musím vidět. :D :3

    OdpovědětVymazat
  5. Ja odporúčam jak jsem poznal vaši matku, once upon a time in wonderland, faking it A modern family :) úplne najviac top
    Www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Faking it a Jak jsem poznal vaši matku taky koukám, jsou opravdu skvělé :) Modern family mám v plánu :)

      Vymazat
  6. Young & Hungry som začala tiež nedávno pozerať a hneď som si ho obľúbila :) Určite odporúčam Pretty Little Liars, American Horror Story, britské Skins a hlavne Teen Wolf, na tom som v poslednej dobe závislá :D Tiež mám veľmi rada The Big Bang Theory, to je skôr taký oddychový seriál :)
    The Golden Teddy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Pretty Little Liars jsem jednou dobou byla naprosto ulítlá, teď mě to už tak moc neláká a nemám moc chuť se dívat na nové díly. Teen Wolf mně doporučovalo hodně lidí, takže nejspíš plán na dnešní večer je jasný :) Viděla jsem první díl The Big Bang Theory a to dokonce dvakrát, protože jsem mu chtěla dát šanci, ale nevím, mě prostě nějak neuchvátil :)

      Vymazat
  7. Žádný z nich neznám, ale všechny vypadají zajímavě :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  8. Všetky tieto seriály poznám a zbožňujem! Moja srdcovka je ale The Carrie Diaries. Tiež ma mrzí, že má len dve série:/ Ale plánujem si ho pozrieť ešte raz<3

    Weirdhouse

    OdpovědětVymazat