HOT AND NOT IN DECEMBER #2

Všem přejeme krásný den!

Jak jste se mohli dozvědět již všimnou, tentokrát jsme Hot and not musely rozdělit do dvou částí, protože tu máme opravdu hodně produktů. Takže bez většího zdržování se již na to můžeme vrhnout. 






Tohle Hot and Not začnu sprcháčem. Tento je z Rossmanna asi za 50 korun. Nabídla mi ho paní u pokladny, tak jsem ho vzala. Řekla bych, že je to takový střed mezi sprcháči, já mám radši ty s ovocnou příchutí. Ale není špatný. Má takovou lehkou, čistou vůni a navíc je dost hutný. Na zimu jak stvořený.




V tomto měsíci jsem si také objednala své úplně první umělé řasy. Chtěla jsem být pod stromečkem hezká. Koupila jsem si 10 párů (jak můžete vidět, už jich mám jen 5) za naprosto směšnou cenu asi 20 korun. A překvapivě můžu říct, že mi vyhovují. Na oku jsou přirozené, ale přitom jsou vidět a mé vlastní řasy hezky podtrhnou. Rozhodně plánuji objednat další.


Abych měla řasy čím nalepit, musela jsem si pořídit lepidlo, které jsem ještě nikdy nevlastnila. Najít lepidlo na řasy v drogérii je celkem výzva. Já ale našla tohle od Essence za 70 korun. Byla jsem dost zvědavá, jaké za tu cenu bude, ale překvapivě musím říct, že drží jako přibité, což jsem opravdu nečekala. Takže pokud lepidlo sháníte, tak rozhodně kupujte, funguje! A přitom ještě při nalepování háže skvělé odlesky do modra!!





V prosinci mi taky došel deodorant, proto jsem se vydala koupit si nový. Volba tentokrát padla na velmi chválené Borotalco. Budu asi trapná, ale já opět budu chválit, protože ono to vážně funguje! Nikdy jsem neměla tak skvělou věc! Sice si lehce připlatíte, ale já si už nikdy nekoupím jiný, protože by to byly jenom vyhozené peníze. HOT!






No a jelikož moje nehty jsou fakt hrůza, rozhodla jsem si nějaké nalepit. Samozřejmě, že moje staré lepidlo bylo už dávno vyschlé. Proto jsem se vydala koupit nové. A nějaké koupit také není nic jednoduchého. Já ale našla toto za 50 korun v drogérii Teta a překvapivě nebylo ani vyschlé a navíc funguje! I moje nehty už dlouhou dobu drží. Takže super.




Aknecolor vám vůbec nemusím dlouho představovat. Prostě mi došel, tak jsem si koupila nový. Nic jiného totiž už ani nepoužívám, moc mi totiž vyhovuje. Takže pokud stále hledáte, zkuste si v lékarně koupit právě Aknecolor.




Když jsem v DMku šla kolem regálu s těmito sprcháči, věděla jsem, že tento bude můj. Krásný tyrkysový obal ve spojení s maracujovou příchutí - to je moje. A to jsem ještě netušila, jak krásně bude vonět a že bude mít i tyrkysovou barvu. Sprcháče od Balei mám ráda, stojí asi 25 korun. Takže rozhodně vyzkoušejte, protože za mě HOT!





 V minulé části jsem Vám ukazovala šampón od Syoss, který používám už dlouho, ale protože jsou moje vlasy teď v zimě dost vysušené, rozhodla jsem si koupit nějaký, který bude určený přímo na ně. Sáhla jsem po tomto od Loréalu ke kterému byla jako dárek i maska na vlasy.
Neříkám, že je špatný, ale příště si prostě koupím svůj oblíbený Syoss.




Kupujete si dárky na Vánoce od sebe pro sebe? Já ano. A letos výběr padl na tvářenko - bronzer od Benefitu. Neboli Dallas. Jeho barva mě totiž tak ohromovala a lákala u tolika blogerek. A musím uznat, že je opravdu super! Skvěle se s ním konturuje, ale dá se použít i jako tvářenka. Myslím, že po Benefitu letos ještě pořádně kouknu a pořídím si něco dalšího, protože tohle je obrovské HOT! 


Coralistou jsem chtěla udělat radost ségře, ale nějak mi to nevyšlo. Než se k ní totiž dostala, celá se mi rozbila, takže bylo jasné, že dárek je fuč. Já ale rozbitou tvářenku vysypala a ještě tam hodně produktu zbylo. Proto jsem se obětovala a tvářenku si nechala. Jsem ale hodná co? :D Tvářenka je opět moc hezky pigmentovaná, je to taková příjemná růžová barvička a krásně vydrží. A to balenííí <3





V prosinci jsem od skvělé Adélky dostala pod stromeček moje vysněné Color Tattoo v odstínu On and On Bronze. Moc jsem si právě toto přála a ne nadarmo. Líčení s ním je totiž super skvělé a už se těším, až se s ním budu líčit do školy, protože s ním to bude šup šup. Krásně mi drží, krásný odstín a taky mi moc vyhovuje, že pod něj nemusím používat žádnou bázi, protože mi krásně drží. Prostě ještě jednou DĚKUJU! <3

Dalším dárkem od Adélky je tento balzám na rty, který jsem už pěknou dobu chtěla. Jednou jsem ho už měla v košíku, ale potom jsem ho zase vrátila, protože jsem si říkala, že ho nepotřebuju. To jsem ale ještě nevěděla, jak krásně vonííí. A taky chutná po mangu. Tuším, že až ho dopotřebuju, koupím si ještě jeden <3




Nad stíny od Estyle jsem také slintala už pěkně dlouho. A kdo to věděl a pořídil mi je? Jasně, že Adélka! To ani není možný, jak hrozně přesně se do mých dárků trefila!
A hlavně mě utvrdila v tom, že potřebuju další. Protože ty stíny jsou tak krásně pigmentovanééé. Já mám odstín Bamboo  a je to taková matná každodenní barva. Někde jsem slyšela, že i přesně tento stín najdete v paletce Petry Lovely Hair.
Já ať chci nebo ne, musím uznat, že je super! Obrovské HOT!






Letošní dárky byly opravdu super. Hrozně mě překvapilo, když jsem pod stromečkem mimo jiné našla také tuto moji vysněnou řasenku. Neřeknu Vám, jak mi vyhovuje, protože jsem ji ještě nevyzkoušela, čekám totiž, až spotřebuju ty, co mám otevřené, abych si ji pořádně užila. Ale určitě se těšte na samostatnou recenzi!




 Kdo má nejlepší ségru pod Sluncem? Jáááááá. Pod stromečkem jsem totiž od ní našla tuhle sadu od Too Faced. Obsahuje Melted v odstínu Peony a k tomu je i mini tvářenka, která je super na cestování. Po dalších odstínech Melted rozhodně kouknu, protože ta pigmentace a výdrž jsou prostě super! Rozhodně obrovské HOT!
vlevo - tvářenka, vpravo - Melted




Řasenka od Yves Rocher mi už dlouho ležela v šuplíku, ale až na Vánoce na ni přišla řada. Jednou jsem ji už měla, takže jsem asi věděla, co od ní čekat. Řasy mi hezky rozčeše a prodlouží, ale nemůžu si pomoct, dělá mi jich hrozně málo. Znám i lepší řasenky, ale zhodnotila bych to na takový lepší střed. Takže když ji někde uvidím ve slevě, tak si ji ráda koupím.



 V prosinci jsem si také splnila své velké přání. Pořídila jsem si ColourPop. Nebylo to sice zrovna nejrychlejší, ale mám je. <3 a už teď vím, že nutně potřebuju další. Mají naprosto skvělou pigmentaci, vydrží a řekněte sami, ty malinkaté krabičky, ve kterých Vám přijdou jsou prostě hrozně super roztomilé. Mám dobrou zprávu i pro vás, o jedno si můžete zasoutěžit zde.!





Mikuláš byl tak hodný, že mi přinesl tady tyto 4 barvy na vlasy. Růžovou jste už mohli vidět v Hippies retro výzvě zde. Barví celkem hezky, akorát balení vůbec nic nevydrží a už po první použití se mi jedna barva rozbila. Takže za mě spíše NOT, i když to říkám nerada.




 Pokud už se nemůžete dočkat konce, tak jásejte - jsme tady. Poslední věcí, kterou Vám představím, bude věc, ze které jsem měla hodně velkou radost. Něco od Lushe jsem si totiž přála snad v každém snu. A teď se mi to konečně splnilo. A opět v tom měla prsty moje super sestra.
Dostala jsem balistiku s názvem Experimenter, která Vaši vanu zahltí do krásných zářivých barev. Už se moc těším, až ji použiju, ale uznávám, budu si ji šetřit, jak jen to půjde. Ale určitě Vám po použití dám vědět a nějak tuším, že to bude celé pozitivní.

Tak to už je všechno z druhé a poslední části HOT AND NOT za prosinec.

Vy mi dejte vědět, jaká věc Vás zaujala z mých nákupů a dárků nejvíc. :)


Mějte se krásně! <3

Marti X









CONVERSATION

16 komentářů:

  1. Riasenku od YR mám aj ja, no za mňa teda nič moc... Ale tá od benefitu vyzerá skvelo!
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  2. Bronzové Color Tattoo mám a je super, krásně se s ním líčí :). Ta sada od Too Faced je skvělá, Melted bych taky jednou chtěla vyzkoušet :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš tedy naprostou pravdu! Pokud budeš mít možnost, tak vyzkoušej, je super! :)

      Vymazat
  3. Krásné věcičky ! :) Také bych si koupila úmělé řasy,ale mně to s nima vůbec nejde :D Bale sprcháče jsou skvělě,ta vůně ♥ Taky mě láká značka Benefit tak uvidíme v Novém roce :D Já furt nevím proč mě značka E-style odrazuje -_- :D Aaaa Benefit,máš skvělou ségru :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to s řasami taky abolutně nejde :D A ano, sprcháče jsou super <3

      Vymazat
  4. Super článek. Ten první sprcháč z Rossmana jsem dostala od kámošky na Vánoce (a k tomu dalších 100000 věcí), ale je fakt super, strašně mi voní. A jsem ráda, že jsi zde zahrnula i výrobky od Balei, protože je to prostě naprosto super skvělá značka, na kterou nedám dopustit. DM je moje smrt, protože tam vždycky utratím ze všeho nejvíc.

    **Pinki Claire**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš naprostou pravdu! Nikde snad neutratím tolik, jako právě v DM! :D

      Vymazat
  5. Jé tolik super věcí!
    Stín E style Bamboo používám nejraději na konturování, jsem hodně světlá, tak mi vyhovuje :) a paletky od Petry mám obě a stíny si jsou spíše podobné, stejné nejsou. Určitě napíšu srovnávací článek, až budou dobré světelné podmínky. Vše nafotím a popíšu :) Holky moc vás zdravím jste super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na konturování by mě ho nikdy nenapadlo použít! Moc děkuji za radu! Aha, tak to se moc těším na článek :)

      Vymazat
  6. Jen jedno NOT? To byl opravdu vydařený měsíc :). Tiše závidím, ať už ten úžasný bronzer od Benefitu tak ty stíny, všechny mají krásné barvy!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tento článek se vám povedl ze všech nejvíc! Skvělé věci! Řasenka od Benefitu je naprosto skvělá :)

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme! Tak to se na ni těším ještě víc! :)

      Vymazat