DROGÉRKA NENÍ PREKÉRKA

Krásný den Vám všem!
Dnes si budete moct přečíst článek úplně jiného rázu než obvykle. Zapojila jsem se totiž do jednoho projektu na instagramu a já bych se s vámi o můj zážitek chtěla podělit.


Na instagramu @smadienka0501 byla vyhlášena výzva, která spočívala v tom, že když se zúčastníte, bude Vám přidělen druhý člověk a navzájem si pošlete vaše nej věci z drogérie (ať už dekorativní či pečující kosmetika) v hodnotě kolem 200 korun.


Mně byla přidělena moc milá holčina, která sama píše blog o kosmetice, takže se v této sféře celkem vyzná. Byla jsem ráda, protože takovému človeku se něco kupuje mnohem lehčeji než někomu neznalému. Zde můžete vidět, co jsem odeslala. Nakonec jsem zvolila mini paletku stínů na oči od Freedomu, balzám na rty Labelo, lk na nehy od Flormaru a přihodila jsem do obálky i malé balení skvělých Haribo bonbónů.
Se slečnou byla opravdu milá domluva a hned do týdne jsme si balíčky odeslaly.
Když jsem přišla domů a na stole mě čekal balíček pro mě, byla jsem opravdu překvapená jeho velikostí - byl obrovský!! A co že se v něm skrývalo?


Jako první jsem vytáhla tento krémový sprchový gel značky Dove. Tento je s vůné švetsky a větu sakury. Ááách! Vůně krásně drží a tělo je po něm krásně hedvábné, takže rozhodně super výběr!


Jako další jsem vytáhla z balíčku tento šampón na vlasy Aqua Light od značky Pantene. Moc se mi líbí obal, který je sice jednoduchý, ale krásný. Nikde jsem se nedočetla, na jaké vlasy je šampon vlastně určen, ale mně vyhovuje. Hezky voní a dokonce neobsahuje ani žádné silikony.


A jako poslední jsem vytáhla věc, která mi udělala největší radost. Je to lak na nehty od Gabrielly Salvete v krásném vínovém odstínu 17 Eleganza z kolekce Stars Enamel. Je známé, že laky od GS hezky drží, takže ani tento není výjimkou. Na nehtech vypadá moc hezky a mně osobně vyhovují i jeho třpytky, které jsou jeho součástí.


Tak co? Věděli jste o tomto projektu nebo je to pro Vás novinka? A co byste řekli na to, kdybychom někdy taky takovou výzvu uspořádaly? Dejte nám rozhodně v komentářích vědět.

Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

6 komentářů:

  1. Krásné balíčky jste si poslaly. O této výzvě jsem věděla, ale neúčastnila jsem se. Měla jsem ale tu čest zúčastnit se té předchozí akce - nákup za stovku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Té se zas neúčastnila já :) Ale rozhodně budu sledovat insta, protože takovéto výzvy mě opravdu baví!

      Vymazat
  2. Tahle výzva by byla rozhodně super! :) Krásné věci jste si poslaly,ten šampon od Pantene je bomba,mám ho taky a nemůžu si ho vynachválit! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeme o tom do budoucna přemýšlet a třeba něco vymyslíme :) to musím souhlasit!

      Vymazat
  3. Výzva byla moc super :) a článek je taky moc hezky napsaný :)
    http://smileluccy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat