HOT AND NOT IN JUNE

Všem přejeme krásný den!

Protože měsíc červen je už za námi, musíme Vám opět představit naše nákupy.





Jako první tu mám rtěnku od Essence - ano, konečně! Jak jste mohli přečíst v letním wishlistu, dlouho jsem nad ní váhala. Jsem opravdu ráda, že ji vlastním, protože je fakt úžasná. Ano, sice nevydrží moc dlouho a jídlo taky nezvládá dobře, ale vůbec nevysušuje rty, naopak je pěkně hydratuje. Což je pro moje věčně rozpraskané rty jedině dobře! A barva, ta je taky prostě skvělá, takový nude odstín jsem sháněla dlouho. Takže za mě HOT!
 




Druhý produkt tu mám balzám na rty od Rimmelu.. Můžete ho najít v Rossmannu ve slevě za 29 Kč, což je určitě super cena!  

Na výběr je ze 4 balzámů - já si vybrala tento růžový, protože mně připadal nejhezčí a taky poměrně dobře pigmentovaný.



Tady už můžete vidět swatch balzámu, přejeto asi čtyřikrát. I když jsem si nemyslela, na rtech vypadá přirozeně. Vůně se mně taky moc líbí. Ale abych jenom nechválila, musím vytknout jednu věc - obal. Není to tak, že by mně třeba vršek na balzámu nedržel. Je to jenom to, že balzám není celý schovaný v tubičce, takže se Vám může stát, že si urazíte třeba špičku. Já si na to tedy dávám pozor, ale jsem si jistá, že někdy ve spěchu se mně to určitě stane. Je to věc, se kterou se můžu snadno vyrovnat, takže opět HOT!




Ano, ještě jeden produkt na rty - a to opět balzám. Nevím proč, ale hrozně mě ty barevné chytly! Tento mám z Avonu. Vyšel mě opět pouze na 29 Kč, takže skvělý! Je tu ale jedna věc, za kterou si můžu sama - mám jiný odstín než jsem chtěla! Ve spěchu jsem se přehlídla o odstín a napsala jsem špatné číslo. Červenou jsem nechtěla z toho důvodu, že mám doma červené rtěnky a ani je nenosím. Doufala jsem tedy, že balzám nebude třeba tak hodně pigmentovaný, ale on je! Což je vlastně na druhou stranu pro někoho dobře :D Ale je zajímavé, že když si ho nanesete na rty, balzám je červený, ale po nějaké době zrůžoví. Takže za mě je to HOT i NOT zároveň :D 




Tohle jsou pouze dvě přetření!




Další novinku za měsíc červen tu mám stíny - ty jste mohli vidět už v unboxingu z Dekorativky.cz, takže moc se nebudu rozepisovat. Stíny jsou pigmentované dobře, výdrž je taky dobrá. K mému překvapení dokonce využívám i barevné stíny, které na oku vypadají opravdu dobře! HOT!




Všechny swatche stínů můžete najít v unboxingu :)



Tohle je trochu mimo kosmetiku, ale mám tu tento šampon od Pantene. Hrozně se mně líbí jeho obal právě tím, jak je jednoduchý! Šampon je určen na mastné vlasy - což já mám. Musím říct, že asi ta největší věc, co mě na něm ohromila je, že hrozně dobře pění! Stačí opravdu trochu a máte to na všechny vlasy. Naposledy jsem s do vlasů dávala i olivový olej a tento šampon ho smyl opravdu dobře. I jeho vůně je moc hezká, taková jemná, nevtíravá. Bohužel co jsem poznamenala je to, že se mi po něm rychleji mastí vlasy. Ale já ho určitě dopoužívám (jsem zvědavá za jak dlouho, balení má 400 ml), ale nekoupila bych si už další balení. Určitě ale vyzkouším jiné šampony od Pantene. Takže musím mu dát nejspíš NOT.
Jako další produkt tady mám čistící ubrousky od Balei. Hned na začátek nezačnu příliš kladně. Tyto ubrousky slibují odstranění makeupu a nečistot z obličeje a očního okolí. Ale sliby chyby. Oceňuji jejich příjemnou lotosovou vůni a jejich vlhkost, ale za mě bohužel NOT.








 Tentokrát produkt, o kterém jste již slyšeli. Měla jsem totiž možnost vyzkoušet miniaturku báze na obličej od Benefitu. Báze je hrozně příjemná a opravdu funguje! Upřímně, kdybych měla v peněžence o tisícovku víc, tak už mi leží v šuplíku. Pokud hledáte nějakou super bázi a jste ochotni do ní investovat, tak neváhejte! Rozhodně HOT!







Na tomto produktu můžete dokonale vidět, jak strašně individuální je. Jak jste již viděli u Adél, zakoupila si tento balzám v růžovém odstínu a byla s ním moc spokojená. Já ale koupila tento v odstínu 050 Violet Blush a spokojená s ním rozhodně nejsem.
Hned po zakoupení se mi totiž rozbilo balení. Celý balzám se začal hýbat a otírá se o stěnu balzámu, takže nejen, že to vypadá velmi nehezky, ale jenom čekám, kdy se mi celý balzám rozlomí.
Barva také rozhodně není tak fialová, jak na první pohled vypadá. Tohle jsou asi 4 přetření a barva je spíše růžová než fialová. Nicméně oceňuji jeho vůni, která je fakt super. Bohužel ale nemůžu jinak, než dát palec dolů - NOT.








Dále jsme si nechaly zaslat cestovní balení červené micelární vody od Biodermy. Já ji měla už dříve, ale teď mě opět utvrdila v mém názoru.



 Tato voda totiž krásné odlíčí jak makeup, tak i oční stíny a řasenku. Mám ji moc ráda a je to moje nejoblíbenější micelárka, z těch, které jsem dosud vyzkoušela. Rozhodně Vám ji doporučuji!
Za mě velké HOT!

Tento měsíc jsem také vyzkoušela tělový pelling od Sephory. A rozhodně to nebyla špatná koupě. Peeling nádherně voní po žvýkačkách a krásně čistí. Jeho barva je sytě růžová. Opět se ukázalo, že za kvalitu se vyplatí připlatit. Rozhodně HOT!






 A jako úplně poslední produkt tady mám tento lak na vlasy od značky Balea. Jelikož na laky nejsem nijak náročná a stačí mi i levnější značky, tak jsem tentokrát zvolila právě tento. Je to miniaturka, protože na cestování je rozhodně vhodnější než vláčet velký lak.
Lak je čísla 4, Extra Stark. Dle mého názoru funguje. Vlasy udrží v požadovaném účesu, nemám s ním žádný problém a ani jsem nenašla žádný nedostatek. Takže mi nezbývá nic jiného než dát HOT.



Tak tohle už je všechno z naší druhé části Hot and Not. Doufáme, že se Vám článek alespoň trochu líbil. Do komentářů nám napište, co byl Váš poslední nákup a zda byste to ohodnotili kladně či záporně.


Mějte se krásně <3

Adél a Marti X









CONVERSATION

2 komentářů:

  1. TA rtěnka od Essence má krásný odstín, asi ji taky omrknu :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-ryor-ocniho-kremu.html

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí váš nový design, za něj palec nahoru. Jinak, já se moc v kosmetice nevyznám, ale dobrý :D

    OdpovědětVymazat