RECENZE | ŘASENKA 2000 CALORIES

Všem přeji krásný den!

Dnes si dáme recenzi a opět na moje tolik oblíbené řasenky!

Řasenka 2000 Calories od Max Factor si troufnu říct, je nejznámější řasenka ze všech vůbec. Na trhu je opravdu dlouho a většinou velice oblíbená a milovaná. Jak je tedy na tom u mě?



Cena řasenky je hodně různorodá. Obecně ji nedoporučuji kupovat v drogériích, jelikož tam se cena pohybuje kolem 200 Kč a víš. Já jim mám z Parfums.cz, kde vyjde pouze na 131 Kč, kde je dokonce dostupná v několika barevných provedení (klasicky černá, hnědá a modrá).


Řasenka má kartáček z klasických štětin, které jsou husté. Asi třičtvrtě kartáčku má stejně dlouhé štětiny. Ty se ale postupně k začátku zkracují.



Co ale je nejdůležitější je efekt, který udělá. Tato řasenka hezky oddělí řasu od řasy, dodá objem, neslepuje. Jedna vrstva mně však nestačí, musím vždy dávat minimálně dvě. Co je ale velká výhoda je to, že řasenka jde vrstvit i bez toho, že by se řasy slepovaly a byly obalené až příliš maskarou. Řasenka však moc neprodlužuje, je opravdu spíše objemová. Ona to však ani neslibuje, takže jako velké mínus to brát nemůžu.

Konzistence není ani moc suchá a ani moc mokrá. Prostě tak akorát. Bohužel řasenka rychle vysychá, ale stejně každé 3 měsíce je potřeba ji měnit, z důvodu tvoření bakterií v řasence.

Na co se ale nesmí zapomenout je zmínit se o výdrži. Můj problém u většiny řasenek? Nevydrží celý den. Ale tato? Neopadává, řasy udrží natočené hezky celý den, takže večer je v naprosto perfektním stavu, přesně jako byla ráno.

Odličování jde bohužel hůř, je potřeba delší dobu ji odličovat, Ale já jí to ráda odpustím, právě díky její skvělé výdrži.

Takže shrnutí:


+ Zahustí

+ Neslepuje

+ Výdrž

+ Nedrolí se

+ Sytá černá barva

+ Řasy hezky natočí

+ Cena (na eshopech)


- Moc neprodlouží

- Horší odličování


Já Vám řasenku určitě doporučuji, za mě je opravdu skvělá a sama se přidávám ke skupině, která ji tolik miluje. Určitě ji zkuste, navíc, je potřeba, aby každý zkusil takovou tu legendu mezi řasenkami ☺ 


Vy jste ji zkoušely? ☺ 




Mějte se krásně!
Adél X

CONVERSATION

9 komentářů:

  1. Právě mezi ní a Maybelline jsem se rozhodovala, protože mi došla moje řasenka. Nakonec to vyhrála Maybelline, ale příště si pořídím tuhle :) Škoda, že jsi nedala fotku, jak řasenka vypadá na tvých řasách.

    June Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  2. já ji teď zrovna používám :) mám ji poprvé, ale musím říct, že je zatím jedna z nejlepších :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už ji mám podruhé a když vím, že chi mít řasy fakt hezké, sahám vždycky po ní :)

      Vymazat
  3. Já ji zkoušela před pár lety a měla jsem ji strašně ráda! ♥ pak jsem ale objevila One by One od Maybelline a žádnou jinou už nechci :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. One by one jsem taky zkoušela a je super, taky jedna z oblíbených :)

      Vymazat
  4. O týhle řasence slyším poprvé o.O ale asi bych si ji nekoupila :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? A to sem si říkala, že ji už zná snad každý :D

      Vymazat
  5. Já se musím přiznat, že mi vůbec nevyhovuje. Slepuje řasy, hrudkuje se a strašně rychle vysychá – řaenka by se měla měnit jednou za šet měsíců, ne tři. A s těmihle mínusy už ji žádné plus nezachrání.
    Souhlasím ale s tím, že pokud ji má někdo rád, tak ať ji určitě kupuje online a ne v kamenném obchodě, kde je šíleně předražená.

    tpatc.blog.cz

    OdpovědětVymazat