RECENZE | ŘASENKA ONE BY ONE

Všem přeji krásný den!



Dnes jsem si pro Vás připravila recenzi, a to opět na řasenku, konkrétně One by one značky Maybelline. Seženete ji například na Parfums.cz

Tato řasenka je objemová, má silikonový kartáček, na začátku a na konci se zužuje. O řasence jsem se už jednou zmiňovala, ale pouze okrajově a to přesně v Hot & Not in January. Tam jsem z ní nebyla moc unesená, protože ze začátku byla moc mokrá, příliš slepovala. Sice zahustila, ale zase nijak neprodloužila. Prostě efekt nic moc. Na druhou stranu musím říct, že krásně držela celý den a nikde se neobtiskávala nebo neopadávala.


Asi po 2 měsících používání, kdy už přece jenom náplň je o něco více sušší, musím, říct, že řasenka je pro mě naprosto dokonalá, jednoduše jsem se do ní zamilovala.
S žádnou jinou řasenkou nevykouzlím právě tak dlouhé a husté řasy za tak krátkou dobu. Stačí jedna vrstva, šup šup a máte hotovo. Barva je úžasně černá, žádná šedo černá, prostě krásná černo černá.
Řasy jsou natočené po celý den, takže večer vypadají úplně stejně jako ráno.
Odličuje se krásně, dolů jde sundat lehce, vůbec není potřeba víčko nějak třít.



Takže na závěr, řasenku si opravdu nemůžu vynachválit a jsem si jistá, že si ji určitě znovu koupím! A za tu cenu? To je opravdu velký objev! Vám ji můžu jenom doporučit, určitě ji zkuste!


Zkoušely jste tuto řasenku?


Mějte se krásně!
Adél X

CONVERSATION

5 komentářů:

  1. Tak tu jsem bohužel neměla možnost vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám na ní úplně stejný názor! Opravdu mi také začala sedět až někdě po pár měsících :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle řasenku já úplně totálně nesnáším :D Jednou jsem si jí půjčila od kámošky a neeee, jenom tohle ne..... Slepuje jako prase...

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle řasenku jsem měla taky, znovu bych si jí asi nekoupila, ale byla fajn.
    http://simonevxls.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle řasenku jsem měla a celkem mi vyhovovala, ale už jsem si ji nekoupila :)

    Rimmel Wonder'Full Volume Colourist

    OdpovědětVymazat