JARNÍ OUTFITY

Krásný den Vám všem!
Sluníčko už krásně svítí, první jarní den už je také za námi a to znamená jediné - jaro už je konečně tady! A s novým ročním obdobím přichází také nová inspirace na outfity. Nevíte co na sebe? Nebo jak jednotlivé kousky zkombinovat? Tak čtěte dál!

První outfit je spíše takový office look. Bílé rifle s originálním topem, doplněné pruhovanou bundičkou jako dělanou na jaro a k tomu nevídané mokasíny vypadají prostě skvěle!


Možná by se Vám mohlo zdát, že právě tyto kousky se k sobě zdánlivě nehodí, ale omyl. Právě věci, které se vám zdají jako zcela nezkombinovatelné, spolu vypadají nejlíp! Důkazem může být třeba právě tento outfit!


Jaro je opět obdobím klobouků. Proto i tento outfit jeden černý, který musí mít doma snad každý, obsahuje. Kombinace tmavých kousků s baby blue je na toto jaro hodně v kurzu, takže se této kombinace rozhodně nebojte!


A jeden spíše sportovní outfit vhodný jak na kafé s přáteli, tak do školy rozhodně nesmí chybět. Khaki parka je in už delší dobu a v kombinaci s riflemi, které mají díry na kolenách a klasickými bílými converskami vytváří naprosto pohodlný outfit, který se bude líbit každé z vás!


No a jaro je nepochybně obdobím sukní, takže ani v tomto článku nesmí chybět. Skater sukně společně s kytkovým crop topem bude letošní jaro nezbytnost pro téměř každou dívku. A cardigan, slip ony a vak na záda outfit skvěle doplní!



Tak co? Líbil se Vám nějaký outfit? Dejte nám do komentářů vědět který!

Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

10 komentářů:

  1. Ten druhý outfit je super! :) Jsem ráda, že už se venku konečně otepluje a nemusím být nabalená do všeho možného :D

    Giveaway o paletku Wet n Wild

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné kombinace, nejvíc mě zaujala asi ta poslední..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké outfity :) Nejvíce se mě líbí ten "sportovní", džíny a conversky to je moje! :) Ten poslední je taky moc pěkný :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné oufity! Brala bych celý ten první.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné outfity
    http://simonevxls.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat