RECENZE | Aliexpress rtěnky

Všem přeji krásný den!


Už v Hot & Not za únor jsem se Vám zmínila o rtěnkách z Aliexpressu a říkala jsem si, že by si prostě zasloužily samostatnou recenzi.

Jejich výhoda? Jsou pro všechny dostupné, cena a hlavně široký výběr barev. Určitě si vyberete alespoň jednu! Dostupných je kolem 36 rtěnek, záleží, na kterém odkazu vybíráte.

Já jsem si vybrala dva odstíny - 03 a 22.


Odstín 03 se na fotce zdál ideální na každodenní nošení, taková pěkná přirozená barva do růžova. 
Už když mně rtěnky došla, tak jsem byla poměrně udivená - výrazná světle růžová, kterou nemám šanci unosit. Když jsem ji vyzkoušela na rty, říkala jsem si, co je na těchto rtěnkách tak úžasného - plně kryla až ve třetí vrstvě, divně se cuckovala - prostě katastrofa. Jídlo nezvládala a celkově výdrž byla hodně slabá.


Já jsem si tuto rtěnku oblíbila nosit tak, že si jí trochu naťupu na rty a rtěnku následně rozetřu prstem - vytvoříte tak přirozený efekt, kdy rty mají pouze lehký nádech, určitě ideální do školy.




Aplikátor je příjemný, možná menší problém může být přesnější nanášení rtěnky.


Kvalitou je tedy podle mě tato rtěnka nic moc, jestli ji chcete za ty malé peníze zkusit, tak klidně do toho, jenom z ní nejspíš nebudete moc nadšené. Záleží hodně na tom, jaké máte na rtěnky požadavky.





Druhou rtěnku jsem objednávala s tím, že to bude krásná tmavá fialka. Krásná je, ale fialová určitě ne. Spíše tmavě červená. Je opravdu hezká, pouze sem očekávala něco jiného.


Ale ta kvalita, to je opravdu něco! Je opravdu krásně pigmentovaná, stačí jedna vrstva a hotovo. Při nanášení musíte být ale opravdu hodně přesní, u takto výrazné barvy jdou vidět všechny nedokonalé okraje.

Po nanesení na rty chvilku počkejte než rtěnka úplně zaschne, zmatní a nikam se neobtiskává.
Výdrž je vynikající! Zvládne několik hodin za sebou bez jakýchkoliv úprav, možná po jídle je potřeba ve středu rtů poupravit, záleží na jídle, které jíte.

Tuto rtěnku Vám tedy můžu jenom doporučit, za ty peníze fakt neskutečná pecka!







Máte zkušenost s těmito rtěnkami? :)


Mějte se krásně!
Adél X

CONVERSATION

7 komentářů:

  1. To bych neřekla, že rtěnka z Ali bude tak krásně pigmentovaná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kvalita asi záleží na odstínech jak tak vidím :) Odstíny jsou to pěkné a také už jsem se na ně dívala, ale že bych měla potřebuji si je koupit to ne. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí spíše ta tmavší :). Růžové odstíny nenosím.

    OdpovědětVymazat
  4. No tyto rtěnku mne vůbec nezaujaly...:)
    eL

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím celkem hodně pigmentace , to bych opravdu neřekla:)
    http://smileluccy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat