HOT & NOT IN FEBRUARY

Krásný den Vám všem!
Měsíc se opět překulil jako nic a my tu pro vás již tradičně máme HOT&NOT za uplynulý měsíc. Tak se pojďme rychle podívat, co jsme si tento měsíc pořídily.



Jako první v tomto měsíci tady mám paletku od značku Freedom. Freedom je značka velmi podobná značce Makeup Revolution London, takže můžete čekat velmi podobně laděné obaly jejich produktů. Jejikož v drogeriích Teta byla 30% sleva na celý jejich sortiment, tak jsem si pořídila paletku stínů na oči, kterou jsem okukovala už dlouho.Zvolila jsem odstín Stunning smokes a musím říct, že jsem si naprosto zamilovala ty barvy <3 Paletka obsahuje jak matné, tak i spoustu třpytivých stínů. Barvy jsou dost nevídané, jiné, než v takových nude paletkách najdete. Pigmentace není vůbec špatná a s bází mi i docela dlouho na oku vydrží. Na podrobnější recenzi se však těšte již zanedlouho.



Řasenku Wake me up jsem taky pěkně dlouho okukovala v drogériích, ale musím se přiznat, že sama bych si ji asi ani nekoupila, protože řasenek na vyzkoušení mám plno. O to větší radost mi to udělalo, když jsem ji dostala od kamarádky k narozeninám. Vlastním odstín Black a musím říct, že tato řasenka si mě naprosto získala svou okurkovou vůní a tou krásnou zelenou barvou na obalu. Řasenka má podobný kartáček jako Better than sex mascara, ve tvaru přesýpacích hodin. Abych řekla pravdu, vlastně se nemůžu moc rozhodnout, jestli řasenku dát do hot nebo not. Hezky prodlouží, to ano, ale taky neskutečně slepuje řasy, ale je to nejspíš tím, že je ještě hodně mokrá, když vyschne, tak bude třeba lepší. Na internetu jsem si našla i recenze ostatních holek a vesměs jsou asi takové, jako ta moje. Takže se chystám podrobit řasenku zátěžovému testu a jak dopadla Vám dát vědět pomocí recenze.



Další produkt bude taky narozeninovým dárkem - kamarádky prostě už ví, co mi udělá největší radost. Je to tvářenka od Sleeku - opět můj velmi vytoužený produkt. Tvářenku mám v odstínu Coral, což je krásná oranžovo hnědá barva, která je skvěle pigmentovaná. Tvářenka má pevný černý obal, na kterém je lesklé logo Sleeku. Co velmi oceňuji je to, že balení obsahuje taky velké zrcátko, což je opravdu velmi praktické. Musím říct, že všechny ty pozitivní recenze jsou opravdu pravdivé a já si rozhodně plánuji někdy koupit další tvářenku, možná v odstínu Rose gold, což je napodobenina tvářenky Orgasm od Narsu. Tak uvidíme :)






A ještě jedna tvářenka od Sleeku, tentokrát odstín Suede, což je dost nude barva. Pigmentace i výdrž tvářenky je skvělá! Bohužel na mě je tvářenka moc nenápadná, mohla bych mít o kapku buď tmavší a nebo prostě výraznější barvu. Na druhou stranu si můžete být jistí, že to s ní nijak nepřeženete. Takže tento odstín se určitě hodí do školy a nebo na velice přirozený makeup.





Další dvě rtěnky, které Vám tu ukážu jsou z Aliexpressu. Hodně jsem o nich slyšela v dobrém, a tak jsem si řekla, proč je nezkusit, Stojí opravdu pár korun (seženete je asi od 15 Kč), takže i kdyby mně nevyhovovaly nebo prostě byly špatné, peněz bych nijak moc nelitovala. Vybrala jsem si tedy dva odstíny - 03 a 22. Na rtěnky chystám samostatnou recenzi, takže nebudu se tu nějak dlouze rozepisovat. Za sebe odstín 03 nedoporučuji a je to spíš NOT, za to odstín 22 jednoznačně HOT!



Další dvě rtěnky, které jsem si tento měsíc pořídila jsou rtěnky od Astoru. Našla jsem je v Rossmannu jen za 40 Kč, tak proč je nevyzkoušet, že jo? Vybrala jsem pro mě dva nejunositelnější odstíny - jeden klasický nude, opravdu skoro jako moje rty. To je odstín 604. Druhý odstín je 103, což je barva do růžova, ale furt bych ji zařadila mezi nude barvy. Konzistence je krémová, krásně se roztírá, pigmentace je střední a pro plné krytí je potřeba víckrát přejet. Bohužel musím říct, že rtěnka skoro nic nevydrží, do hodiny ji mám ze rtů dole. Takže i když barvy jsou nádherné, za mě bohužel tyto rtěnky dostávají NOT.


604 Beige coquette
103 Peachy pink


Stíny Color Infaillible od L'oreal Paris se v drogériích už nějakou dobu neprodávají a nenaleznete je v klasických stojanech spolu s ostatním sortimentem. Můžete mít ale to štěstí jako já a najít je ve slevě. Já je sehnala pouze za 40 Kč v Rossmannu. Výběr tam byl veliký, já ale vzala krásnou třpytivou hnědou v odstínu 012 Endless Chocolat. Pigmentace je naprosto úžasná, stejně jako výdrž! Jestli je tedy ještě někde uvidíte, určitě je berte!




Tohle je od nás všechno! 
Zaujaly vás některé produkty?



Mějte se krásně! ♥
Adél a Marti X

CONVERSATION

6 komentářů:

  1. Freedom paletka vypada dost dobre. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že si všichni pořizujou tu wake me up :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné produkty, tvářenky od Sleek vypadají skvěle! Mám právě jednu paletku - takovou čtyřkombinaci a je také super :)

    OdpovědětVymazat