KOSMETIKA MOJE

Všem přejeme krásný den!

Dnes tu máme recenzi na kosmetiku Moje, která nám byla zaslána eshopem kosmetikamoje.cz, za což moc děkujeme! 

Něco o značce:

Kosmetika Moje je ČESKÁ! značka, která vyrábí jak dekorativní, tak i reklamní kosmetiku.
Kosmetika Moje prodává kosmetiku za opravdu velmi nízké ceny a kvalita je opravdu dobrá!




Kosmetika došla v pořádně pevné krabici, takže balení naprostá spokojenost!




Přišlo i ručně psané přání, které nás také moc potěšilo :)



A co jsme dostaly na testování my?

Řasenku Orchidea, která je na zahuštění řas,
Rakytníkový balzám na rty,
Černá tužka na oči, 
Trio očních stínů - odstín č. 6 





Balzám na rty: 


Balzám na rty využije každý, i ten kdo se absolutně nelíčí. My jsme dostaly na testování rakytníkovou příchuť. A ten název Rakytník na můj rtík se mi moc líbí, takové nápady se hned nevidí :) Ihned jak otevřete balení, první co ucítíte je opravdu intenzivní krásně sladká vůně. Už jen za tu vůni ho miluji! Hydratace je opravdu dobrá, ale nečekejte, že pokud byste měli popraskané rty, tak že by Vám je balzám vyléčil. Já mám balzám v pouzdře a přetírám každou volnou chvíli, takže většinou popraskané rty nejsou můj případ. Obal je klasický plastový, jak je zvykem u tyčinkových balzámů. Plast je však velmi pevný a není šance, že by se balzám sám rozdělal, což je problém hodně těchto balzámů. A víte co je na tom nejlepší? Balzám stojí pouze 29 Kč! To za tu cenu stojí, ne? Samozřejmě je dostupných mnohem více příchutí, na ukázku dáme podle nás pár nejzajímavějších! 
                                              Set balzámů KOMIKS



Roztomilé, no ne?





Řasenka Orchidea:

Přesuneme se snad na nejindividuálnější věc na světě, a to je řasenka. Popravdě, řasenky od Moje mě vůbec neohromily obalem. Neznamená to však, že řasenka je špatná. Tato řasenka vám má vaše řasy zahustit - potvrzuji, to opravdu dělá! Kartáček je z klasických štětin, což mně vyhovuje, na umělým kartáčkům jsem nějak nepřišla na chuť. Řasenka má trojúhelníkový tvar, se kterým se mně moc dobře pracuje. Tady bohužel (aspoň pro mě) končí všechna pozitiva. Hlavní důvod, proč jsem si řasenku neoblíbila je to, že je hrozně suchá. Nevím, jestli ji třeba někdo už přede mnou otevřel, nebo je to její normální struktura. Tím, jak je sušší, tak černá není černá, ale spíše šedá, která na řasách naprosto zaniká. A kdo chce mít takové řasy? Jinak ale řasenka opravdu řasy krásně zahustí, natočí, ale neslepuje! Rozhodla jsem se tedy, že ji budu dávat na spodní řasy, protože tam mám radši méně výrazné řasy. Spodní řasy dělá opravdu krásné, jenže řasenka pod okem flekatí. A to by neměla dělat! Řasenka stojí ale pouze 69 Kč, což je skvělá cena a když Vám nebude vyhovovat, tak to není až tak moc vyhozených peněz. Já si od této značky určitě koupím řasenku Senza, všichni ji velice chválí, tak jsem na ni zvědavá!

                     
Řasenka Senza
Řasenka Senza
                                                         

Trio stínů v odstínu 06:

Stíny od této značky už jsem dlouho chtěla vyzkoušet, protože je všichni moc chválili, takže i já jsem si chtěla na ně udělat vlastní názor. Ráda vyčnívám z davu, ale tentokrát to prostě nepůjde. Stíny jsou skvělé! Jsou krásně pigmentované (jak můžete vidět na fotce) a dokonce mi celkem dobře drží i bez báze! Co oceňuji je také to, že jsme dostaly k recenzi právě toto trio, protože takové stíny krásně využiji i na denní nošení. Co bych ale ocenila je to, že nejtmavší odstín by mohl být více do studena, protože teplé hnědé nemám zrovna moc v oblibě. Ale podotýkám, že tohle už jsou osobní preference :)Jinak tohle trio vás vyjde na neuvěřitelných 50 Kč, stejně jako mona od této značky. Tyhle tria jsou dostupná v 10 odstínech, takže si vybere úplně každý! Co se mi ještě moc nelíbí, je obyčejné plastové balení, ale zase chápu, že za tu cenu nemůžu čekat nic luxusního :)



Černá tužka na oči:

Poslední produkt, který jsme obdržely k této recenzi je černá tužka na oči. Musím říct, že tužka mě velmi překvapila svou pigmentací. Tužka je také velmi měkká, takže krásně kreslí! Co je mě ale dost nesympatické je to, že se tužka strašně lehce maže, takže si jednou utřete oko a jste bez půlky linky :( Ale moc oceňuji cenu, která je pouhých 40,-! Takže si tuhle tužku může pořídit úplně každý.


Na závěr bychom chtěly za tuto možnost spolupráce moc poděkovat!
A vás se tentokrát ptáme, zda jste už vyzkoušeli něco od této značky, a pokud ano, tak co? :)



Mějte se krásně a užívejte podzimu! <3

Marti a Adél X

CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Tuhle kosmetiku bych chtěla hrozně moc ráda vyzkoušet, ale zatím jsem se k tomu ještě nedostala. :( Snad příště..:)
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto značku znám, ale zatím jsem od ní nic nezkoušela.. Ten obal balzámů se mi moc líbí, hlavně s těmi sovičkami :))

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat