HALLOWEENský TÝDEN / STRAŠIDELNÝ KLAUN

Krásný večer Vám všem!
Dnes to nebudeme zdržovat a rovnou budeme pokračovat v naší halloweenské edici. Tentokrát Vám totiž ukážeme náše první halloweenské líčení! Dnes se můžete podívat, jak vznikal strašidelný halloweenský klaun. 

Na začátku jsem nanesla světlý makeup, ale jelikož barva stále nebyla podle mých představ, tak jsem použila i trochu bílé barvy na obličej.
Poté jsem nabrala na štětec nějaké tmavé stíny a ledabyle jsem je nanesla na oči. Hlavně nedělejte nic upraveně a správně, je přece Halloween! Oči jsem doplnila linkami, opět velmi nedokonalými, a vrstvou řasenky. Přes oči jsem nakreslila svislé modré čáry stínem.
Obočí jsem přejela nějaký tmavým stínem. Hlavně nic nesmí být upravené!
Pusu jsem zahalila do červené rtěnky a doplnila dávkou umělé krve, na kterou si můžete přečíst návod zde. Krev jsem nechala aby se sama přizpůsobila, protože jsem chtěla, aby to bylo přirozené. Červenou rtěnkou jsem udělala také nos a umělou krev jsem nanesla také do dekoltu.



A vy se s námi v komentářích podělte o to, jaké líčení se chystáte udělat na halloweenskou párty a nezapomeňte, že tohle rozhodně není poslední halloweenské líčení na našem blogu!


Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

1 komentářů: