PROPADÁKY Z DROGERIE

Krásný slunečný den!
Tento článek jsem se rozhodla napsat z toho důvodu, že mi v šuplíku leží spoustu produktů, kterým bych už v drogérii nevěnovala ani jediný svůj pohled. Tak už se pojďme podívat na produkty, které Vám nestojí za utrácení peněz.




 Jako první tady mám multifunkční líčidlo, které pochází z limitované edice Girls on Tour od Essence. Oceňuji velkou pigmentaci, která ale někdy může být na obtíž. Co mi ale hodně vadí je to, že produkt strašně lepí a hrozně páchne, což mi dost vadí. Vlastně jsem si produkt schovávala pouze do tohoto článku, teď už ho můžu s klidnou duší vyhodit. :)





 Dalším produktem je opět tvářenka. Tentokrát od Catrice v odstínu 060 Strawberry Frappucino. U této tvářenky jsem nedělala ani swatch, protože ta tvářenka prostě vůbec nebarví. Ale vůbec. Můžete vidět, jak jsem se snažila z té tvářenky něco dostat takovou silou, že jsem si v ní vyrobila pěknou díru. Nevím, jestli je to jenom špatný kus, každopádně když jsem viděla tuto tvářenku ve výprodeji, tak jsem si potichu zajásala. Opět poletí do koše.



Teď se budete možná velmi divit, ale do tohoto článku jsem zahrnula i paletku stínů od Essence. Já vybrala All about candies, ale na mysli mám všechny paletky od této značky. Jak můžete vidět, některé stíny vypadají stejně a nejsou moc pigmentované. Prostě jednoduše si myslím, že stojí za to si za kvalitní stíny připlatit.



A pokračujeme v produktech od Essence. Tady tu tužku v odstínu 07 Whipped White Frosting jsem zakoupila ve výprodeji za 30,-, takže mě ani moc nemrzí, že ji píši právě do tady tohoto článku.




 I když tahle značka zatím bohužel nezdobí regály v našich drogériích, tak jsem ji sem zařadila, protože pokud to nevíte, tak Makeup Revolution London bude v nejbližších dnech v českých drogériích.


 Rtěnku mám v odstínu Nude a upřímně, je děsná. Vadí mě hlavně to, že hrozně vysušuje, tudíž nemám chuť si ji dávat na rty. Koupila jsem si ji spíše ze zvědavosti za symbolických 49,-. Myslím, že tady produkt opravdu ceně, což je podle mě velká škoda, protože odstín je moc pěkný a nositelný.




Jako další rtěnka je od Miss Sporty a tu Vám rozhodně nedoporučuji. Slyšela jsem ale také velkou chválu na tyto rtěnky, takže po odstínu 37 I like rozhodně ani nekoukejte.





 Odstín rtěnky se mi opět moc líbí, ale mám velký problém s vysušováním. Opět stojí něco okolo 50 korun a opět to byla spíše zvědavost, co mě přinutila si tuto rtěnku koupit. A také mi velmi vadí, že po více přetřeních rtěnka nevypadá jako růžová, ale tvoří takový nepěkný bílý povlak. Takže odstín 37 rozhodně nene.



A z korektorů tady mám korektor od Essence. Mám odstín 10 Natural Beige. Řekla bych, že krycí schopnost je na tu cenu dobrá, ale nejhorší věc je to, že na vzduchu hrozně oxiduje a mění barvu, což je dost nepraktické.




 Korektor má klasický aplikátor, který ale nemám moc ráda, protože není moc hygienický, ale dá se v klidu přežít, to už je pouze takové moje zkoumání. :D



Dalším korektorem je tento od NYC v odstínu 785A Green, který je upřímně úplně děsný. Vůbec se s ním nejde nalíčit. Je hrozně zelený a pro mě vlastně úplně zbytečný, mám radši korektory v tělových odstínech. Opět stojí nějakou symbolickou cenu za kterou je sice dostupný všem, ale úplně nepoužitelný. Za mě velikáánské NE.




A poslední tady mám kategorii balzámů na rty. Tady ten od Dermacolu v odstínu 04 Amour se mně rozbil asi po 3 dnech používání. Jak můžete vidět, celý balzám se mně ulomil, takže je už téměř nepoužitelný. Celkem mě to ale vadí, protože balzám má SPF 15, takže by byl skvělý někam na dovolenou. Škoda. Líbí se mi i odstín. Bohužel už ale po těchto balzámech v drogérii ani nekoukám.





A jako poslední propadák tady mám balzám od Rimmelu v odstínu 050 Violet Blush. Opět se mi balzám hned první den rozbil, takže teď je jeho použití velmi složité. Moc mi vyhovuje jeho vůně i odstín (akorát jsem čekala, že bude více fialový). Takže opět koupi dalšího neplánuji. :(



Tak co? Máte i vy doma nějaké propadáky? A jak se těšíte na celé regály Makeup Revolutionu v našich drogériích?

Mějte se krásně! <3

Marti X












CONVERSATION

9 komentářů:

  1. žádný z těchto výrobků jsem (naštěstí ) nezkoušela. Pravidelně procházím svoji sbírku a vyřazuji nepoužitelné věci. Tak to ve světě kosmetiky chodí, kdybychom nenakupovaly, nezjistíme, co nám vyhovuje a co ne :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Tu rtěnku od Miss Sporty jsem měla taky a vážně je naprosto otřesná a s tím balzámem od Dermacolu jsem měla stejný problém a to jsem měla dva :( Jinak super článek, je fajn vědět, čemu se vyhnout :)

    Se sluncem v zádech + VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Love lips mám taky. Díkybohu, že se mi s ním nestalo, to co tobě :D

    Haul | July 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Řekla bych, že mám úplně tu stejnou rtěnku od Miss Sporty :))
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  5. Já osobně si nekupuji rtěnky od Essence , protože jak hned vidím to balení , tak je to takové mastné a prostě to tam nechám radši ležet ! pěkné propadáky !
    http://smileluccy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mně ta rtěnka od Makeup Revolution London vyhuvuje a nevysušuje. Asi je to vážně o člověku. .) A paletka mi též nepřipadá špatná..

    OdpovědětVymazat
  7. Essence je příšerná značka. Totéž
    miss sporty. V tomto případě značka skutečně odpovídá kvalitě. Rimmel mám ráda, ačkoliv ne vždy je posvícení. A co se týká Revolutionu, mám od nich paletu stínů a jsem spokojená. Milochodem, když jsem byla měsíc a půl zpátky v čechách, tak jsem Revolution viděla v Rosmannovi, ale pravda, jen dvě palety stínů :)

    OdpovědětVymazat
  8. Největší propadák byl růžový monostín od Astoru, který vůbec nebarví, ale ten obal vypadá tak krásně, že ho ještě dlouho nevyhodím :D a na Revolution se těším, sice už nějaké výrobky mají, ale je jich málo. Mám od nich paletku, odličovací vodu a bázi pod oční stíny a všechny výrobky jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  9. ja som s tým ruzom od miss sporty veľmi spokojná :) pre mna rozhodne super ruz za skvelu cenu :)
    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat