HOT AND NOT IN JULY

Krásné odpoledne Vám všem!
Jelikož je konec měsíce, tak Vám přinášíme naše tradiční Hot and Not. Asi jste smutní, že už je polovina prázdnin, ale až na našem blogu najdete Hot and Not in August, bude to horší, věřte mi! :)



 Jako první tady mám věc, kterou používám už docela dlouho. Je to Stay Matte od Rimmelu. Dlouho mě odrazovaly názory ostatních, které nebyly zrovna pozitivní. Ale jsem moc ráda, že jsem šla a koupila si ho, protože na moji mastnou pleť je super! Já si ho teď koupila v odstínu 001 transparent, protože na léto mi to přišlo jako nejlepší volba. Jinak jsem si ho objednávala z Parfums.cz a musím říct, že Vám tento e-shop moc doporučuji!






Nedávno jsem navštívila Douglas, kde jsem si pořídila nový suchý šampon od Batiste, protože mi ten můj starý už došel. Tentokrát jsem zvolila vůni třešně a je vážně super! Celou recenzi si můžete přečíst
Jak je zmíněno i v recenzi, zakoupila jsem si balení, které mě vyšlo na 109,-.

K nákupu v Douglasu jsem obdržela vzoreček vůně od Cartiera a voní vážně skvěle! Celkem uvažuji, že někdy v budoucnu půjdu to celého balení.















Jelikož Essence mělo výprodeje určitých výrobků, ani já jsem neodolala. Koupila jsem si rtěnku v odstínu 15 Oh so Mate! Je pěkně krémová a má krásný nude odstín! Tyto rtěnky vřele doporučuji!




 Produktem, z kterého mám tento měsíc největší radost je tento Mary Lou-manizer. Je jedním slovem skvělý! Úžasná krémová konzistence, nádherný třpyt a ještě krásnější a originálnější balení! Tohle se jim fakt povedlo. Pokud váháte, tak už neváhejte a ty peníze obětujte, nebudete litovat, stejně jako já!




Obědnávala jsem z thebalm.cz. Celkově mě vyšel na 499,-.




Dalším produktem, po kterém jsem toužila už dlouho byla Sleek paletka. Já jsem zvolila Garden of Eden a jsem maximálně spokojená. Lepší stíny jsem nikdy neměla. Jsou krásně pigmentované a hlavně jejich konzistence je pěkně máslová.


Jména stínů jsou hrozně vtipná a hrozně vystihující.
Paletku jsem zakoupila na Vinted od jedné super slečny, která ji prodávala téměř nepoužitou za 199,-, s poštou mě vyšla na necelých 250,-. :) Takže tuhle paletku Vám strašně moc doporučuji!



Protože měl Yves Rocher akci, že pokud se zaregistrujete a nakoupíte u nich alespoň za 99,-, tak získáte řasenku, tak mi teď leží na stole. :) Ještě jsem ji neotevřela, ale jednou jsem ji už měla  a je super! Celkem mě udivuje, že mi vyhovuje i kartáček ve tvaru přesýpacích hodin, ale je fakt moc dobrá! Její cena se pohybuje okolo 380,-.






Tento měsíc jsem také vyzkoušela nový sprchový gel od Dermacolu. Jelikož mi ten mandarinkový přišel na léto moc sladký, tak jsem zvolila tento s příchutí citronu. Je super! Krásně osvěží a je opravdu moc příjemný. Hned po hroznu nejlepší sprcháč od Dermacolu!






Protože mám v létě hrozně suchou pokožku, tak musím používat i nějaké tělové mléko. Teď bylo mým oblíbencem toto od Avonu v příchuti Garden of Eden :D Překvapivě. Není to žádný zázrak, ale mě vyhovuje. Mám ráda zejména ten dávkovač.






No a jako poslední tady mám peeling a sprchové gely od Yves Rocher. Shrnu to rychle a výstižně - zkuste je! Krásně voní a jsou velmi příjemné. Já zvolila malinový peeling a sprchové gely limetka a carambola. :)


No a to je už z mé strany všechno, předávám slovo Adél :)








Jako první tu mám krém od Garnieru, který se mně povedl vyhrát přes DM. Zatím ještě není otevřený, ale poputuje k mamce, krém je totiž vhodný na pleť s vrásky.








Jako další tu mám micelární vodu od Mixy. Já mám micelárky od Mixy hodně ráda, předtím jsem měla menší balení a obsahovala extrakt z růže, tato obsahuje pantenol. Navíc mě toto balení vyšlo na 160 Kč a obsahuje 400 ml! Cena je tedy opravdu skvělá!













Tuto řasenku jsem měla schovanou v šuplíku už od Vánoc, ale měla jsem rozdělanou jinou, tak jsem si říkala, že si ji otevřu, až řasenka vyschne. Tuto řasenku jsem už jednou měla, akorát ve voděodolné verzi, takže jsem věděla, co mám asi čekat. Bohužel, má hrozně velký kartáček, se kterým mně dělá trochu problém se nalíčit, mám radši ty menší. Ale řasy dělá hezké, prodlouží i zahustí, takže jsem celkově spokojená.




Možná jste si všimli, že v drogériích byla opět výprodej nějakých produktů od Essence a Catrice. Catrice jsem už nestihla a všechny dobré věci už byly vyprodané. U Essence jsem ale na pár dobrých kousků narazila. Jako první tu mám paletku, a to All about sunrise. Moc jsem od ní nečekala, protože stíny od Essence mě nikdy moc nenadchly. Ale ta paletka je skvělá! Pigmentace je úžasná, hlavně u toho prvního stínu, do toho jsem se přímo zamilovala!




A potom tu mám tvářenku Blush up! Byly dvě verze, růžová a růžovo-oranžová. Protože mně oranžové tvářenky vůbec nesluší, vzala jsem si tuto růžovou. Pigmentace je úžasná a i výdrž mě překvapila. Na mojí pleti mně vydržela celý den, takže za to palec nahoru!



Další tu mám paletku E style, ze které jsem naprosto nadšená! Jsou to nejlepší stíny, které jsem kdy měla. Pigmentace je úúúúúžasná, jsou krásně máslovité a na oku vydrží. Mám odstín 01 Natural, stíny v ní jsou matné i lehce třpytivé a pro mě nositelné na každý den. Obsahuje 5 stínů a stojí nějakých 250 Kč, což za tu kvalitu vůbec není špatná cena. Balení mě neohromilo a popravdě se mně nelíbí, ale plast je to pevný, což oceňuji. Doufám, že E style bude vyrábět více odstínů a druhů paletek, než nynějších 5, protože jsou fakt úžasné!










Pudr Stay Matte jste tu už viděli, takže nemám moc co k tomu říct, jenom to, že pro mě je to nejlepší pudr ze všech!




Chtěla jsem vyzkoušet tento typ balzámů, a protože jsem také byla v Yves Rocher, tak jsem si koupila tento, který by měl být i bio. Má vonět jako med, ten tam moc necítím, ale vůně je to pořád hezká, taková jemná a nevtíravá. Neřekla bych, že balzám Vám spraví vaše rty na nějakou delší dobu, je to spíš takový balzámek, s kterým si můžete mazat rty každých 15 minut.
Tady se možná budete divit, proč jsem si to koupila. Je to tekutá rtěnka v černém odstínu. Byla ve slevě jenom za 50 Kč a já jsem ji koupila s tím, že bude skvělá na Halloweenské líčení.





Antiperspirant a deodorant v jednom, voní krásně, opět tak čistě. Svoji funkci plní skvěle, takže já jsem s ním spokojená.


Dále tu mám dvě Yankee svíčky, jednu větší ve skle a jednu votivku. Tato voní jako černá třešeň a ta vůně je úžasná! Není ani nějak moc sladká, ale paní v obchodě říkala, že vůně je opravdu intenzivní, takže provonět celý barák by neměl být problém.








Votivka voní jako mango a broskev a áááách, ta vůně je skvělá. Už se těším, až si ji dnes zapálím.


Jako poslední tu mám 4 sprchové gely od Yves Rocher, které kupuji už delší dobu a jsem s nimi hrozně spokojená.




Brazilská káva, moje nejoblíbenější vůně ze všech!

                   Mandle z Kalifornie - voní lehce po mandlích. Většinou mně mandlové voní, ale tato mně až zas tak moc nesedla.

Další je oříšek, který mně také moc voní!


Poslední vůně je bavlna, vůně je čistá, takže myslím, že nikomu vadit nemůže.




A to je vše!

Určitě nám napište, jaký produkt, jste si koupili v červenci a který Vám udělal největší radost!


Mějte se krásně!

Adél a Marti X

CONVERSATION

31 komentářů:

  1. Skvělý článek, dobře se četl a strašně jsem se na něj těšila, protože jsem byla zvědavá jakou kosmetiku tento měsíc bude článek obsahovat. Pudr Stay Matte je super. Mám už asi čtvrté balení, vždy jsem ho kupovala v drogerkách ve slevě, ale když jsem zjistila, že ho na parfums mají, tak levný, tak jsem si ho taky koupila tam. Mary Lou- manizer bych chtěla zkusit, vlastně celkově bych chtěla zkusit něco od theBalm, ale zatím nejsou peníze :D Každopádně o něj soutěžím, ale moje naděje, že bych mohla vyhrát už dávno vyhořela, protože o vaši super giveaway je velký zájem a já se ani nedivím :)) Ta řasenka z Yves Rocher je skvělá, taky jsem ji dostala, ale vzala mi ji mamka, protože jí vyhovuje. Řasy udělá fakt super, v lednu jsem na ni psala i recenzi. Celkově je Yves Rocher super obchůdek, i když není zrovna nejlevnější, Každopádně miluju jejich akce. Ten peeling jsem ještě nezkoušela, ale chystám se na něj stejně tak i na sprchové gely. Brazilská káva voní tak krásně!! Rozpustilého citróna jsme taky měly doma, ale už došel. Každopádně voněl fakt skvěle, na léto úplně super. Z výprodeje Essence jsem nic nestihla, protože jsem přišla pozdě a už bylo všechno vybrané.. celkem toho lituji. A Yankee Candle miluji! Ještě jednou - prostě super článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, moc děkujeme! :) Taky jsme Stay Matte kupovaly v drogériích, ve slevě se dal ale zase sehnat i za 75 Kč, takže zase to nebylo tak hrozné. Ale naposledy, když jsem si ho kupovala zrovna v Tetě, tak byl Stay Matte a BB cream ve slevě, obojí za 50 Kč. U pokladny jsem zjistila, že ještě mají slevu na vše od Rimmelu a vyšlo mě to na nějakých 35 Kč :D Třeba v soutěži budeš mět štěstí, ale máš pravdu, je tam hodně lidí, ani jsme nepočítaly s tím, že se jich tam tolik zapojí :D Yves Rocher mám hrozně ráda právě na různé mýdla a šampóny, protože to oni umí nejlíp. A když byla výprodej Essence, tak ta paletka tam už byla poslední, asi osud :D A vždycky když jsem ve městě, jdu do obchodu, kde se Yankee Candle prodávají a musím se držet, abych tam nenechala moc peněz :D
      Adél X

      Vymazat
  2. Mangovou svíčku musím prostě mít.. :-) A paletky Sleek mám moc ráda, mám jich několik a Garden of Eden je jedním z mých favoritů :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/makeup-10x-jinak-sleek-rio-rio.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám teď nový suchý šamón a nemůžu si stěžovat jen mám tu příchuť Lemon (myslím)
    Yves Rocher s bavlnou mám také a ten je teda hodně TOP :)
    B.

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel se musím přidat k ostatním.. za mě pudr od Rimmelu také ne :(( ale třeba výše zmíněné věci z YR miluju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé produkty, Stay Matte pudr je můj nejoblíbenější a batiste mám taky ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tieto produkty vyzerajú perfektne :) Najviac ma zaujala kozmetika z rady YR, nakoľko som ich produkt raz vyskúšala a do značky som sa bezhlavo zamilovala :) A paletky vyzerajú tiež moc moc krásne :)

    GIVEAWAY momentálne som na dovolenke, v prípade, že ťa zaujímajú rôzne výlety, určite neprehliadni môj blog

    OdpovědětVymazat
  7. ja ten púder mám a som s ním spokojná ... :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, pořídily jste si samé super produkty. Na Mary-Lou mám zálusk už dlouho, tak si ho konečně budu muset pořídit :) Řasenku od YR mám taky, ale zatím na svůj čas čeká, momentálně mám rozdělané jiné.

    OdpovědětVymazat
  9. tééda tak to je poměrně dost nových produktů :) některé mě zaujaly, ale některé jsem měla a byla jsem zklamaná
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
  10. Sleek paletka a Yver Rocher výrobky sú tie naj naj naj :-) perfeeeect

    Týmto by som ťa veľmi pekne chcela pozvať do mojich dvoch práve prebiehajúcich GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. Mary Lou-manizer je moje momentální must have! A ten pudr mě teda osobně moc nevyhovoval. Mám radši ten transparentní od Catrice.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten suchej šampón si nemůžu vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta mangová sviečka bude určite moja :D A púder od rimmelu milujem :) Pekný článok

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám hodně ráda kosmetiku od Yves Rocher.Ta řasenka je suprová! :)

    everythingononepaper.blogspot.com
    Zvu všechny do GIVEAWAY! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám hodně ráda kosmetiku od Yves Rocher.Ta řasenka je suprová! :)

    everythingononepaper.blogspot.com
    Zvu všechny do GIVEAWAY! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pěkný článek, opravdu se četl skvěle a představila jsi mi spoustu produktů, které jsem doted neznala :)
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
  17. ten rúž má nádhernú farbu a MaryLou som si objednala už dávnejšie no ešte som ho ani len nevyskúšala :D

    OdpovědětVymazat
  18. Já třeba vůbec nejsem smutná, že už je víc jak půlka prázdnin za námi. Jdu teď do prváku na vysokou a musím říct, že se šíleně těším jako ještě nikdy předtím. :)

    Jinak ten pudr jsem měla a byla jsem s ním moc spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  19. super článek, pár věcí známa souhlasím s tebou, např. Batiste mám moc ráda, mám ten stejný..

    OdpovědětVymazat
  20. jako co voní ten Cartier? :) zaujal mě. A zaujalo mě hlavně Black Opium, co jsem vyčmuchala v Sephoře :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Svíčky od Yankee jsou prostě klasika, bez nich ani ránu! :) A to samé sprcháče od Yves Rocher. Nic tak nádherně nevoní. :) Ale používám ráda i sprcháče od Dermacolu, jejich vůně je tak sladká, že bych si jich nejradši lízla.. :D
    Přemýšlela jsem, že ten pudr od Rimmelu vyzkouším, ale kamarádka mi to během chvíle vyvrátila.. Z vašeho článku mám ale uplně opačný pocit a přemýšlím, že by možná za tu zkoušku stál :)
    Jinak, teď si budu připadat fakt blbě, ale k čemu slouží ten Mary-Lou manizer? Jsem tak nějak kosmetický laik a tohle mi absolutně nic neříká! (:D)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mary-lou manizer je rozjasňovač, který se dává na obličej nad tvářenku, můžeš i na nos a nad horní ret a díky němu je ta pleť prostě více prozářená a vypadá odpočatěji a zdravěji :D

      Vymazat
  22. lovely blog, kisses!
    Have a wonderful weekend!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Oooo ten malinový peeeling z YR používám taky a s pudrem od Rimmelu jsem taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  24. Ach, ten peeling vyzerá ozaj skvelo!

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  25. O Mary lou manizeru dlouho přemýšlím, asi neodolám :D A batiste? Můj každodenní milenec :D

    Zvu tě na svou giveaway! :)

    http://timewithbeauty.blogspot.cz/2015/08/backtoschool-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  26. Stay Matte je úplně že nejlepší :) Vůbec nevyšel stále z módy, já neznám lepší ;D :)!

    OdpovědětVymazat
  27. Uz strasne dlho sa mi nestalo, ze by som s niekam mal tolko spolocnych vyrobkov :) Sleek paletka je absolutny top aj u mna doma a hned by som si najradsej objednala dalsie! Dermacol sprchac je super vecicka rovnako ako Batiste suchy sampon :) ruz Essence by som si kludne kupila aj v plnej cene je fakt super :)

    Pozyvam na GA o serum na rast rias :)) http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  28. Sprchové gely od yves-rocher miluji, jsou uplně bezvadný. A řasenka sexy pulp je nejlepší, kterou jsem kdy měla! <3
    A zřejmě jsem uplně jediná na světě, ale suché šampony od Batiste mi prostě nesedí :D
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
  29. Jee, skvělý článek! Neznám moc Čechů, kteří mají yankee candle. Já je úplně zbožňuju. Jejich vůně je víc než dokonalá, třeba ta čerstvě posekaná tráva! Celý blog je super, jen tak dál :))
    http://www.lifebynicol.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat