HOLIDAY TO DO LIST

Krásný prázdninový den Vám všem!

Taky znáte ten pocit, když si v září vzpomenete na spoustu věcí, které jste chtěli uskutečnit právě o prázdninách? Já jo. A proto jsem se rozhodla hodit všechny věci, které chci tyto prázdniny provést, do tohoto článku.





Běh. Věc, kterou mám strašně ráda, ale vždycky si na něho musím zdlouhavě hledat čas. Takže prázdniny jsou na běh skvělé. Dokonce jsem si pořídila i běžecké boty, které jsem měla ve svém letním wishlistu, takže doufám, že to vyjde!
No a aby toho nebylo málo, tak jsem se rozhodla tyto prázdniny také začít cvičit. Vím, že už je na cvičení trochu pozdě, ale znáte to - pozdě, ale přece. Momentálně dělám fitness tip: 30 denní dřepovací výzvu, tak doufám, že mi to vydrží!

















Tyto prázdniny si také hodlám vyhradit čas na své kamarády, protože ve školní rok většinou nemáme moc času se vidět a v klidu si popovídat.







Jelikož prázdniny pro mě znamenají především velký oddych od školy, tak tady nesmí chybět ani seriály, na které ve školní rok nezbývá čas. A na jaké seriály se kouknout? To Vám prozradíme už zanedlouho!








Prázdniny jsou jednoznačně pro všechny z nás relax. A relax pro mě znamenají knížky. Miluju ten pocit, když si vezmu do ruky nějakou skvělou knížku a něco dobrého ke čtení.










V neposlední řadě do tohoto článku patří také stanování. Nikdy jsem pořádně nestanovala, ale vždycky mě to hrozně lákalo. Tak třeba tohle léto.. :)









Na prázdniny mám také naplánovaný velký úklid pokoje, ale mám takovou obavu, že to asi stejně nevyjde :/ Aneb lenost nade vše :D





No a jako úplně poslední tady mám svou rodinu, protože ta nesmí chybět nikde a nikdy. Ať už nějaké výlety či dovolená, vždy je to s nimi super.:)







A co vy? Co si plánujete na tyhle prázdniny? Podělte se s námi v komentářích!


Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

7 komentářů:

  1. Držím ti palce se vším! :)
    Běhala jsem před pár měsíci a přestala jsem, protože jsem neměla běžecké boty a v těch kterých jsem běhala se běhalo hodně špatně! Stále boty nemám (žádné se mi nelíbí! -_-), a tak jsem se dala na cvičení a na jógu :)
    http://janetsonrisa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky běhala a teď už dlouho ne, tak doufám, že mě ty boty přinutí :D a jóga je na mě moc pomalá, protože dělám mažoretky, takže potřebuju něco rychlého :D :)

      Vymazat
  2. snad ve vsem se shodneme :) beh, cviceni, knizky, rodina, pratele, serialy ... akorat ten uklid bych rada vynechala :-D mmch ty rybicky v postranni liste jsou navykovy! krmim je uz asi deset minut :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, ale zase si říkám, že teď na to mám čas :D Ale zatím jsem uklízet nezačala :D

      Vymazat
  3. Už si ani neumím představit prázdniny bez běhání aknížek, to jsou ty nejlepší věci na léto :)

    OdpovědětVymazat
  4. držím palce:):D
    byla bych ráda, kdyby jsi se podívala na můj blog a stala se třeba i jeho pravidelnou čtenářkou :)
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat