Dead products #2

Všem přeji krásný den!

Dnesbych Vám tu ukázala pár vypotřebovaných produktů, které se mně podařilo za poslední dobu vypotřebovat. No, jdeme na to!



Vždy jsem všude kolem slyšela, jak Bioderma má skvělé micelární vody. Takže samozřejmě jsem se chtěla přesvědčit, jestli jsou opravdu tak dobré, jak se říká. Když se tedy ke mně dostalo cestovní balení této micelárky, byla jsem opravdu ráda. Balení má 100 ml a mně vydrželo poměrně dlouho. Odličuje hezky, ale že bych z toho byla hrozně ohromená, no, to se říct nedá. Na pleť je dobrá, hezky ji zmatní, takže je super na ranní čištění pleti. Ale na oči? Nic moc, já radši použiji klasický odličovač očí, který tuto službu udělá mnohem lepší. Na cestování je tedy super, ale určitě nemám v plánu si koupit plné balení, podle mě v drogérii najdete micelární vody mnohem lepší za příznivější cenu.


Určitě každý si všiml velkého haló kolem sprchových gelů Aroma Rituals od Dermacol. Ale bohužel, já z nich nejsem nijak nadšená. Aspoň tedy ne z této vůně, tedy Belgická čokoláda. První jsem si říkala, jo, to voní fakt dobře. Vůně mně hodně připomínala vánoční Arabesky, takže pro mě velice příjemná vůně. Po takových ale 2 týdnech se mně ta vůně tak zprotivila, smrděla mně, že jsem se k používání musela vyloženě nutit. Konzistence je taková gelová, která mně osobně vyhovuje. Mínus vidím ale i v obalu, když je v balení už méně tohoto sprchového gelu, dá hodně zabrat ho z tama nějak dostat, prostě velice nepraktické. Určitě někdy zkusím ještě nějakou vůni, káva nebo třešeň mně třeba láká, ale v blízké době to určitě nebude.


Šampon Aqua Light od Pantene je často označován, že je to ten nejlepší, jaký v drogérii můžeme najít. Proto jsem si ho taky koupila. První jsem si říkala, že je to opravdu zázrak. Vlasy se mně míň mastily, takže jsem je nemusela umývat často. Ale asi po 2 měsících mně začal hrozně nevyhovovat. Vlasy jsem si umyla večer a měla sem pocit, že ráno bych si je mohla umývat znovu. Prostě hrůza. Nakonec jsem ho tedy alespoň používala na čištění štětců, abych ho nemusela vyhodit, když byl ještě z poloviny plný. Já osobně bych si ho znovu nekoupila, ale je hodně lidí, kteří si tento šampon kupují stále dokola. Takže můžete zkusit do něho jít a třeba se stane vaším velkým oblíbencem :) 


Pudr Stay Matte je ve spotřebovaných produktech nutností. Já ho jednoduše zbožňuju, celou recenzi si můžete přečíst zde



Zkoušeli jste nějaký z těchto produktů? :)


Mějte se krásně!
Adél X

CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Pudr i sprcháč jsem zkoušela :) ale pozor, káva kávu moc nepřipomíná, mne osobně se ta vůně nelíbí -.-"

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Sprcháč od Dermacolu mám doma, šetřím si ho na Vánoce, protože mi vůně právě taky připomíná arabesky :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  3. Bioderma má skvělé micelární vody a tuhle jsem také měla a byla jsem mega spokojená :)) Rimmel pudr mam také a zatím spokojenost. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. ten Pantene šampón som aj ja mala niekedy rada, ale musela som ho vystriedať za iný :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat