Rimmel recenze #1

Všem přeji krásný den! 




Značka Rimmel je pro mnohé z Vás určitě známá a možná i milovaná, jako je právě u nás. Proto Vám u nás na blogu postupem času představíme výrobky této značky, která je cenově velmi dostupná a přitom Vám udělá velice dobrou službu. Tak se na to pojďme podívat! 
Dnes jsem si pro Vás připravila dva produkty, které se určitě můžou hodit všem: primer pod makeup a sadu pro úpravu obočí. Oba produkty jsou dostupné například na Parfums.cz


Jako první tu tedy mám podkladovou bázi, která slibuje 5 účinků v 1 produktu. A jaké tedy můžete mít očekávání? Že vaši pleť zjemní, vyhladí, projasní, zmatní a celkově ji ochrání. Samozřejmě makeup by měl vydržet déle.
Primer se nanáší před nanesením makeupu. Základní vlastnost těchto primerů je pleť vyhladit, stáhnout póry. Některé primery Vám pleť zmatní (jako například tento), a nebo naopak může být rozjasňující.
Tato báze je bílé barvy, na pleti pak ale splyne s Vaší barvou, má takovou gelovokrémovou konzistenci, dobře se roztírá, navíc jí potřebujete jen opravdu mnohem málo. Na pleti dělá moc pěkný finish, pleť opravdu zmatní a viditelně vyhladí.
Já jsem opravdu ráda, že můžu říct, že mně primer opravdu pomůže s výdrží. Ačkoliv můj makeup (Revlon Color Stay) nemá moc problém s výdrží, k večeru už nikdy nevypadal tak dobře. Díky tomuto primeru se makeup drží perfektně celý den. Za sebe ho můžu tedy jenom doporučit. Pro mě je to velký objev!

Online k sehnaní zde! 



Obočí. Část obličeje, které se stále nevěnuje dostatek pozornosti, Přitom je to opravdu rám obličeje a pokud máte hezky upravené obočí, zapůsobíte mnohem lépe, než s perfektně dlouhými řasami. Já s neupraveným obočím nedám už ani ránu a bez něho se cítím prostě nesvá.
Když se řekne ideální produkt na obočí, tak si vybavím nějaký gel či stín, který je studené hnědé barvy, má dobrou pigmentaci a určitě celodenní výdrž. Nikdo přece nechce, aby chodil s umazaným obočím.
Sada od Rimmelu obsahuje barevný gel na obočí, stín, oboustranný zkosený štěteček a nakonec kartáček.
Začneme stínem, ze kterého bohužel nejsem moc nadšená. Začneme ale s tím pro mě pozitivním. Stín má úžasnou pigmentaci a není třeba žádného vrstvení. Stejně tak  i výdrž, která je opravdu celodenní! Bohužel co se moc nepovedlo, je teplý podtón tohoto stínu. Věřím, že většina lidí právě vyhledává stín se studeným podtónem, a tak nejspíš právě tento moc neupotřebí. Pokud ale Vám takovéto stíny vyhovují, určitě směle do toho a kupte si to!
Ale gel, to je opravdu něco úžasného a já jsem z něho hrozně unesená! Pigmentace úžasná, skvěle se aplikuje, na začátku obočí jde hezky rozmazávat, výdrž celodenní a jak můžete vidět z fotky, má studený podtón! Prostě značka ideál! Bohužel gel ubývá rychleji, než právě například stín, ale vzhledem k jeho ceně to není nic hrozné. Štěteček není úplně nejlepší, ale určitě není špatný a jde v pohodě použít. To samé platí i u kartáčku.
Pokud tedy rozmýšlíte, jestli koupit nebo ne, tak směle do toho, určitě nebudete zklamaní!

Můžete koupit zde!



Co vy a značka Rimmel? :) 


Mějte se krásně!
Adél X




CONVERSATION

8 komentářů:

  1. RL je zatím moje nejoblíbenější značka kosmetiky. Je cenově dostupná a navíc mě produkty od nich nikdy nezklamali. Mám make up, korektor, pudr, řasenku a oční stíny. Ale postupně si chci ozkoušet i ostatní věci (např. rtěnky) a budu doufat, že mi také tak budou vyhovovat. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnky od Rimmelu mám taky a jsou taktéž úžasné :)

      Vymazat
  2. Jejich bázi a pudr jsem si strašně oblíbila :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  3. Tu paletku na obočí používám ráda každý den :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat