SPRING ESSENTIALS ♥

Všem přeji krásný den!
Jaro už je tedy, a tak bych Vám chtěla ukázat pár mých nezbytností právě na toto období, bez kterých se neobejdu!

Jaro je pro mě neskutečně krásné období, které si bez barev nedokážu představit. Proto je na mě můžete právě v tuto dobu vidět opravdu často.




1) Jaro pro mne znamená spoustu pastelových barev a proto si hodlám pořídit nějakou rtěnku právě v nějakém něžném odstínu. Myslím, že tato od Rimmelu bude naprosto skvělá, protože kromě její hezké barvy Vám bude rty i hydratovat! 

2) Znáte ten krásný pohled, když se Vám první jarní paprsky odráží od tváří? To miluje snad každý <3 A právě Mary-Lou Manizer vám k tomu pomůže. Můžete ho nanést jako rozjasňovač, ale i na očních víčkách místo stínů odvede svou práci skvěle. Myslím, že po jeho koupi nebudete litovat! 

3) Mé kruhy pod očima jsou bohužel celoroční záležitostí, takže rozjasňující korektor pod oči se hodí vždycky. Na tento Match Perfection jsem četla jenom samé kladné recenze, takže bych ho ráda vyzkoušela i já :) 

4) Jarních barev na nehty není nikdy dost a proto jsem se rozhodla si pořídit nějaké nové a tento od Rimmelu má naprosto krásný jarní odstín (408 Peachella) a po mé zkušenosti s touto značkou do něj určitě půjdu! 5) Už dlouho hledám nějaký parfém, který by byl jako dělaný na jaro a když jsem se rozhlížela po internetu, tak jsem narazila právě na tento, který měl spoustu pozitivních recenzí. Parfém Chloé Chloé je krásná květinová, svěží vůně, která v sobě ukrývá esenci růží s dřevem. 

6) Výrazné řasy mám ráda po celý rok a proto se snažím zkoušet stále nové a nové typy řasenek od různých značek. Už dlouhou dobu mě zaujala tato od Loreálu, která nejenže prodlužuje, ale taky by Vám měla až 3X zvětšit objem. A to je pro mě tedy velké lákadlo. 

7) Že tuto tvářenku potřebuji, jsem věděla už když Catrice zveřejnila novinky. Až teď mě ale napadlo, že právě na jaro to bude ten nejideálnější odstín. Matná tvářenka s lehkým fialovým nádechem je pro mne na léto totální must have! 


Pokud si chcete zmiňované  produkty koupit i vy, tak všechny je najdete například na stránkách Parfums.


To je z mých nutností na toto jaro všechno. Vy mi dejte vědět, jaké produkty potřebujete vy. :)

Mějte se krásně! <3

Marti X




CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Nové rtěnky od Rimmel jsou moc super, jednu vlastním a jsem s ní moc spokojená :)

    Novinky v drogériích

    OdpovědětVymazat