HOT & NOT IN MARCH

Všem přejeme krásný den!

Je tu nový měsíc, což znamená, že je tu opět HOT & NOT za uplynulý měsíc, konkrétně za měsíc březen. Obě se musíme pochválit, jelikož v poslední době se nám daří více šetřit a tolik nenakupovat, takže dnes tu uvidíte pouze 6 produktů! 

   

Jako první tu mám řasenku od Astoru, která má umělohmotný kartáček. Jeho štětiny mají pro mě skvělou délku, ani ne dlouhé a ani ne krátké, prostě ta akorát. Řasy krásně prodlouží, bohužel mám problém s tím, že trochu slepuje. Určitě si počkejte na plnohodnotnou recenzi, která se na blogu objeví asi za 2 týdny. Hot to pro mě ale není.






Kolem značky Revlon je v poslední době velký boom a to hlavně z toho důvodu, že konečně jde běžně koupit v kamenném obchodě, tedy Fann parfumérii. Já jsem neodolala a konečně jsem musela vyzkoušet jejich velmi profláklý makeup Colorstay, ve verzi pro smíšenou/mastnou pleť. Lahvička je skleněná, bohužel neobsahuje pumpičku, takže manipulace může být dost komplikovaná. Je hodně tekutý, takže počítejte s větší spotřebou. Má ale krásný finish, na pleti je moc příjemný a ani ho necítíte. Můj odstín 110 Ivory má růžový podtón, pokud chcete vyzkoušet nejsvětlejší se žlutým podtónem, běžte do odstínu 150 Buff. Za zmínku stojí i to, že obsahuje SPF 15, což se na nadcházející slunečné dny určitě hodí. Krytí je takové střední, já bych například uvítala vyšší, to už je ale pouze na osobních preferencích. Musím moc pochválit jeho výdrž, na mě například 24 hodin určitě nezvládne, ale od rána do večera na pleti hezky zůstává, pouze k večeru už mizí. Nedivím se, že je tak oblíbený, pro mě je to obrovské HOT a pokud o něm uvažujete, určitě ho zkuste!



Když jsem procházela DMkem a šla kolem regálu se šampony, na první pohled mě zaujal tento s vitamínem B3 a s výtažky z ovoce pro suché a namáhané vlasy. Upřímně, za cenu asi 30,- za 500 ml jsem nečekala žádné zázraky. Ale dost jsem se mýlila. Do vlasů se totiž pěkně vstřebá a vytváří lehkou pěnu. Po umytí jsou vlasy hebké, nejsou suché a naprosto úžasně voní! Takže asi největší překvapení tohoto měsíce a obrovské HOT!


 Deodoranty Borotalco patří mezi naprostou jedničku zejména v Itálii, ale sehnat je v českých drogériích už není žádný problém. A já musím říct, že mezi vrchol patří opravdu oprávněně! Skvěle totiž dělá to, co má a navíc má takovou nevtíranou vůni, takže je vhodný naprosto pro každého.


 Myslím, že pudr Stay Matte od Rimmelu Vám nemusím vůbec představovat, protože jste ho na našem blogu viděli snad milionkrát. Zkrátka patřím do skupiny lidí, kterým vyhovuje a kupuje si ho pořád znovu a znovu a vám ho můžu jenom doporučit!


Lip Smacker mám moc a moc ráda. A to proto. že jejich příchutě balzámů na rty jsou opravdu hodně nevídané a vybere si mezi nimi úplně každý a navíc skvěle i chutná. Edice inspirovaná Disney pohádkami je naprosto roztomilá, proto jsem si musela nějaký pořídit i já. Zvolila jsem Pluta s příchutí jablka. Balzám vám nijak rty nezabarví, ale krásně vám je zhydratuje, takže je mnohem lepší než spousta jiných balzámů. Takže jednoznačně HOT!

Tak to je za celý březen všechno! Co jste si naposledy koupili vy? :)

Mějte se krásně! <3

Marti a Adél X




CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Já si nedávno pořídila dvě nové rtěnky :) Stay Matte je super!

    Novinky v drogériích

    OdpovědětVymazat
  2. Stay Matte taky používám! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si opět nakoupila asi 6 laků na nehty :D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Borotalko používám taky. Chci si co nejdříve koupit tužku na rty od Essence Velvett, nejlépe zítra :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat