HOT & NOT IN AUGUST!

Všem přejeme krásný den!

Dnes tu máme Vámi oblíbený článek Hot & Not in August. Článek vždy vychází poslední den v měsíci, bohužel jsme to nestihly, a tak ho pro Vás přinášíme později. Snad se Vám bude líbit!





Značka Yankee Candle se objevila i v minulém HOT & NOT. Já jsem tento vosk dostala na narozeniny a má krásnou vůni, opravdu v ní cítím to ovzduší, které bývá u moře!


Protože můj odlakovač mně už došel, musela jsem si koupit nový. V drogérii jsem vzala hned ten první, který jsem viděla a není špatný. Sice opravdu hodně smrdí, ale to je něco, co dokážu klidně přejít. Podle mého názoru se odlakovává hodně dobře a nevidím důvod, proč si ho nekoupit podruhé.





Na narozeniny jsem dostala i produkty od Dermacol ze známé kolekce Aroma Ritual. Já mám sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce, všechno s vůní belgická čokoláda.

Sprchový gel: ve sprše voní krásně, vůně ale bohužel na těle nevydrží, ale to se mně nestává ani u jiných sprcháčů.

Tělové mléko: To je podle mě pecka! Ráno ho na sebe natřu a večer tam pořád je. A samozřejmě i skvěle hydratuje. Já si určitě dokoupím i více těchto mlék, protože mě velmi mile překvapily.

Krém na ruce: Neřekla bych, že hydratace je nějak převratná, ale krém krásně voní, i když ne až tak intenzivně. Já jsem ale spokojená, mám ho pořád položený na stolku, takže to mě donutí ruce hydratovat.

Tento rozjasňovač jste již mohli vidět v jednom článku, kdy jsem ho měla ještě úplně nový. Teď, když ho používám skoro měsíc, můžu říct, že je naprosto skvělý! Na pleti vypadá opravdu krásně a vydrží celý den. Škoda, že to byla jenom limitka, protože se opravdu podařil! Pokud ho ještě někde uvidíte, tak ho určitě kupte!


Další novinka v srpnu je EOS balzám. Na něj jsem napsala už celou recenzi, a proto sem nebudu nic psát a podívejte se sem! :)


Tento Balea balzám na rty obletěl snad už celou republiku. Mám pocit, že to byla vánoční limitka, a tak už ho nejspíš nenajdete spolu s ostatními balzámi. Já jsem ale měla štěstí a narazila jsem na něj ve výprodejovém stojanu. Ta vůně je opravdu něco - voní skořicově, a tak to není žádná slaďárna. Hydratace taky není vůbec špatná. Kdyby tuhle příchuť zařadili do stálého sortimentu, klidně bych si ho pořád kupovala! 



Dále tu mám dvě Color Tattoo od Maybelline, jedno růžové v odstínu Pink Gold, druhé hnědé v odstínu On and on bronze. Obě mají opravdu krásnou barvu a já je určitě budu využívat hodně ve školní rok, kdy se mně nechce dělat se stíny a pouze hodím přes celé víčko jeden z těchto stínů. Mně vydrží skoro celý den, což chválím. Můžete je sehnat ve slevě od nějakých 130 Kč! HOT!


Protože už jsem dodělala tužku na obočí, kterou jsem měla, musela jsem si koupit novou. V drogériích není až zas tak moc na výběr, a tak jsem si vzala tužku od Essence asi jenom za 45 Kč. Tužka je krásně měkká, pigmentovaná a má skvělou výdrž. Já mám odstín 04 Blonde a pro mě je to hnědá tak akorát, ani ne moc teplá, ani ne studená :)


Dále tu mám lak na nehty od Dermacol, nalakovaný jste ho mohli vidět zde :) Barva není přímo červená, popsala bych ji spíš jako oranžovo červenou. Na nehtech vydržel asi 5 dní, poté se začal odlupovat. A jak probíhalo odlakování? Červený šel krásně dolů, jak třpytky, tak barva, jenže některé červené kousky na nehtu zůstaly a nešly dolů a když jsem lakovala druhý lak, tak barva ze zbylých kousků prosákla. Takže pokud si více s odlakováním pohrajete, tak určitě běžte do něj!

Druhý lak od Dermacol jste již mohli také vidět nalakovaný a vlastně taky i hodně popsaný. Výdrž byla stejná jako u červeného laku, takže těch 5 dní na nehtech zvládne. ALE! U odlakovávání se to už moc říct nedá. Samotný lak se odlákovával dobře, jenomže ty třpytky na nehtu hrozně držely a musela jsem je seškrábat nehtem. Takže tento lak až zas tak nedoporučuji.



Nude lak na nehty je pro mě jako stvořený na podzim. Tento mám podtón do fialovo růžové, záleží, na jakém světle se díváte. Výdrž je úžasná! Mně lak zvládl týden bez jakýchkoliv oděrků, a to jsem ho měla bez top coatu. A co je ještě lepší? Jeho název - Taupe-less! Už víte proč?
Každopádně lak doporučuji, opět byl jen v limitce, ale určitě ještě nějaký seženete!


Na léto do toho horka to chtělo nějaký pořádný deodorant, a tak jsem si koupila ten, o kterém jsem věděla, že by měl fungovat. Četla jsem hodně článků o tom, jak je skvělý a ono je to pravda! Nikdy si už nekoupím jiný, protože toto je fakt zázrak. Co bych mu vytkla tak je jeho vůně, právě deodoranty z řady Invisible mně nápadně připomínají repelenty. Ale vůně není nijak výrazná, takže se dá naprosto normálně používat. Za mě 100x HOT!


Další produkt, quattro očních stínů, je taky z Catrice limitky. Všechny stíny jsou dobře pigmentované a ani nijak nepráší. Mohli by určitě být máslovitější. Dva větší stíny jsou si i dost barevně podobné, což nevím, jestli by to tak úplně mělo být. Hrozně se mně ale líbí odstín hnědé, která je matná a je do fialova! Prostě trochu něco jiného než pouze nudná hnědá.


Novinka od značky Yves Rocher je taktéž hydratační rtěnka. Kde bych začala. Na rtech vypadá pouze jako lesk a zabarvení skoro vůbec nejde vidět. Na swatchi (níže) můžete vidět růžovou barvu, to jsem ale musela několikrát přejet. Pokud máte jenom trochu rozpraskané rty, tak rtěnka to hrozně zvýrazní. což určitě nikdo nechce. Výdrž je taktéž opravdu slabá, pokud řeknu dvě hodiny, tak bych ji přeceňovala. Za mě NOT!


Antibakteriální gel je nutnost, pokud jste právě na cestách! Hodíte do kabelky a když si zrovna nebudete moct nikde umýt ruce, tak vytáhnete, dáte na ruce, rozetřete a hotovo! Zrovna tento antibakteriální gel mám z drogerie DM a stál nějakých 30 Kč, což vůbec není moc na to, že si tím šetříte zdraví a neriskujete nemoci!

Tak a teď přebírám slovo já, takže rychle do toho!
Hned na začátku měsíce jsem dostala v Yves Rocher kupón se sadou na obličej, kterou jsem si také hned šla vyzvednout.
Sada obsahuje čistící gel, oční krém a micelární vodu. Já bohužel takové věci používat nesmím, protože mám velmi citlivou pleť a mám na takové věci alergii. Já pouze párkrát vyzkoušela micelárku, která ale hrozně štípe! Takže za mě spíše ne, ale další 2 produkty nemůžu hodnotit.

O prázdninách jsem se také dostala do německého DM, kde jsem si koupila právě tuhle miniaturku tělového mléka. No řekněte, už jenom název One ginger morning je prostě super! A jak napovídá název, mléko krásně voní po zázvoru, vůně je opravdu svěží a moc příjemná! Určitě si hodlám koupit plné balení!





Koupila jsem si tam také tento balzám na rty od značky Bee Natural. Mohla jsem si vybrat z příchutí mango a granátové jablko. Je celkem jasné, že moje ruka sáhla právě po granátovém jablku. Balzám kráásně hydratuje, moc pěkně voní, akorát bych ocenila, kdyby lépe chutnal. Kdybych ho však někde viděla, neváhám a kupuji znova!

Po zkušenosti s předchozí micelárkou od Yves Rocher jsem se rozhodla dát této značce druhou šanci, A musím říct, že tentokrát nezklamala! Pořídila jsem si micelárku, která je primárně ze zeleného čaje a je super! Je velmi příjemná a krásně odličuje!


Jelikož u nás byly tento měsíc opravdu parné dny, rozhodla jsem si koupit termální vodu. Mám doma už jednu od Biodermy a musím říct, že jsou obě super! 


Minulý měsíc mě došel také můj deodorant, tak jsem naletěla do Rossmanna a výběr padl zrovna na tady tento. Musím říct, že vlastně nevím, zda ho zařadit do hot nebo do not. Je takový průměrný, příjemně voní  a funguje celkem dobře, ale příště už si ho nekoupím a sáhnu po jiném.


Tento měsíc se na mě také usmálo štěstí v podobě výhry soutěže, takže Vám zde pouze letecky představím vyhrané produkty, protože se můžete těšit na jejich celou recenzi.
Žlutý balzám na rty.

Řasenka Manga.


Antibakteriální gel.
A bylo toho ještě vííce. Na celou výhru si však ještě chvilinku počkejte!


Celkem náhodou jsem si koupila tento rozjasňovač od Essence. Procházela jsem se totiž po Kauflandu a najednou jsem uviděla regál Essence s věcmi za 35,-! Byl však už dost vybraný, proto jsem si vybrala tento rozjasňovač v růžovým odstínu. Slibuje to, že po jeho nanesení se z krémového změní v pudrový, což je splňuje! Ale mě prostě nějak moc nevyhovuje. :( Není špatný, když ho uvidíte, jděte do něj, ale já už si prostě nějak zvykla na ty pudrové.


Tento měsíc jsem se také dostala do Sephory, kde jsem si koupila tuto tvářenku v odstínu Flirt it up! Tvářenka je krásně pigmentovaná a vyšla mě na pouhých 90,-, protože jsem měla 200 korun slevu. (Takže normálně stojí 290,-). Na podrobnější recenzi si však ještě chvíli počkejte!


Měla jsem možnost si koupit další produkt s 50% slevou. Já moc nevěděla po čem sáhnout, ale nakonec jsem si pořídila tento lak v krásném baby blue odstínu. Co by to však bylo Hot and Not bez pořádného NOT. Lak je sice v krásné skleněné nádobce, krytí je celkem průměrné, ale nikdy Vám na nehtech neuschne, což je tedy dost velký problém. Takže za mě ne, ale možná je to pouze touto barvou, v budoucnu plánuji pořídit nový a třeba obstojí lépe.




Tak tento produkt byl už úplně poslední, který jsme Vám chtěli v Hot and Not in August ukázat. :)


V komentářích nám napište, zda i vy jste si pořídili v srpnu něco nového a jak to u Vás obstálo.



Mějte se krásně! <3

Marti a Adél X








CONVERSATION

1 komentářů:

  1. tu tužku na obočí od essence mám, je super :) a ten rozjasnovač od catrice určitě zkusím :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat