HOPELESS CHRISTMAS / OBLÍBENÉ ZIMNÍ RTĚNKY

Krásný den Vám všem!
Pro všechny zimní období znamená období tmavých rtěnek. My se ale vyžíváme právě v těch nude odstínech, protože s barevnými bláznivými rtěnkami se vyřádíme vždy v létě a v zimě přichází chuť na nějaké tlumenější odstíny. Dnes Vám představíme 4 naše oblíbené rtěnky, které právě v tomto období nosíme nejčastěji.


1) RIMMEL LASTING FINISH BY KATE, ODSTÍN 45
Snad nejvíc prodávaná nude rtěnka z drogerie. Přirozený nude odstín, který je podobný vašemu odstínu rtů, ale hezčí. Hezký obal, cena okolo stovky, skvělá pigmentace, velký výběr odstínů a především příjemná krémová konzistence - co víc si přát.




2) ESSENCE, COME NATURALLY 03 
Rtěnka z nude edice od Essence, která už tuším není k dostání v drogériích, ale při troše hledání na internetu ji určitě ještě seženete. Cena je obvyklá, jako u všech Essence rtěnek - kolem 70 korun. Zamilovala jsem si ji hlavně kvůli jejímu odstínu. Není to normální nude rtěnka s hnědým podtónem, ale je taková nafialovělá a na rtech vypadá opravdu moc hezky.




3) NYX SOFT MATTE LIP CREAM, MONTE CARLO
Jediná výrazná rtěnka, která v tomto článku bude zmíněna. A to proto, že mi připomíná Štědrý den. Při pohledu na ní si hned představím stromeček a plno dárků. I když její konzistence není nejlepší, já mám raději klasické rtěnky, tak ji v tomto období nosím moc ráda. Doporučovala bych vám se na NYX a jejich rtěnky podívat, protože vám garantuji, že si určitě nějakou vyberete!




4) KYLIE JENNER, POSIE K
Rtěnka, která vyvolala nemálo hádek a rozporů. Já se ale určitě řadím na stranu lidí, kteří tyto rtěnky naprosto milují. Je krásně pigmentovaná a opravdu moc hezky drží. Akorát ta její cena není už tak příznivá a její dostupnost taky není nejlepší. Ale více o ní se dozvíte v recenzi, kterou na ni určitě plánuji.





Vy nám dolů do komentářů napište, jaké rtěnky nosíte v zimním období rády vy? :)

Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Krásné rtěnky, na zimu se mi nejvíce líbí růžové odstíny :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Essence rtěnku bych si ráda pořídila, jinak skvělé odstíny :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat