HOT & NOT IN APRIL

Krásný den,
je to až k neuvěření, ale opět tady máme konec měsíce a s ním už tradiční článek na našem blogu, kterým je Hot and Not. 



Jako první tady mám peeling na tělo od Yves Rocher. Já jsem si jakékoliv peelingy nebo sprcháče od Yves Rocher naprosto zamilovala a teď si je kupuju pořád dokola. Tento voní krásně po malinách, jejichž semínka jsou součástí peelingu. Zrníčka jsou jemná a je jich tam tak akorát, což mi moc vyhovuje. Po umytí mám pokožku hrozně hebkou a hezky mi voní. Takže vám tento tělový peeling jednoznačně doporučuji! :)


 Jako další tady mám olej na tmavé vlasy od značky Bione. Moc oceňuji to, že si vyberete olej určený přímo na vaše vlasy, protože k dostání je taky olej na světlé vlasy. Nic od Bione jsem neměla, takže to byl vcelku takový krok do neznáma. Musím ale říct, že mě olej dost překvapil. Je to celkem kvalitní olej na konečky vlasů. Musíte si ale dát pozor na to, kolik oleje nanesete, protože když nanesete hodně, tak vlasy můžou působit umaštěným dojmem. Stačí nanést opravdu pár kapek. Díky obsahu silikonů a arganového oleje vlasy krásně uhladí a zpevní a i na dotek mám vlasy krásně zacelené a pevné. HOT!


Už delší dobu jsem sháněla nějakou paletku s černými stíny z drogerie, která by byla však hezky pigmentovaná. Nakonec výběr padl na tuto paletku od Essence All About Greys. Nějaké paletky od Essence jsem dřív už měla a nebylo to nic moc, proto jsem ani od této paletky nečekala žádné zázraky, o to větší překvapení později přišlo. Stíny jsou hezky máslovité, což se o většině stínů z drogerie říct nedá, moc nepráší a co je největší bombou je ta pigmentace, která je naprosto úúžasnáá! 



Jelikož jsem se tento měsíc vlastně náhodou ocitla na Interbeauty, odkud si přináším velmi smíšené pocity (o tom ale ve speciálním článku), jsem novou majitelkou této matné rtěnky od NYX. Značka NYX pomalu vstupuje také na český trh a máte se opravdu a co těšit, jejich produkty vypadají totiž opravdu moc hezky! Tato rtěnka je naprosto MATNÁ, hezký pigmentovaná a i její výdrž mě dost překvapila, v pohodě totiž zvládla jídlo i pití. Myslím, že až značka bude dostupná v parfumériích, moje peněženka bude hodně nešťastná!



 Značka Gabriella Salvete měla v drogeriích Teta akci -40% na celý jejich sortiment a proto jsem si pořídila tuto řasenku. Celá řada řasenek Gaby jsou novinkou a můžete si vybrat ze 3 modelů. Já jsem si vybrala tuto růžovou s poměrně velkým kartáčkem. I když je řasenka objemová, mně řasy spíše prodlužuje. Musím ocenit i výdrž, protože za celý den se mi řasenka nezedrolila ani se nevytrácela její pigmentace. Za mě je řasenka takový lepší průměr z drogerie za super cenu (89,-).


Tento měsíc jsem taky měla možnost vyzkoušet sprchový gel s příchutí maliny od značky Naturalium. Tato značka je v poslední době dost diskutovaná a i já si chystám něco od nich pořídit. Gel má moc hezkou vůni, vůbec ne takovou umělou a pokožku hezky zhydratuje. Co se mi ale moc nelíbí je to, že vůně zmizí hned po tom, co vypnete sprchu. Dám této značce ale ještě jednu šanci a něco si od nic pořídím a více vyzkouším.



 Delší dobu jsem už nějakou nude konturku sháněla a proto když jsem tuto obevila v Rossmannu ve výprodejovém košíčku asi za 30,-, ihned byla moje. Konturka má opravdu hezkou barvu a svou práci dělá, takže ji vlastně nemám ani co vytknout. Zkrátka skvělý objev!


 No a protože jsem měla možnost podívat se do Lushe, neodcházela jsem s prázdnou. Měla jsem totiž už možnost vyzkoušet jejich barevnou bombu do vody a zaujala mě natolik, že jsem hned věděla, že potřebuji další. Tentokrát jsem si zvolila Intergalactic, která slibuje hezké tmavěmodré efekty na vodní hladině. Bomby krásně voní už přes pytlíček, takže očekávám, že tato bomba bude opravdu bomba. Ještě jsem ji neměla čas vyzkoušet, takže vás nechci tahat za nos, ale určitě o ni neslyšíte naposled a určitě to není moje poslední bomba od Lushe.

 O blonďaté vlasy je potřeba  o trochu více péče. Proto je potřeba na ně používat šampóny, většinou zabarvené do modra nebo fialova, které stáhnout nežádoucí žluté odstíny a vytvoří Vám krásnou blond. Jelikož jsem potřebovala nějaký honem sehnat, sáhla sem právě pro tento od Swiss O'par, který je dostupný například v Rossmannu. Na obalu je napsáno, že na vlasech se má nechat působit po dobu 1 minuty, já ale určitě doporučuji více, jelikož šampon neobsahuje tolik pigmentů. Výsledek je viditelný asi po 3 umytích, takže na ten je potřeba si trochu počkat. Bohužel šampon celkem vysušuje, to se ale dá čekat. Proto je potřeba po něm aplikovat vyživující masku, která vlasy zase hezky zacelí. Šampon tedy na svoji cenu (asi 90 Kč) není vůbec špatný, ale doporučuji ho spíše jenom jako takový přechodný šampon do té doby, než si koupíte lepší.


Tento měsíc se ke mně dostal i štětec na oční stíny od Ecotools. Je to skvělý štětec, je hustý, jemný a díky zašpičatělému konci i vhodný na nanášení stínu do ohybu, i když na rozmazání je pak potřeba už štětec jiný. Skvěle se s ním dostanete i do vnitřního koutku. A na stín přes celé vičko jen samozřejmě taky úžasný. Prostě multifunkční štětec. který se Vám doma určitě neztratí a využijete ho vždy! 



Když jsem v Lidlu viděla tuto čistící masku, řekla jsem si, že ji musím zkusit. Stála kolem 15 Kč tuším. I tak jsem od ní měla lepší očekávání, než to, co maska splňuje ve skutečnosti. Cien podle mě není vůbec nekvalitní kosmetika a právě tu pčeující umí poměrně slušně. Masku nechávám působit asi 20 minut a poté ji smyji. Maska pleť vyčistí, je bez nečistot, ale to je všechno. 6e bych ji měla vyživenější, vypadala zdravěji nebo rozzářeněji, tak to vůbec. Je to jenom prostě jakoby jste si dobře odlíčili pleť a to je všechno. A to přece jde zvládnout i bez masky, Proto za mě tato maska NOT, i přes tu velmi nízkou cenu.

Krém Global z řady Sébium od Biodermi miluju! Toto je moje druhé balení a furt ho hrozně ráda používám. Používám ho každé ráno pod makeup, do pleti se rychle vsákne, hydratuje středně a dobře zmatní. Slibuje i hojení různých jizviček, což je pravda, opravdu to dělá! Pro mě je to produkt, bez kterého si nedokážu představit svůj den, jednoznačně tedy HOT, doporučuji ho hlavně těm, co trpí na problematickou pleť, říkám Vám, že si ho určitě zamilujete tak, jako já!


Zaujalo Vás něco?




Mějte se krásně!
Adél a Marti X

CONVERSATION

6 komentářů:

  1. Zaujal mě ten olej na vlasy. :) a ten peeling vypadá taky dobře ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento článok milujem :) Vždy sa teším ... (odkedy ťa sledujem) :D
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takový komentář opravdu zahřeje u srdíčka! Moc děkujeme :)

      Vymazat
  3. Chtěla bych si pořídit ten malinový peeling YR :)



    Soutěž o balíček Weleda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten až naražíš, tak ho určitě zkus, je fakt super :)

      Vymazat