VALENTÝN / TYPY NA DÁRKY



Krásný den Vám všem!
Vítám Vás u prvního článku z naší Valentýnské edice na našem. My pevně doufáme, že se Vám naše edice bude líbit a snad Vám i pomůžou naše rady a typy. :)

Pánové, stále nevíte, čím obarovat vaši drahou polovičku? Žádné strachy! Máte ještě týden na to něco vymyslet a po přečtení našeho článku určitě budete mít jasno!


Začneme naprostou klasikou, kterou podle nás nikdy nikdo nic nezkazil. Žádnou ženu totiž neurazí velká kytice červených růži, věřte nám! Ale pokud chcete typ na něco originálnějšího, tak čtěte dál.


Originálnější kytkou, kterou lze sehnat je tato chutná kytice. Na stránkách Frutiko najdete velký výběr valentýnských kytic a dokonce zde naleznete i neobvyklé bomboniéry. U kytic si můžete zvolit i velikost a kytka Vám bude doručena až domů. Moc oceňujeme tento nápad, protože se nám zdá naprosto geniální!


Další věc, která by nám udělala velkou radost je plyšové srdce. Nejenže udělá velkou radost, na Valentýna se skvěle hodí, ale také je super praktické a vždy při usínání si na vás vaše slečna vzpomene. Dokonce se dá sehnat i s různými nápisy a motivy, ale pozor na kýčovitost!


Další klasikou, která ovšem udělá velkou radost je nějaký šperk. Rozhodně bychom Vám doporučily eshop Stoklasa, odkud jsou i tyhle šperky. Celý článek si můžete přečíst zde.



Pokud připravíte vaší vyvolené překvapení v podobě večeře při svíčkách, rozhodně nebudete chybovat! Taková večeře totiž potěší asi každou z nás.


Pokud nejste blázen do plyšových srdíček, můžete zvolit i alternativu v podobě emoji plyšáků. Dnes je na spoustě eshopů velký výběr takových polštářků a rozhodně nebudete litovat.


Dárek, který je naprosto osobní věc, je rámeček s fotkou - ať už vaší společnou nebo jakoukoliv,která má pro Vás nějaký hlubší význam. Věřte, že i když se tento dárek může jevit jako maličkost, udělá obrovskou radost. 


Velkým hitem v poslední době se staly právě tyto obaly na mobil pro zamilované. Podle nás je to taky moc dobrý nápad a navíc si na svou milovanou vzpomenete vždy, když budete mít v ruce mobil.


Dalším neobvyklým dárkem, který lze sehnat je USB srdce. Opět další super dárek, který je praktický.


Věc, která je na Valentýna naprosto stvořená, jsou tyto lampióny štěstí. V dnešní době se dají sehnat dokonce i ve tvaru srdce, který je prostě super! Navíc si společně můžete přát nějaké přání.

 1

V dnešní době už seženete opravdu všechno, na co si vzpomenete, Překážkou nebudou ani tyto ručníky se srdíčky. Na internetu jsou k dostání v mnoha barvách.

Makeup Revolution Srdcová tvářenka Vášnivé srdce I LOVE MAKEUP (Hearts Blusher Candy Queen of Hearts) 10 g

No a co by to bylo za článek na kosmetickém blogu, kdyby se zde neobjevila kosmetika. Myslíme, že tyto srdíčkové tvářenky jsou přímo stvořené pro tuto událost. Takové vyrábí i značka Makeup Revolution, která se dá lehce sehnat v drogérii Rossmann. 


A pro slečny, které zrovna neholdují dekorativní kosmetice, tady máme taky jeden typ na dárek. Je jím LUSH. Věřte, že je opravdu z čeho vybírat. Najdete zde od spousty balistik do koupele. přes šampony, až po lesky na rty. Na eshopu najdete taky speciální Valentýnskou edici, která naprosto božsky voní.


Pokud máte rádi kávu, tak skvělým dárkem bude určitě Coffe to Home. Tuto stránku s kávou Vám rozhodně můžeme doporučit! S eshopem je naprosto skvělá komunikace, takže pokud Vás něco zajímá, tak se na ně rozhodně obraťte! Můžete si objednat také předplatné, kdy budete dostávat kávy z různých pražíren, což je podle nás naprosto skvělý nápad. 

No a zakončíme to tou nejklasičtější klasikou, která ale udělá radost. Pokud Vám totiž žená říká, že nemá ráda pralinky, tak 100% lže. Pralinky ve tvaru srdce jsou přímo božské!


Tak co? Pomohly jsme Vám alespoň trochu? A vy slečny, co by jste si nejvíce přály dostat? :)


Mějte se krásně! <3

Marti a Adél X

CONVERSATION

3 komentářů:

  1. Krásný článek! :) Já osobně moc Valentýn neprožívám,přece jenom by si měl člověk dokazovat lásku celý rok a né jen na Valentýna,ale i tak je to pěkné potešit svoji polovičku-já letos dělám mini pizzy ve tvaru srdce :D Já bych si přála dostat šperk :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny dárky jsou krásné, ale za mě prostě vedou rudé růže. I když je to dárek, který nevydrží na pořád, tak já mám z kytky největší radost. Letos to udělal přítel na Valentýna fikaně. Objednal si rozvoz květin Ostrava a nechal mi poslat krásné rudé růže u kterých byl od něj vzkaz, tak to bylo takové milé :-) .

    OdpovědětVymazat