STOKLASA

Krásný den Vám všem!
Po delší době zde máme opět pro Vás jeden super typ na eshop, na který určitě koukněte!

Eshop se jmenuje Stoklasa a najdete na něm od různých korálků, přes dekorace a kreativní potřeby až po šperky, které jsme zvolily my. Objednaly jsme si náhrdelník a náušnice, které Vám zde přiblížíme.



Když jsem viděla tento náhrdelník, naprosto mě okouzlil, i když nejsem typ, který by nosil velké výrazné náhrdelníky, naopak dávám přednost těm jemným nenápadným. Ale u tohoto to prostě jinak nešlo, protože je úžasný!

Je dostupný ve dvou barvách - zlaté a černé. Já zvolila zlatou vzhledem k tomu, že právě 90% oblečení mám černého. (odkaz zde)




Náhrdelník je ze 3/4 poskládán z květin (růží), zbylou čtvrtinu tvoří řetízek se zapínáním.

Květiny jsou různé velikosti, vpředu ve středu jsou největší, směrem ke krku se zmenšují.


I přes to, jak je velký a z kovu není vůbec těžký, takže nijak Vás neomezuje k jeho každodennímu nošení, což se mně hrozně líbí!

V podstatě jde kombinovat ke všemu, k jednoduchým tričkům, svetrům nebo i šatům.

Já si tento náhrdelník hrozně oblíbila a v poslední době nesahám po ničem jiném. Takže pokud sháníte výraznější a mohutnější náhrdelník, vůbec bych se nebála sáhnout po tomto. Za mě tedy jednoznačně doporučuji!


Další věcí z tohoto eshopu jsou tyto náušnice, které jsou vyrobeny z chirurgické oceli a obsahují krystal značky Swarovski. Nerezová ocel, zvaná také jako švédská ocel, je velmi odolná a vyniká vysokou tvrdostí. Tyto náušnice vydrží i náročnější nošení, ocel je odolnější než zlato nebo stříbro. 
Krystal je vsazený do půlkulatého kotlíku. Krystaly Swarovski mají speciální broušení, které jim dodává specifický lesk a nádherný třpyt



Náušnice jsou k sehnaní v 4 barvách, vy vidíte odstín crystal, což je klasický bílý krystal.


Náušnice asi 22 mm, což je pro mě naprosto ideální délka, která mi naprosto vyhovuje. Průměr krystalu je 9 mm.


Náušnice se zapínají pomocí nasazovací silikonové zarážky, která zabrání jejich ztrátě. Silikonová zarážka je součástí náušnic. 



Musím říct, že jsem s náušnice moc spokojená, nosím je téměř všude. Moc se mi líbí jejich délka, která je tak akorát a také nevyvolávají žádné alergické reakce, protože jsou vyrobeny opravdu z kvalitního kovu. 



Znáte eshop nebo je to pro Vás novinka? Rozhodně na eshop koukněte!

Mějte se krásně! <3

Adél a Marti X

CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Eshop znám,nakupovala jsem na něm korálky,vždy super domluva a vše co přišlo odpovídalo :) Krásné věcičky,hlavně ty náušničky! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  2. Náhrdelník vyzerá veľmi dobre. Mám rada takéto jednoduché náhrdelníky, ktoré vykúzlia taký efekt v outfite! :)

    OdpovědětVymazat