JILLIAN MICHAELS - 30 DAY SHRED

Krásný den Vám všem!
Už máte taky toho sezení doma, koukání na televizi a přežírání se tak akorát dost? Tak to jste tady na správném místě! Dlouho jsme totiž hledaly nějaké cvičení, které není příliš náročné a opravdu pomáhá. A po všech přečtených recenzích jsme se rozhodly právě pro Jillian!

Kdo je Jillian Michaels?

Jillian Michaels (40) je americká osobní trenérka a držitelka několika fitness certifikátů. V USA se jedná o velmi známou osobnost, která moderuje TV show - The biggest loser. Jedná se o fitness moderátorku s několika vlastními cvičícími programy. Aktivně se zajímá o jógu, kickbox a pilates.


Co to vlastně je program 30 DAY SHRED?
Je to program, který má za cíl jediné - při samotném cvičení zapojit co nejvíce svalů a spálit tak maximum kalorií za minimální čas. Celý cvičební program je rozdělen na 3 levely, každý z nich cvičíte 10 dní.



Pro koho je program určen?
Program 30 DAY SHRED je určen zejména pro začátečníky. Díky přiměřené obtížnosti je zde velká šance, že videa skutečně odcvičíte místo toho, abyste se šli strhat do posilovny a poté půl roku nic nedělali.



Jak program funguje?
Jillian moc dobře ví, že na cvičení přes ostatní povinnosti mnoha lidem nezbývá moc času. Proto sestavila program, který vám každý den zabere pouze 30 minut - a těchto 30 minut si najde skutečně každý!
Každé cvičení začíná krátkým zahřátím, po kterém následují 3 šestiminutová kola založená na funkčním systému cvičení 3-2-1. (=káždé kolo zahrnuje 3 minuty posilování, 2 minuty kardia a 1 minutu posilování břicha). Na závěr celého 20 minutového cvičení je pak zařazeno ještě protažení. Garantuji vám, že za celou dobu se prakticky nezastavíte, protože program je založen na rychlém střídání prvků.


Co potom?
Když se Vám podaří dokončít 30 day shred, tak nezoufejte! Jillian totiž doporučuje pokračovat s jejím cvičebním programem 6 WEEK SIX-PACK. Záleží na vašich osobních preferencích a na tom, jaké partie máte v úmyslu vylepšit.

A na závěr malá inspirace:





Youtube:



My obě začínáme právě dneska, tak co? Přídáte se k nám? :)

Rozhodně se můžete těšit na konečné vyhodnocené a také různé naše poznatky a typy pro Vás!


Mějte se krásně! <3

Marti a Adél X

CONVERSATION

11 komentářů:

  1. Zrovna teď jsem Jillian docvičila, aniž bych si přečetla tento článek :D :) Inspirovala mně k ní Shopaholic Nicol tak jsem na výsledky zvědavá :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  2. Já Jill vždy začínám s odhodláním, že to fakt zvládnu, ale vždy se zaseknu v půlce 2. levelu :D

    Spotřebováno #1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do druhého ani nikdy nedostala, tak snad teď :)

      Vymazat
  3. Já vždycky Jillian začnu a něco mi to přeruší (většinou nemoc), teď si mě nabudila na nový začátek s Jill tak s vámi do toho jdu :) Když se dokopu ke konci výsledky určitě uvidíte na mém blogu:)
    Coffee bitch fashion

    OdpovědětVymazat
  4. Moje osobní zkušenost-cvičte ve vhodných botách, ne na boso. Já minulý rok začala a v polovině mě neskutečně začaly bolet kolena. Cvičila jsem na boso- chyba. Jinak můžu opravdu doporučit.
    Na blogu je poslední den, kdy se lze zapojit do giveaway.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem taky nedávno začala a teď jsem u dne 6 a zatím se to dá :) Tak snad to všechny dáme až do konce, já bych pak ráda pokračovala v tom 6packu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky u 6. dne! A dokonce mne to začíná i bavit. Taky mám v plánu pokračovat, tak uvidíme :)

      Vymazat
  6. Já bych se doma ke cvičení nedonutila. Vydržela bych to pár dní a pak bych dělala něco jiného, už to úplně vidím :-D Pro mě je jediná cesta jezdit do posilovny. Tam mě ke cvičení přinutí ostatní, kteří už mají lepší postavu než já. Jezdím tam 2x nebo 3x týdně, jak mi to vyjde. Když jsem začínala cvičit, tak jsem si koupila dámské legíny do fitka a tílka, abych měla nějaké speciální oblečení jen na cvičení.

    OdpovědětVymazat