HOT AND NOT IN JANUARY

Krásný den Vám všem!
První měsíc v novém roce se opět překulil jako nic a únor už je tady. To je dobrý důvod Vám představit produkty, které jsme si pořídily za uplynulý měsíc. Tak rychle do toho!







Jako první věc tady mám produkt, který jsem si pořídila už na začátku měsíce. Dlouho jsem totiž sháněla nějakou pěnu do koupele, která by nebyla moc dráha a přitom plnila svou funkci. Výběr padl na tuto pěnu od Balei s vůni jehličí. I když je to dost neobvyklá vůně, věřte, že vůbec není špatná. Naopak. Moc hezky příjemně voní a hezky pění. Takže jednoznačně HOT!






Určitě jste zaregistrovaly, že v lednu probíhaly u Essence výprodeje. I já jsem navštívila dorgérii, abych mohla vše ohlédnout. Když jsem ale pokaždé přišla, regály byly beznadějně vybrané. Ulovila jsem tedy alespoň tento top coat za 30,-! A když jsem ho vyzkoušela, ovládl mě hrozný vztek, protože opět končí naprosto skvělý produkt. Takže když ho ještě někde uvidíte, kupujte!





Asi jste zaregistrovaly limitku od Essence, která byla k vidění v prosinci, Merry Berry. Strhlo se hrozné šílenství hlavně po lacích na nehty, ale mě překvapivě nechávaly naprosto chladnou. Když jsem je ale viděla ve výprodejovém košíčku, tak jsem si řekla, vlastně proč to nezkusit.
Musím říct, že laky hezky kryjí a rychle schnou. Ale stále jsem nepochopila, co na nich bylo takové bum. Snad jen to roztomilé balení.



Když jsem si na začátku ledna řekla, že si tento měsíc nic nekoupím, tak jsem netušila, že mi to vyjde až tak. Věřte totiž nebo ne, mám tady poslední věc za tento měsíc. A to se vám ještě musím přiznat, že to byl vlastně vánoční dárek, na který jsem v prosinci úplně zapomněla, protože v prosinci toho bylo opravdu moc.
Balzámy na rty od Crazy Rumors jsou mou srdcovou záležitostí! Tady tento je s příchutí jahody v čokoládě a je prostě áááá! Nejenom, že skvěle voní, ale taky tak chutná, což je naprostá bomba! Rozhodně pokud nevíte, jaký balzám zvolit, tak jděte do tohoto!









Nikdy jsem si nemyslela, že právě něco od Miss Sporty mně bude vyhovovat tak, že si to koupím znovu. A přesto Vám teď píšu o tekutých linkách od této značky, které si mě prostě získaly. Jsou krásně černé, aplikátor je delší pěnový a díky dlouhému držátku se s nimi dobře pracuje. Nečekejte voděodolnost, to nemají v popisu jejich práce. V částečném množství jsou i otěru odolné, opět ale ne nijak moc. Co je na nich nejlepší? Stojí pouze nějakých 60 Kč! I kdyby Vám nakonec neseděly, za ty peníze prostě má cenu je zkusit!





Řasenku One by one od Maybelline jsem v drogérii dlouho obhlížela. Zatím jsem vždycky ale měla nějakou řasenku, kterou jsem měla otevřenou a chtěla ji dopotřebovat, protože mně bylo jasné, že jakmile si koupím novou, nebudu už jinou používat. Řasenka má silikonový kartáček, dost známého tvaru, tedy na koncích nejužší, směrem ke středu se rozšiřuje. Řasenka drží celý den, neopadává - v těchto směrech naprostá spokojenost. Co se mně však na ní nelíbí je to, že každý den mně udělá jiné řasy - někdy naprosto krásné dlouhé a objemné, jindy poslepované řasy bez objemu. Zatím struktura řasenky se mně zdá moc mokrá, takže třeba za měsíc by mohla mít tu perfektní konzistenci. To se pak někdy dozvíte v dead produktech :)



Produkt, který jste u nás mohli vidět už opravdu mockrát je pudr Stay Matte od Rimmel. Psaly jsme o něm už tolikrát, že znovu nemá již cenu. Jednoduše miluji miluji miluji!


Poslední produkt je z vlasové kosmetiky, konkrétně maska na vlasy od Tigi z řady Bad Head. je určena pro suché a zničené vlasy - takže přesně pro moje. Zatím jsem ji zkoušela pouze dvakrát, takže ji nemám ještě pořádně prozkoušenou a otestovanou, ale řeknu Vám, že už teď jsem do ní těžce zamilovaná! Je to sice dražší kousek, za 200 ml zaplatíte nějakých 300 Kč, já ale už Vím, že prostě do lepších věcí je lepší investovat, hlavně co se týče vlasů. Toto je můj druhý přípravek od Tigi a těžko říct, jestli se někdy vrátím opět k šampónům nebo maskám z drogérie.

A jsme u konce!
Tentokrát to nebylo až tak dlouhé, jak většinou právě Hot & Not bývá. Konečně si naše peněženky aspoň trošku daly pohov. 

Co jste si naposledy pořídili Vy? 



Mějte se krásně! ♥ 

Adél a Marti X

CONVERSATION

9 komentářů:

  1. Pěkný článeček :) Pěny od Baley jsou hrozně super a taky krásně voní, ta řasenka mi přišla taková průměrná,ale co se týče těch linek tak ty už nemůžu vidět,jednou jsem si zapomněla svoje linky a tak jsem si tyto půjčila od kamarádky a do hodiny se mi rozpily po celém víčku :/

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  2. Doporučuji zkusit pěny od Avonu. Jsou levné a taky plní svojí funkci. :))
    Řasenku jsem taky zkoušela ! :) Byla skvělá. :)
    Maska vypadá skvěle . :) Líbí se mi moc balení. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Riasenku One by One som mala nedávno a bola som s ňou veľmi spokojná, naozaj ma presvedčila o tom, že Maybelline riasenky sú úžasné, mokrá ostala tuším stále rovnako, to je ale podľa mňa skôr dobrý znak, mne riasenky, ktoré sú od začiatku suché suché aj ostanú, vyschnú o mesiac a nie sú dobré, mokré sú rozhodne lepšie. Teraz som mala inú, Collosall Go Extreme a tá bola hádam ešte lepšia ako One by One.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  4. pěkné úlovky, hlavně top coat a TIGI vypadají suprově, určitě dej vědět jak dopadne řasenka, jsme zvědavá :) <3

    OdpovědětVymazat
  5. Milujem vaše články <3 Od rána som prečítala asi všetky, ktoré máte :3 Len tak ďalej ! :)


    Wilkie z https://blackwhiteandme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat