Oblíbené momenty 2015!

Všem přejeme krásný den!

Tento rok bychom náš blog rády zakončily něčím příjemným, takže jsme si pro Vás připravily pár fotek, které Vám aspoň trochu naše vzpomínky představí.


Po opravdu dlouhé době jsem opět navštívila Prahu, ve které jsem strávila 10 dnů a konečně ji pořádně poznala. Už chápu, co všichni myslí tím, že Praha je opravdu krásné město.

Možná jste viděli toto Halloweenské líčení už viděli, Pokud ne, můžete se na něj podívat tady a tady. My si při tomto líčení užily spoustu zábavy a už se těšíme na příští rok!

Tento rok jsem taky dokončila první cyklus ve hře na klavír. Toto je fotka z mého závěrečného absolventského koncertu. Řeknu Vám, byly to nervy, ale zpětně na to vzpomínám dobře. 

Navštívila jsem i jedno ze snad nejkrásnějších míst vůbec - lom Velká Amerika. Pokud budete mít někdy šanci se tam dostat, neváhejte a určitě se běžte podívat, nebudete toho litovat!
Když jsme byli v Praze, jako milovník zvířat jsem musela navštívit samozřejmě i světoznámé pražské ZOO. Určitě jsem tam nebyla naposled, bylo to tam opravdu krásné!
Letošní Vánoce byly opravdu úžasné a já si je jako každý rok užila.


Můj rok 2015 začal naprosto skvělou zkušeností, kterou si budu pamatovat nejspíš do konce života. Podívala jsem se totiž do přímého přenosu pořadu Sama doma, do kterého jsem se dostala díky projektu HOBIT.
Troufám si i říct, že se mi letos dařilo i ve sportu. Překročila jsem totiž tak velké číslo jako je 50 medailí, které mi doma visí na poličce.

Prázdniny byly naprosto skvělé. Jedna z mnoha věcí byla rodinná dovolená. Nikdy bych neřekla, že cestování po ČR může být tak krásné. Podívala jsem se do měst jako jsou Františkovy lázně, Karlovy Vary nebo třeba Mariánské lázně a taky jsme procestovali velkou část Neměcka. Prostě mnohem lepší než se válet u moře! (na fotce - pramen Ohře)
Letos jsem si také hodně protřídila své přátele a bylo to asi to nejlepší, co jsem mohla udělat. Nikdy jsem se totiž neměla líp. Mám přátele na které se můžu spolehnout a co je víc?
A tento krásný rok plný pohody zakončily naprosto skvělé Vánoce, které si troufám říct, byly nejlepší asi za posledních 5 let! 
A tady můžete nahlédnout, jak můj rok zhodnotil instagram <3

Ale co je hlavní, letos vznikl náš blog, který se nyní může pyšnit více jak 150 pravidelními čtenáři a  více jak 19 tisíci zobrazení <3 Za tohle obrovské díky právě VÁM,, protože bez Vás by to prostě nešlo <3 DĚKUJEME <3


Na jaké momenty z roku 2015 nejraději vzpomínáte právě vy? Podělte se v komentářích!



Mějte se krásně celý nový rok 2016! <3

Marti a Adél X


CONVERSATION

2 komentářů:

  1. do toho lomu se vypravuju už dlouho a pořád to nevyšlo :D

    eL

    OdpovědětVymazat
  2. Já se letos taky do Prahy podívala, ale jen na jeden den a to opravdu nestačí. Snad mi jednou vyjde to, že tam budu nejméně jeden víkend :)

    OdpovědětVymazat