MÝCH 5 NEJOBLÍBENĚJŠÍCH PRODUKTŮ ROKU 2015

Krásný den Vám všem!
Jelikož konec roku 2015 je blíž než kdy jindy, představím Vám v tomto článku mých 5 nejoblíbenějších produktů, které si získaly mé srdce právě v roce 2015. :)


Mary lou-manizer, The balm

Tento rozjasňovač byl mou láskou ještě než jsem si ho pořídila, Ale od té doby, co je můj, se ho nemůžu stále nabažit. Je skvělý jak na lícní kosti, pod obočí, tak i skvěle poslouží jako stín přes celé víčko! Prostě super!



Color pop, Cricket

I když to byl takový vánoční dárek ode mě pro mě, hned po prvním použití jsem věděla, že nutně potřebuju další! Ta barva, pigmentace, výdrž.. áááááááá! Pokud budete mít možnost, rozhodně neváhejte ani minutu!


Báze pod oční stíny, Avon

Některé stíny bez báze nedrží, ať chcete nebo ne, Ale najít bázi, která je super, bývá často velkým problémem. Ale s tady touto od Avonu rozhodně nešlápnete vedle. Stojí něco do 100 korun a krásně Vám stíny podrží celý den!


Gel na obočí, Essence

Asi nikdy bych neřekla, že gel na obočí, který mi bude vyhovovat, bude právě od Essence. No, i divné věci se dějí. Já používám ten ve světlejší verzi a obočí mně pěkně zafixuje, dobarví a přitom vypadá stále přirozeně!


Too Faced Melted, Peony

Tak tento vánoční dárek si mě získal hned v první minutě. A to zejména svou barvou. Je to něco mezi barbie růžovou, starorůžovou a malinovou. No prostě super! Dokonce mi i vydrží celkem dlouho, takže se asi podívám po dalších kouscích!



Tak tohle bylo mých 5 nejoblíbenějších kosmetických produktů za uplynulý rok!
A jaké jsou ty Vaše? :)



Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

14 komentářů:

  1. Jo stiny colourpop bych si rada poridila, ale ja mam tolik stinu, ze nemam sanci to spotrebovat. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si tento rok veľmi obľúbila mascaru od Benefitu They're Real :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě včera mi přišla, ale šetřím si ji na dobu, kdy vypotřebuju nějakou jinou řasenku, ať si ji můžu pořádně užít :) tak uvidíme.

      Vymazat
  3. K tomu primeru - Neudrží stíny po celý den. Alespoň mě ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná nemám tak mastná víčka, protože mně je udrží :) Možná zkus primer od Sephory nebo od Urban Decay, ty prý udrží opravdu všechno :)

      Vymazat
  4. Tak avon bázi pod stíny a tu řasenku na obočí mám taky jen tmavší a za mě TOP :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Tím gelem na obočí jsi me překvapila, protože zrovna od téhle značky bych to nečekala, urcite ho vyzkouším :) jinak hezké produkty :)
    http://www.nikolaslife1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že mě taky hodně překvapil! Samozřejmě příjemně! :)

      Vymazat