DEAD PRODUCTS #1


Všem přeji krásný den! 

Dnes si dáme článek zvaný Dead products, nebo-li produkty, které už dosloužily a putují do koše. Snad se bude líbit!



Jako první tu mám řasenku Princess od Essence. Co mě na ní o obchodě hned zaujalo byl její krásný obal. Další výhoda byl kartáček s klasickým kartáčkem kobrovitého tvaru, který byl na moje krátké řasy jako udělaný. Ze začátku mně dělala opravdu krásné řasy, ale postupně jak už vysychala to nebyla už žádná sláva. Znovu si ji už nekoupím, ale nemůžu říct, že byla špatná.


Opět řasenka od Essence. Pro mě byla nic moc, měla až moc velký kartáček, řasy zahustila jenom trochu a neprodloužila vůbec. Stála sice jenom nějakých 60 Kč, ale vím,že už ji nikdy nechci.


Rtěnka ve fixu od NYC mě taky celkem zklamala. Na rtech vydržela dlouho a jídlo nebo pití jí nedělalo žádný problém. Hrozně ale vysušovala rty a taky divně smrděla, jako nějaké chemikálie. Fix taky poměrně rychle vyschnul, takže jsem ji měla na rtech asi jenom třikrát. Takže ani tento produkt nemám v plánu si kupovat.


Dalším produktem tu mám pudr, opět NYC. Nemůžu říct, že by na něm bylo něco špatného, ale taky ho nemám za co chválit. Co mně nevyhovuje je plastové balení, které vypadá, že se každou chvíli rozpadne. Pudr taky hrozně rychle ubývá, což ale zase za jeho nízkou cenu nijak moc nevadí. Kdybych neznala lepší, tak si ho koupím znovu, ale do té doby, co se bude vyrábět Stay Matte od Rimmel, zůstanu věrná jemu.


Tentokrát něco jiné než dekorativka. Je to dvojfázový odličovač od Ziaji. Ani tento mě neohromil. Odličoval jenom tak průměrně, asi jako micelárka. A to já nechci, potřebuji něco, co mě odlíčí oči za chvíli a nemusím se s tím hrát. Takže i toto není žádný objev.


Další je na řadě řasenka The Giant od Catrice. Řasenka je voděodolná a její odolnost můžu potvrdit, byla jsem se s ní koupat a všechno vydržela. Co ale musím vytknout je to, že už asi za 2 měsíce byla vyschlá a to určitě není dobře. Řasenka už ani není v prodeji, takže to, že si ji nemůžete koupit Vám nemusí být ani líto.

Linky jsou pro mě na denním pořádku, takže s nimi musím být opravdu spokojená. A možná se budete divit, ale linky od Miss Sporty mě vyhovovaly. Štěteček byl tenký pěnový, takže s nimi šly nakreslit i velmi tenké linky. Barva byla opravdu černá, ne nijak šedá. Nejsou tedy voděodolné, ale to mě vůbec nevadí, ani to po linkách nepožaduji. Linky si určitě koupím znovu a tuším, že to bude opravdu brzo!

Další řasenka, opět voděodolná. Tato byla o něco lepší než řasenka od Catrice. S odolností na tom byly stejně, cenově vyšla Catrice lepší, ale tato od Maybelline hned nevyschla. Řasy hodně zahustí a trochu prodlouží. Pokud tedy hledáte dobrou voděodolnou, za sebe ji můžu určitě doporučit.


Opět řasenka, dneska jich tu je poměrně dost. Všechny její plusy a mínusy jsem již napsala ve článku, kde jsem tuto řasenku recenzovala, ten si můžete přečíst zde. Můj názor na ni je stále stejný, a proto ani tuto si znovu nekoupím.


Obočí si kreslím každý den, protože to moje je v podstatě neviditelné. Tužka od značky Uma nebyla špatná, na mě měla možná trochu teplejší podtón než bych chtěla. Taky byla trochu tvrdší, ale to mě zas až tak nevadilo. Opět, znám lepší tužky, takže k této se nevrátím, ale za tu cenu ji určitě vyzkoušejte.

Na tomto make-upu od Essence musím pochválit jeho výdrž, parfemaci a taky balení. Co ale znemožňuje nošení tohoto produktu je jeho barva. Překvapivě odstín 20 byl světlejší než 10, který byl oranžový jako mrkev. Make-up by se dal nosit v létě, ale já už ho mám dlouho, a tak ho radši vyhazuji.

Produkty zakončím řasenkou. Měla by být taky voděodolná, ale! Je ještě méně voděodolná, než bývá klasická nevoděodolná. Opravdu divné. Řasy mně dělala nic moc, nijak ne husté ani dlouhé, takže putuje pryč. Ale určitě musím pochválit balení a taky to, že i přes tu dlouhou dobu co ji mám doma stále není vyschlá. I tak ji Vám nemůžu doporučit, přece jenom kdo by si chtěl koupit řasenku, která není voděodolná, i když by měla být.


To je tedy všechno! Produkty mě ve většině případech zklamaly, tak snad příště to snad bude lepší! 

Jaký produkt naposledy zklamal Vás? 



Mějte se krásně! ♥

Adél X

CONVERSATION

5 komentářů:

  1. Zkoušela jsem jenom ten makeup od Essence a s ním jsem byla velmi spokojená :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Colossalka je moje oblíbená ale přijde mi, že mi hned vždycky strašně rychle vyschne :(
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Žádný z těchto produktů jsem ještě nezkoušela, takže nemůžu posoudit :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zklamaly mě šampony z Yves Rocher, mám po nich strašně suchou pokožku na hlavě, takže teď hledám nějaký lepší šampon.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě ta první řasenka strašně vyhovuje a naopak si ji ještě určitě koupím znovu ta voděodolná je fajn ale používám jí jen v létě :)

    OdpovědětVymazat