Shirtinator.cz / jak si vyrobit vlastní tričko

Všem přeji krásný den!

Dnes tu mám pro Vás stránku, se kterou jsem měla velké štěstí a navázala jsem spolupráci. Jak jste již mohli vyčíst z názvu jedná se o stránku shirtinator, tedy web, kde si můžete navrhnout vlastní tričko dle přání, které Vám bude následně vyrobeno a zasláno.

Pokud máte taky blog a líbila by se Vám tato spolupráce, napište jim na email, a pokud se jim Váš blog bude líbit, tak s Vámi budou spolupracovat. Jednoduché!

Když došlo na výrobu triko, vůbec jsem neměl tušení, jaký potisk si vyberu. Fotku nebo pouze text? A jakou barvu trička? Pořád a pořád jsem svoje návrhy měnila, až nakonec jsem byla spokojená.

Dám Vám sem menší návod, jak jsem postupovala a samozřejmě moje výsledné tričko!


1) Vybrat střih

Já v tomhle měla jasno - materiál musí být hodně příjemný a kulatý výstřih. Proto padla volba na triko Stella Wants. Materiál je 100% česaná bavlna, takže vůůůbec se nebojím, že bych se v něm cítila špatně. Navíc u tohoto trika máte na výběr z hodně barev, takže super!
Kromě potisku triček je na stránkách také potisk mikin, sukní, kšiltovek, obalů na mobil, přívěsků a tak dále, seznam je opravdu dlouhý!


2) Barva

Další důležitá věc je barva trika. Právě u tohoto střihu je na výběr z hodně barev, což pro mě znamenalo velké rozhodování. Černou jsem zamítla hned, protože většinu triček mám právě černých a nechci, aby se ze mě stala gotička. Barva, která mě hrozně zaujala byla královská modrá. Já právě modrou barvu moc nemusím, ale tento odstín se mně hrozně líbil. Jenže jsem chtěla černý text a nebyla jsem si jistá, že by na modré šel dostatečně vidět. Nakonec jsem si vybrala flekatou šedou, protože doma ještě takové nemám.


3) Potisk

A nyní část nejdůležitější ze všech částí - potisk! Jsou tři možnosti, co si můžete natisknout - text, vlastní obrázek nebo si můžete vybrat z motivů, které jsou k dispozici na stránce. 
Já se rozhodla pro text a to můj nejoblíbenější citát. Víte odkud jsem ho vzala? 
Navrhla jsem si tedy text a změnila na písmo, které je podle mě nejhezčí. Písmo potom zvětšete nebo zmenšete podle toho jak se vám líbí. Samozřejmě text jde po tričku i posunovat.



Protože tričko s textem mně připadalo hrozně suché, přidala jsem právě motiv z jejich nabídky. Zvolila jsem malou hvězdu ve zlaté barvě, která podle mě skvěle oživí toto triko!


A jak tedy vypadá konečná forma trička? 



Líbí se Vám toto triko? 
A vyráběli jste si někdy právě tričko podle svých vlastních představ? Pokud ne, určitě Vám můžu doporučit tuto stránku. Je opravdu přehledná a jak už jsem zmiňovala, na výběr ze zboží i potisku je široká škála. Jsem si jistá, že jsem na této stránce neobjednávala naposled, protože mít tričko, které nikdo nemá a nejspíš ani mít nebude? To se mi líbí!

Mějte se krásně! 

Adél X

                                          

CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Taky jsem měla to štěstí a mohla si nechat třičko vyrobit, teď na něj čekám :)
    Jinak citát z glee, co víc si přát :))

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na druhý článek, kdy bude tričko v "akci" :)

    Unboxing | Keep Calm... I'm the winner

    OdpovědětVymazat
  3. Já nemám takové ambice, abych musela mít originální trička. Kupuji si trička s potiskem z internetu, a kdybych náhodou potkala nějakou dívku ve stejném tričku, tak by mě to rozhodně nevadilo. Nejsem ten typ, který by oblečení hned vyhodil jen kvůli tomu, že ho má i někdo jiný.

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, tak tuhle stránku snad ani neznám. Každopádně podobných stránek, kde si člověk může udělat vlastní návrhy je dnes už spousta. Co mám ale zkušenost, tak ne vždycky jsou ty trička kvalitní, což je celkem škoda. Mě v tomto ohledu asi nejvíc překvapil jeden velkoobchod oblečení kde jsem si právě nechala dělat i potisk. Hned na první pohled jde vidět, že jak materiál, tak i samotný potisk je udělaný kvalitně.

    OdpovědětVymazat