PODZIMNÍ OUTFITY

Krásné odpoledne Vám všem!
Taky se vám teď stává, že po tak dlouhém a pořádném létě nevíte, co si máte v takové najednou zimě obléct? Ano? Nic si z toho nedělejte, protože já teď mám úplně stejný problém! A právě z tohoto důvodu jsem se rozhodla vytvořit tento článek.
V tomto článku jsem pro Vás vytvořila inspiraci 5 outfitů na podzim. Doufám, že se Vám budou líbit!



V prvním outfitu jsem zvolila pohodlný svetr tělové barvy, zavazovací vyšší boty, pohodlné skinny džíny, větší kabelku na věci do školy. Vše jsem doplnila čepici s bláznivým nápisem, které jsem si teď naprosto zamilovala a tmavě zelenou párkou, kterou vlastním taky a musím říct, že je neuvěřitelně pohodlná a praktická!

Další outfit je spíše takový něžný, holčičí. Tvoří ho lehce díravé uplé džíny, růžový přehoz, kabelka Michael Kors (<3), květinkové tričko a nízké bílé Conversky. Outfit jsem opět doplnila náramkem od Pandory, který se mi hroozně líbí!

Třetí outfit tvoří vysoké skinny džíny, crop top s nápisem Never say never, riflová bundička, která je mimochodem na podzim přímo stvořená, zlaté hodinky a burgundy kabelku kufříkového stylu. Jako boty jsem zvolila Vansky, které opět vlastní i já a jsem s nimi moc spokojená!

Čtvrtý outfit je velmi elegantní a vhodný do dnů, kdy nebude velká zima. Tvoří ho krásný overal (fakt se mi moc líbí!!!), prostorná kabelka v pudrovém odstínu, černé sáčko, lakované balerínky a sluneční brýle. Doplnila jsem to jemnými stříbrnými hodinkami, které se mi moc líbí.

A poslední outfit je opět elegantní, ale tentokrát zvolený i do chladnějších dnů. Tvoří ho delší vínová sukně, hnědé tričko s 3/4 rukávem, hnědá větší kabelka, světle hnědý delší kabát, krásné černé boty na klínku. Opět jsem ho doplnila výrazným náhrdelníkem. Já si výrazné náhrdelníky přímo zamilovala a zvlášť teď do chladnějších dnů!




Tak jak se Vám moje outfity líbily a který je podle Vás ten nejlepší?
A chtěli byste, abychom s Adél nafotili podzimní lookbook? :)


Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

5 komentářů:

  1. pekné outfity :) mne sa najviac páči prvý a tretí :)
    Weirdhouse

    OdpovědětVymazat
  2. V každom outfite sú kúsky, ktoré ma zaujali a páčia sa mi :-) Celkovo mi najviac do oka padol asi tretí outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tá čiapka čierna je super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat