AUTUMN WISHLIST / PT.1

Krásný den Vám všem!
Jelikož léto se překulilo mrknutím oka, můžeme vítat nové období, a to podzim. I když to v našich jižních končinách stále na podzim nevypadá, myslím, že podzim bude letos opravdu pořádný.
No a s novým obdobím přichází také nový wishlist. Doufám, že se Vám tento bude líbit stejně jako předchozí. (Opět wishlisty děláme s Adél na dvě části, každá zvlášť.)

1) Boty - je jasné, že sandálky a žabky budou muset jít do skříně a proto bych si moc přála si na podzim pořídit takový styl botů.
2) Hodinky - já hodinky nemám ráda, nenosím je a ani jich moc nevlastním. Ale řekněte sami, dá se takovým kráskám odolat?
3) Roztrhané džíny - jedny takové džíny už vlastním a naprosto jsem i je zamilovala! Proto bych se nezlobila, kdyby se v mé skříni nacházelo více takových kousků.
4) Yankee Candle - podzim pro mě znamená mimo jiné pálení svíček, v létě totiž svíčky moc nepálím. Chci si koupit nějakou Yankee ve skle, protože to teď jsem vyzkoušela pouze vosky a votivky.
5) Svetr - svetry mám na podzim moc ráda, protože jsou velmi pohodlné a přitom vypadají skvěle! Tento s límečkem jsem si přímo zamilovala!
6) Rtěnka MAC - tak po téhle rtěnce touží mé srdíčko už pěkně dlouho, tak třeba to právě na podzim vyjde.
7) Burgundy lak - Burgundy pro mě znamená pouze a jenom podzim, takže právě takový lak bych si moc přála.
8) Skater skirt - tak pár těchto sukní už v šatníku mám a moc mi vyhovují. Proto bych si moc přála i černou, protože je naprosto univerzální.
9) Cardigan - na podzim u mě vedou jednoznačně cardigany! Jeden celý černý už jsem si objednala, tak doufám, že mi bude. Mám ale v plánu si koupit i nějaký takový žíhaný.



Co si momentálně přejete nejvíce vy? 


Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

8 komentářů:

  1. Krásný článek! Svíčku od Yankee Candle si chci taky už dlouho koupit! :)
    Jinak, nominovaly jsme Vás v TAGu, tak se můžete mrknout. ;)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si teď nejvíc přeji chelsea boots a teplý kabát! :D

    September Favourites

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se na podzim líbí vínové tmavé rtěnky :) jinak Yankee Candle mám jen malý vosk ale ne podzimní vůně, nejraději bych si koupila velké balení ve sklenici nejlépe jablkovo skořicovou vůni, to miluju!

    Týnka z blogu Live and Love

    Můj nejnovější článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super wishlist! Momentálne si najviac prajem svetríky, hocijaké kedže ja som svetríkový typ. :D :-)

    http://style-makeup-tips.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat