MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE

Krásný podvečer Vám všem,
jelikož je tohle úplně první článek na tomhle blogu, dlouho jsme se rozmýšlely, jaký článek zvolit. A upřímně, vybraly jsme si ten, který je (podle nás) často vyhledávaný.

Díky tomuto článku jsem vlastně zjistila, že používám asi tak jednu desetinu toho, co ukrývám ve svém kosmetickém šuplíku. :D
1) Maybelline Lash Sensational - tuhle řasenku jsem si koupila díky mnoha kladným recenzím a rozhodně toho nelituji! Konečně řasenka, která mi z toho (více méně ničeho), co mám na očích, dokáže udělat řasy. Díky zvláštnímu tvaru kartáčku krásně prodlouží, dokonce i aplikace je rychlá (což obzvlášť ráno dokážu ocenit). Jediné, co mi moc nevyhovuje, je to, že trošičku slepuje. Ale za mě určitě ano!


2) Astor Perfect Stay Concealer - tento korektor se ke mně dostal opět tak trochu náhodou. Potřebovala jsem nějaký korektor a tenhle byl zrovna ve slevě, tak jsem ho drapla a utíkala k pokladně. Nějak jsem nad tím moc nepřemýšlela. Ale musím říct, že jsem ani nečekala, že bude tak dobrý. Mimo jiné musím ocenit jeho světlý odstín a jeho dokonalou krycí schopnost!

3) Dermacol linky v peru - jelikož linky mi dělají v mém líčení asi největší problém, volím už delší dobu právě linky v peru. Tyhle jsou krásně černé, vydrží a mají krásné úzký hrot. Myslím, že za tu cenu (něco okolo 100,-), rozhodně nebudete litovat!


4) Essence Make Me Brow - tenhle gel jsem objevila teprve nedávno, a do teď moc nechápu, jak jsem bez něj mohla existovat. Oceňuji malý kartáček, se kterým jde obočí lehce domalovat. Myslím, že by se klidně vyrovnal i gelu na obočí od Benefitu.


5) Acnecolor Light Krémpasta - tohle používám už od svých začátků a rozhodně bych neměnila. Dokonalé krytí i světlý odstín! Jelikož jsem dost bledá, kupuji si stále ten světlejší odstín, ale v lékárně (dá se koupit pouze tam) najdete i tmavší odstín se kterým si můžete namíchat váš odstín.


6)Stay Mate pudr - aby mi Acnecolor držel a vydržel, chce to i nějaký pudr. Já mám Stay Mate teprve chvíli, ale zatím můžu říct, že je mnohem lepší než pudr od NYC.

7) Rival de Loop Young Highlighter - ano, čtete správně, je to rozjasňovač. Ale na mě je strašně růžový a když si ho nanesu na místo rozjasňovače, připadám si jako růžové prasátko. Proto jsem to začala používat jako tvářenku a za mě super. Znám samozřejmě i lepší, ale nejhorší to není.

8) Caltice Multicolor Highlighter - jásejte, už jsme u posledního produktu. Asi nemá smysl vám moc tento produkt popisovat, protože už ho v drogérii bohužel neseženete, jelikož je z limitky Celtica, která byla v prodeji někdy v zimě. Myslím, že ta díra, kterou v něm mám, mluví za vše. Nanáším ho na projasnění po obočí a nemůžu si ho vynachválit. Když vidím, že už ho moc nemám, skoro bych brečela.



A co se týče rtů, to většinou řeším nějakým balzámem, který mám ráno zrovna po ruce :D

A kolik produktů používáte vy?
 Mějte se krásně!


Marti X










CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Zajímavý článek a jak vidím, tak si o spoustě věcí myslíme to samé :D

    OdpovědětVymazat
  2. Aknecolor mám taky a je super, barvu si míchám sama. A Stay matte je asi nejlepší pudr, co jsem kdy měla:)
    http://thepearlsofmylife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten rozjasňovač od Catrice, vypadá skvěle :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/muj-nocni-doping.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt super! Škoda, že to nejlepší je vždycky limitka :/

      Vymazat