RECENZE | Super Liner So Couture – L'oreal Paris

Všem přeji krásný den!


Dnes se zaměříme na linky Super Liner So Couture od značky L'oreal Paris.

Já jsem dříve linky ve fixu neměla moc ráda. Používala jsem je pouze když jsem začínala s linkami, jelikož manipulace s nimi je opravdu nejlehčí. Co mě ale po nějaké době donutilo opustit od linek ve fixu a přejít k tekutým linkám, bylo jejich neskutečně rychlé vysychání, navíc hrot se vždycky roztřepil nebo zlomil a já sem každý měsíc mohla kupovat linky nové.


A tak když jsem na Parfums.cz vybírala linky, řekla jsem si, že ještě jednou jim dám šanci.
Moje kritéria na linky byly takové, že musí být voděodolné (aby držela ve vnitřním koutku a nerozmazávala se nijak) a hlavně jsem nechtěla žádný pěnový aplikátor. A samozřejmě - černá barva.

A právě proto se linky So Couture zdály jako ideální. Hrot těchto linek je krátký, takže máte nad nimi úplnou kontrolu a dostanete se s nimi všude. A dále ta větší výhoda - hrot je seskládán z jednotlivých tenkých vláken. Právě díky tomuto se hrot nemůže zlomit a je furt špičatý. Navíc jde ohýbat všemi směry, jakými potřebujete.


Já jsem si linky oblíbila i hodně kvůli tomu, jakou tenkou linku s nimi dokážu vytvořit, takže šířka linky je čistě jen na Vás. Takže na denní líčení tenká linka podél řas, pouze na zahuštění řas, na večer tlustší dramatickou linku. Tato fixa to všechno vpohodě zvládá :)

Linky na oku drží prostě jako přibité a večer najdete linky v úplně stejném stavu jako ráno. I přes to, jak tato linka drží jde skvěle odlíčit, žádné drhnutí očí.

Já mám linky doma už 2 měsíce a furt jsou hezky černé a kreslí. Nakonec ty linky ve fixu nebudou tak špatné :)


Shrnutí: 

+ Snadná a přesná aplikace
+ Výdrž
+ Snadné odlíčení
+ Skvělý hrot

- Cena v drogériích (proto doporučuji objednávat)



Co vy a linky? :)


Mějte se krásně!
Adél X

CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Vypadají dobře, jenom já tyhle veci moc nepouzivám, ale chci si nějakou obycejnout koupit :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle byly moje první linky ve fixu, se kterýma jsem se učila a nemůžu si je vynachválit :)

    OdpovědětVymazat