MŮŽE STÁT DOBRÝ OLEJ NA VLASY JENOM PÁR KORUN?

Krásný den Vám všem!
Zajdete si někam k vodě, opalujete se, vrátíte se, umyjete si vlasy a po vysušení je máte strašně vysušené.. Taky tento letní koloběh znáte? Pokud ano, tak mám pro vás řešení, díky kterému už vás vysušené vlasy v letních pařácích nebudou trápit a budou vypadat vždy zdravě a leskle.



Troufám si říct, že na svoje vlasy jsem vyzkoušela už nespočet olejíčků a rozhodně ne všechny obstály dobře. Ten, který vám dneska představím však stojí úplně na vrcholu pomyslné pyramidy olejů na vlasy. Původně jsem recenzi na něj vůbec neplánovala, ale jakmile jsem ho vyzkoušela a dozvěděla se, co je zač, bylo jasné, že se vám ho musím představit, protože bohužel stojí v našich obchodech celkem v pozadí.

Celou dobu je řeč o Arganovém oleji na tmavé vlasy od Bione Cosmetics. Oleje jsou dostupné ve verzi pro světlé a tmavé vlasy, přičemž já vlastním právě již zmiňovaný na tmavé. Osobně si ale myslím, že právě v těchto dvou typech nebude až zas tak velký rozdíl.

Vlasy díky oleji získají lesk a mají opravdu přirozený vzhled a to díky obsahu měsíčku lékařského. Arganový olej se lisuje z jader plodů stromů, který se nazývá Argánie trnitá. Tyto stromy se vyskytují pouze v jihozápadní části Maroka, protože jinde na světě se je zatím nepodařilo vypěstovat. Strom se dožívá 200 let, ale plodit začíná až po 15 letech. To významně ovlivňuje produkci oleje a tím navyšuje i jeho cenu.


Všechny produkty z řady BIO Keratin neobsahují žádná chemická barviva a jsou s jemnou hypoalergenní parfemcí. Všechny výrobky jsou v BIO kvalitě.

Já používám olej tak, že si rozetřu pár kapek oleje v dlaních a pak jemně vmačkávám do čerstvě umytých mokrých vlasů. Pak už vlasy nechám buď přirozeně uschnout nebo vyfoukám a pokud vlasy stále nejsou podle mých představ, nanesu do nich ještě trošku oleje.

Na co si musíte však dávat velký pozor a co považuji za největší negativum, je to, že olejíčku musíte nanést opravdu jenom pár kapek, protože když ho nanesete hodně, vlasy působí umaštěným dojmem, i když jsou čerstvě umyté.


Od obalu nečekejte nic extra, jedná se o pouhou plastovou dózu, ve které je 80 ml oleje a pokud máte mastné ruky, tak se vám bude celkem těžce otevírat. Jak můžete vidět na fotkách, tak se mi díky mastnotě stékající po obalu odlepují nálepky, ale to pro mne opravdu není prioritou. Co bych ale chtěla také ocenit je vůně, která je moc příjemná a nevtíravá.


Suma sumárum bych Vám olej moc ráda doporučila, protože je opravdu skvělý. A navíc jeho cena vůbec není nepříjemná. Seženete ho totiž za pouhých 50 korun! 

Olej seženete ZDE!


Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

4 komentářů:

  1. Ten by se mi tedy opravdu hodil! Od Bione jsem si koupila jen vodičku proti lupům a to byla naprostá katastrofa :D

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle by stálo za hřích ho aspon vyzkoušet :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten musím určitě zkusit :-)


    Ráda bych tě pozvala na velkou letní giveaway, o balíček produktů Maybelline, která právě probíhá na blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá super, ale nějak se mi v tom nelíbí ty silikony -.-"

    eLblog

    OdpovědětVymazat