CATRICE - Sound of Silence | Limitovaná edice

Všem přeji krásný den!


Catrice si pro nás opět připravili limitovanou edici a to s názvem Sounf of silence. Tato řada by měla být v drogériích od července až do září.

Celá tato limitovaná edice je inspirována pískovými duny a meditací, proto zde najdeme přirozené tóny hnědé a béžové v kontrastu s fialovou a zlatou. Celou edici také doprovází třpyt a lesk.


Tvářenka & bronzer


C01 Desert Flower Desert Flower
C01 DESERT FLOWER

Duo tvářenky a bronzeru s jemným třpytivým efektem: bronzující pudr přidá tvé tváři letní opálený nádech a růžová tvářenka dávku svěžesti.

Tekutý rozjasňovač

C01 Golden Spirit Golden Spirit
C01 Golden Spirit

Rozjasňovač můžete nanést samotný nebo pod make-up  – je to skutečný multitalent, který dodá vaší tváři přirozené rozjasnění. Inovační skleněná nádobka s pipetovým aplikátorem Vám navíc umožní přesné dávkování.


Gelová tužka na oči

C01 Golden Spirit Golden Spirit
C01 Golden Spirit

Gelová tužka na oči s intenzivní barvou a s metalicky zlatým efektem pro rozjasnění. Gelová textura se nanáší na pohyblivé oční víčko jako oční linka.


Barva na rty golden lip glow

C01 Golden Spirit Golden Spirit
C01 Golden Spirit

Lehce pigmentovaná rtěnka s jemnými zlatými třpytkami zahalí tvé rty do svěžího odstínu s lesklým efektem.


Oční stíny v tužce

C01 Calm Down 'n' MAUVE On
C02 Pure Silence
C03 mudlTATION

Troje oční stíny v tužce s houbičkovým aplikátorem nabízí krémovou texturu a sametově matné dokončení. Jednoduchá aplikace a dlouhotrvající efekt.



Lak na nehty

C01 Calm Down 'n' MAUVE On
C02 Touched By Peace
C03 mudlTATION
C04 Quietude

Čtyři laky na nehty: fialový, růžový s modrými třpytkami, tělový a hnědý se zlatými třpytkami – inspirováno květy kaktusu, odstínem písku s pouštních kamenů.



A jak zaujala tato kolekce Vás? 

Mějte se krásně!
Adél X


CONVERSATION

4 komentářů: