JAKÉ BYLO MOJE LÉTO / TAG



Krásný den!
Dnes Vám přináším vlastně úplně první TAG na tomto kanále. Upřímně, docela mě to překvapilo, že je to první. :D Takže už jen dodávám, že doufám, že se Vám bude zamlouvat a směle do toho!

Máš ráda léto?

Ano i ne. Mám ho ráda, ale mé nejoblíbenější roční období to rozhodně není. Ano, válení u moře a prázdniny jsou super, ale na tu nádhernou vánoční atmosféru, kdy se sejdeme celá rodinu, na tu prostě nic nemá. :)



Co tě na létě nejvíc baví?

Prázdniny. Myslím, že kvůli této věci má léto rádo 99% lidí. :D 


Líčíš se v létě?

Řekla bych jak kdy. Ale když už se líčím, tak používám pouze nějaký BB cream, pudr, řasenku a tvářenku. Ale snažím se, aby moje pleť co nejvíce dýchala, takže když nemusím, tak se nelíčím.

Kam se chodíte koupat v létě?

Jelikož můj taťka dělá správce na koupališti, takže Vás asi nepřekvapí, že většinu času v létě trávím právě tam. 



Pořádáte přespávačky?

Prázdniny jsou samozřejmě čas, kdy mám mnohem více času na své kamarády než ve školní rok, takže ano, pořádáme přespávačky! Ale pokud to jen jde, tak se snažíme přespávat u sebe s kamarádkami i přes školní rok.

Jsi typ, co radši prosedí léto doma u TV nebo jsi radši venku?

Já jsem typ, co když mám chviličku volného času, tak se snažím udělat co nejvíce věcí a když někdy celé odpoledne prosedím u počítače, tak toho další den hrozně lituji. Takže rozhodně jsem radši venku :)

Oblíbené jídlo a pití v létě?

Tak to bude chtít hodně přemýšlení, protože nyní jsem už naladěná na školní režim. Nicméně léto ve mně vyvolává vzpomínku na meloun a ledovou tříšť nebo různé koktejly. Jinak jím asi tak zhruba to stejné, co přes rok. :)




Učíš se v létě do školy?

Naprosto upřímně NE! Kdo by taky v létě myslel na školu? Já si chci o prázdninách odpočinout a ne myslet na školu.

Co děláš, když je venku hnusně?

Žijeme ve 21. století, dnes už je spousta možností, jak trávit čas. Já to většinou řeším kinem, divadlem, kratým bazénem nebo prostě jednoduše trávíme čas s kamarádkami doma. :)




Tak jo, tohle už je konec tohoto TAGu. Na závěr mám pro Vá ještě jednu pozitivní věc a to tu, že za 9 měsíců tady máme prázdniny znovu!

Va mi napište, jaký je Váš nejlepší zážitek z prázdnin :)


Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

4 komentářů: