CO MĚ ZAUJALO V DROGÉRII #1

Krásný den!
Dnes Vám přináším opět novou řadu článků. Tentokrát to bude řada, ve které se vám pokusím nabídnout novinky, které se v poslední době objevily v českých drogériích nebo prostě produkty, které nevlastním a moc mě lákají





 Jako první tady mám aktuální novinku z našich drogérií. Jedná se o zimní baby lips. Jsou dostupné v příchutích sladkého cukroví, horkého kakaa a sladkého jablka. Mě je nejvíc sympatické právě to jablko, ale nejsem úplně přesvědčena o koupi, jelikož už několik Baby lips vlastním a podle mě nejsou tak super, že bych si musela kupovat další.





Další super vychytávkou, kterou jsem objevila v našich drogériích jsou tyhle odlakovací ubrousky. Podle mě jsou jako dělané na cesty, protože vezmete ubrousek, odlakujete a je hotovo! Rozhodně se je hodlám vyzkoušet.







Jelikož mám dlouhé vlasy, tak kartáč je pro mě nutností. A právě značka Ebelin vytvořila napodobeniny slavného Tanglee Teezeru. Proto bych ho chtěla vyzkoušet a udělat si na něj vlastní názor, protože se setkávám s různorodými recenzemi. Co je ale na něm určitě pozitivní je to, že nevyklouzává z ruky díky jeho pogumovaným okrajům.






 A teď už poslední věc od Ebelinu, přísahám! A je to houbička na makeup. Nikdy jsem tyto houbičky nezkoušela, takže vůbec nevím, co od nich čekat. Už několikrát jsem také uvažovala, že si nějaké objednám z Ebaye, ale když jsem objevila tuto, tak rozhodně někdy po ní sáhnu.





Jistě už víte, že jsem naprostý blázen do balzámů na rty. Proto bych chtěla zkusit i tento Blistex, který je k dostání v drogerii DM. Hodně lidí ho přirovnává ke Carmexu, který jsem měla možnost vyzkoušet a je super, takže jsem na Blistex hodně zvědavá.




 Nejedná se úplně o novinku, ale moc se mi tento lak líbí a už několikrát jsem ho měla v košíku a nikdy jsem si ho zatím nekoupila. Ano, řeč je o tomto Gabriella Salvete matném laku v odstímu Caffélatte. Já mám moc ráda nude laky a to, že je matný je mu přidává body navíc. Takže snad někdy. :)


 Další produkty, které nejsou novinkami, ale i přesto jsou skvělé! Já se totiž nikdy o masky na obličej moc nezajímala, ale potom jsem jednu vyzkoušela a naprosto změnila názor! Rozhodně si hodlám kupovat další a další!





I když mám řasenek momentálně kopu, asi jediná, do které bych byla ochotná zainvestovat je tato okurková od Rimmelu. Moc se mi líbí zelené nápadité balení. Má kartáček, který bych normálně přehlédla, ale ta vůůůně! Krásně voní po okurkách a to je pro mě mnohem více, protože moc oceňuji tu nápaditost. <3




Možná jste si všimli, že Essence regály právě zaplnila nová limitka Urbaniced. V poslední době mě tyto limitky nechávají naprosto chladnou, ale v této se mě moc líbí takové rtěnko-lesky na rty. Jsou dostupné ve dvou odstínech a součástí balení je také malý štěteček na nanášení.












Předposledním produktem, který Vám chci představit je tento odlakovač od Dermacolu. Slyšela jsem na něj pouze samé kladné recenze, dokonce i z ověřených zdrojů, takže mě mooc zajímá. Až vypotřebuji ten, co mám, tak po něm rozhodně sáhnu a vyzkouším, ať si můžu udělat také svůj názor.










No a co by to bylo za mé postřehy, kdyby jsem Vám zde neukázala nové paletky od Essence. Opět jsem slyšela chvály více než dost. Já jsem asi strašná konzerva nebo nevím, ale mě tyto paletky nechávají téměř chladnou. Nemám totiž zatím ani jednu kladnou zkušenost se stíny od Essence. Někdy možná ale odhodím všechny mé předsudky a paletka skončí v mém kosmetickém šuplíku. Kdo ví.









Tak to už je z mých postřehů z drogérií všechno.
Vy se se mnou podělte, zda jste objevili něco nového a jaký máte názor na nové Essence paletky.:)



Mějte se krásně! <3

Marti X

CONVERSATION

6 komentářů:

  1. K těmhle Baby Lips jsem čichala v drogerii a vůbec mi nevoněli, mám doma paletku od Essence I Love Nudes a je vážně bezvadná, supr barvy, zdá se mi, že má i dobrou výdrž. :)
    Polka Dots and Beauty: Jak nosit bílé tričko?

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoupila jsem celou řadu matných laků Miss Sporty, to je asi moje největší novinka. Jinak paletky doma od Essence nemám, stíny si dávám opravdu výjimečně.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ten baby lips horké kakao a musím říct že je naprosto skvělej a chtěla bych vyzkoušet to jablko

    OdpovědětVymazat
  4. Paletky už mám, ty jsou super, ale o těch ubrouskách na odlakování jsem neslyšlela, tak ty musím omrknout, protože vypadají opravdu skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Baby Lips jablko mám a je vážně skvělé! A do těch paletek od Essence se určitě pusť. Psala jsem na ně recenzi a nemůžu si je vynachválit :)

    OdpovědětVymazat