BELITA / RECENZE PRODUKTŮ

Krásný den Vám všem!
Dneska Vám přinášíme recenzi vzorečků produktů, které jsme obdrželi k recenzi od eshopu Belita, o kterém jste si mohli přečíst zde. Eshop se nám celkově moc líbí, jeho design je velmi přehledný a domluva s eshopem je velmi příjemná, takže pokud budete mít jakoukoliv otázku, tak je klidně kontaktujte!


K recenzi jsme obdržely dead sea - denní krém, aurum sérum se zlatem a aurum 3D krém na rty. 

AURUM 3D KRÉM NA RTY


Tento krém slibuje po pravidelném používání po dobu alespoň 4 týdnů mnohem větší a plnější rty. Obsahuje mimo jiné také výtažek z hřebíčku, bambucké máslo, extrakt z bílého čaje a květů pomeranče. Doporučená aplikace je pravidelně ráno i večer a já myslím, že to a to určitě stojí. Já krém používám krém asi 14 dnů, takže zatím nemohu úplně vidět nějaké velké rozdíly, ale určitě se můžete těšit za nějakou delší dobu na plnohodnostnou recenzi. Ale určitě Vám ho mohu doporučit! Nejenže tento krém do hloubky hydratuje, ale také zvýrazňuje přirozenou barvy vašich rtů!


Dead sea denní krém

Právě vzhledem k množství krému, které bylo ve vzorečku, nemůžu na krém podat plnohodnotnou recenzi, můžu napsat alespoň nějaké první pocity.
Krém má úžasnou parfemaci, je to prostě typická vůně krému, žádná vůně na víc. Krém je opravdu lehký a do pleti se téměř v okamžiku vsákne, proto je určitě vhodný pod make up. Hydratace je taky hezká, sušší místa na obličeji krém dokázal krásně uzdravit.



Aurum sérum se zlatem

Sérum má v balení spíše gelovou konzistenci, která se však ihned po nanesení na pleť změní a sérum se stane spíše takovou vodičkou, což je pro mě velice příjemné. Možná i díky této konzistenci stačí na velkou plochu opravdu jenom trocha. Do pleti se vsakuje rychle, nejdříve malinko lepí, po té se ale pleť stane neskutečně hebkou. Obsahuje i malé částečky zlata, které ale na pleti nejdou vidět. Parfemace je velmi slabá, takže si jsem jistá, že by vás nebude nějak obtěžovat.




To je od nás pro dnešek všechno!

Zaujal Vás nějaký produkt? 

Mějte se krásně!

Adél a Marti X

CONVERSATION

8 komentářů:

  1. Taky jsem měla možnost produkty od Belitacosmetics.cz vyzkoušet. A byla jsem opravdu nadšená :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko vyzerá skvelo :)
    Pozývam vás a aj vaše čitateľky na moju Vianočnú giveaway :)
    http://www.vanesasworld.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovědětVymazat