10 VĚCÍ, KTERÉ PRO MĚ ZNAMENAJÍ PODZIM

Krásný den Vám všem! 
Jelikož už se blíží konec podzimu (taky už zítra je první adventní neděle!), tak Vám musím ještě říct, co mám na podzimu absolutně nejradši. Tak se na to pojďme rychle společně podívat!


1. Čaje
I když čaj přes celý rok téměř nepiju, tak právě na podzim přichází období, ve kterém si ho prostě nemůžu odpustit.

2. Svíčky
Tak tohle je asi věc, na kterou se vždycky těším úplně nejvíc. Protože mě hrozně baví nakupovat (a samozřejmě i pálit) milion různých vůní a při jejich pálení cítit vůni Vánoc.


3. Knihy
Knížky. Není lepší pocit než si po náročném dni lehnout do postele s dobrou knížkou a čajem. Tyhle lazy dny na podzim jsou super!


4. Déšť
Déšť k podzimu neodmyslitelně patří. Miluju, když prší a já udělám spoustu věcí. Ale když mám ráno vstávat, když prší, je opravdu katastrofa. :D

5. Svetry
Jak každá asi víme, podzimu se přezdívá sweater weather. A to ne nadarmo. Miluju, když se můžu přes den zachumlat do měkoučkého svetru.


6. Burgundy rtěnky
Nevím, co se se mnou děje, ale v poslední době stále chodím po drogérii a obhlížím pouze burgundy rtěmky. V poslední době jsem se do nich naprosto zamilovala!

7. Halloween
I když se Halloween u nás neslaví, tak ho mám moc ráda. Myslím, že by bylo super, kdybychom ho také slavili, protože občas mám chuť se vyblbnout a vytvořit si nějakou tu masku. A navíc vyřezávání dýní je super!

8. Barevné listí
Když se řekne podzim, tak si jako první představím všdchny ty barvy listí, které zrovna padají ze stromů. Někdy se nepřestávám divit, co příroda dokáže.

9. Vánoční dárky
Jelikož v zimě bývají obchodní centra opravdu přecpaná, tak začínám nakupovat dárky už na podzim. A musím říct, že se na to opravdu moc těším už od prázdnin!

10. Spánek
Tak spánek mám pochopitelně ráda celý rok, ale jelikož je na podzim brzo tma, tak je tohle období na podzim jako stvořené. Co vy a spánek?



Do komentářů mi dejte vědět, co máte na podzimu nejradši vy a zda se s něčím se mnou shodujete. :)


Mějte se krásně! <3

Marti X








CONVERSATION

9 komentářů:

  1. Já podzim miluju :) ty vybrané obrázky k tomu jsou úžasné. A už se blížíme pomalu na zimu! To tu atmosféru miluju ještě víc :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek. Já se vždycky těším na ten čaj, ty svíčky, a ty krásně zbarvené listy. Podzim je krásný. Ale všechny období jsou něčím vyjímečné ... :))
    http://veronicaslife8.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem všetko to čo ty, až na nakupovanie Vianočných darčekov, tie si nechávam na december, aby som nemala vianočnú náladu :)
    Pozývam teba a aj tvoje čitateľky na moju Vianočnú giveaway :)
    http://www.vanesasworld.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se to právě snažím nakoupit všechno co nejdřív :)

      Vymazat
  4. Páči sa mi, že každý má na jeseni rád niečo iné ♥ Krásne fotografie ♡

    ♡ n o v e m b e r ♡

    OdpovědětVymazat
  5. Milujem jeseň! ♥ máme rovnakých obľúbencov :D

    OdpovědětVymazat